Bajdi ma swój własny dom i nowych Dużych :-)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 26, 2007 17:28 Bajdi ma swój własny dom i nowych Dużych :-)

Bajduś trafił do mnie dziś na tymczas prosto z Katowickiego schroniska , ma około 6 miesięcy i jest już wykastrowany i zaszczepiony , w drodze do mnie miał wizyte u weta gdzie został odrobaczony i całkiem dobrze przeszedł przegląd ogolny :wink:
to zdjęcia jeszcze ze schronsika dzisiejsze wkleje potem :lol:
Obrazek Obrazek

Bajdek ma super charakter jest starsznym pieściochem , pierwsze co zrobił to połozył sie na poduszce w łózku z włączonym traktorkiem na cały regulator :lol: wprost klei sie do człowieka i domaga sie wciąż głasków i tulenia , apetyt mamy dobry, zostało nam jednak nauczenie korzystania z kuwety , koty w schronisku mają kuwety bez żwirków i często na początku sa z tym problemy ale myśle że opanujemy sytuacje :wink: wszelkie rady i porady oraz ochy i achy na temat Bajdusia mile widziane :wink: jeśli ktoś sie już zakochał to kocurek jest gotowy do adopcji i szuka swoich dużych, na ktorych będzie mogł liczyć w chwilach dobrych i tych trudniejszych :wink:
Ostatnio edytowano Czw gru 13, 2007 19:54 przez ko_da1, łącznie edytowano 7 razy
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Pon lis 26, 2007 18:30

Śliczny kotuś ;)

Czekamy na więcej zdjęć kawalera 8)

Mereth

Od: Pon paź 01, 2007 10:43

Post » Pon lis 26, 2007 19:22

Dla przytulaka taki bannerek (nagrałam w dwóch różnych miejscach, żeby nie zaginęło "w razie czego"):

Obrazek serwer1
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/jl2q][img]http://i15.tinypic.com/7xjdkk9.gif[/img][/url]

Obrazek serwer2
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/jl2q][img]http://dayza.com/images/63558B.gif[/img][/url]

Kod bannerka wystarczy skopiować z którejś ramki.
Duże kciuki na intencję udanego poszukiwania Domu !
Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon lis 26, 2007 20:05

bardzo dziękuje za banerek jest super :lol: :lol: Bajdek właśnie walnoł kupala w sam środek kuwetki co nas bardzo cieszy :wink: mądry chlopak wie że tak trzeba :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon lis 26, 2007 22:05

Zorro vel Bajdus jest po prostu tak cudowny, ze slow brak. Grzecznie jechal do weta, w ogole sie go nie bal, a nawet dopominal sie od niego glaskow. Potem u Natki jak wlazl do lozka jej corki, od razu poczul, ze oto jest wlasnie miejsce dla kota :) Traktor wlaczyl mu sie o 13.20 kiedy wzielam go na rece w schronisku, a wylaczyl... nie wiem czy w ogole go wylaczyl. Gagatek z niego! ciagle ma cos do powiedzenia :) i odpowiada na pytania :D Cudo!
Strasznie sie ciesze, ze z tamtad wyszedl :lol: :lol:

Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

:lol:

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Pon lis 26, 2007 22:28

MiodziO :love:

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Pon lis 26, 2007 22:28

nie no zdjęcia super sa :lol: :lol: cora miałą gorączke stąd ten okład na czole, mamy grype jelitową :? ale kocio jest cudny :lol: :lol:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Pon lis 26, 2007 23:23

Natka nie martw się Bajduś wyleczy Twoją córcię pgrzeje i będzie dobrze, a kocio sliczny :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Wto lis 27, 2007 8:38

jest cudowny :D :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Wto lis 27, 2007 9:09

Tak Bajdi jest cudny :lol: rano było zawieszenie broni i podchodów na okres śniadaniowy :lol: poza rykiem Boniego pędzącego do kuchni doszedł mi dziś głosny krzyk Bajdiego :lol: :lol: :lol: :lol: potem powklejam fotki , a kocio chodzi z jednych kolan na drugie , kuweta rano pełna więc myśle że powinno być ok , tylko Boni obrażony strasznie, nie podoba mu sie intruz na naszych kolanach a jak bierzemy jego to obrazony zmyka :?
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto lis 27, 2007 16:05

dzisiejszy dzień przebiega powiedzmy w miare ugodowo szczegolnie przy śniadaniu kiedy każdy głodny :lol: standradowo nie ma Kacpra ale on jada w innym pokoju jest na karmie urinary :roll:

Obrazek
Obrazek
sjesta po obiedzie, porcja gotowanego indyka z ryżem znikła w tępie błyskawicznym :lol:

Obrazek
Obrazek

i wciąż pogniewany Bonus zazdrośnik :roll:

Obrazek
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto lis 27, 2007 21:04

witaj Bajdusiu- w domku :D :D nie w schronisku :wink:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto lis 27, 2007 23:13

Bajduś jest cudniasty co już pisałam :lol: ale zastanawiam sie nad wizyta u weta po jakieś scanomune :roll: kocio ma czerwoną "pupcie" jakby obszczypaną , troche kicha i z oczek mu leci ......nie za dużo ale to zawsze początek :roll: a na kociarni jest smarkanie więc może załapał , pozatym dzis bardzo duzo spał a wieczoram poszalał za myszką :lol: wystarczy ze ja gdzieś usiąde na chwilke, zaraz mam przylepke na kolanach :wink: obawiam sie ze na dniach cosik nam sie wykluje do leczenia :roll: ale moze tylko mi sie wydaje , duzo przeszedł w schronie i kastarcje i kociarnie a ma zaledwie 6 miechów więcej nie ma , nie lubi suchego z tego co widze wcina puchy i gotowane mięcho , poczekamy zobaczymy moze sie odmieni gust jutro powinien dojść suchy orijen dla kociatych 8) Boniemu na szczescie jakby mijałą obraza śmiertelna :lol: nawet widze łazi za nim i z daleka jakby to wcale nie był on 8) podwąchuje i obserwuje :lol: Kacper tradycyjnie spojrzał i "wisi " mu to zupełnie , a Oti zarobił dziś gazeta za warkanie ciągłe i widze że też przestaje powoli :lol: :lol: to tyle na dziś nowych wieści jutro cdn..... :D
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Śro lis 28, 2007 0:00

wesoło u Ciebie :twisted:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Śro lis 28, 2007 9:54

już jest jutro :twisted: :twisted: :twisted: czekamy na cdn....
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

[następna]