Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
espana pisze:a w mruczaczy to chyba jakis blad, w koncu producent chyba wie lepiej. ale czy to zmienia postac rzeczy i czy mozna ta karme uznac za dobra? bo ilosc miesa jest duza.
enduro pisze:purina cat chow to tak jak whiskas.
aga2808 pisze:Moje ktoś mi doradzi bo juz nie wiem co jest: mojej kici ostatnio zdarzają sie "cofki" (średnio co 2 dni). Wygląda to tak: dopada do mich je, łykając całe chrupki a potem wszystko laduje na podłodze. Karmie głównie RC dla kotów wychodzących, dostaje tez po parę chrupek Hillsa Hairball. Wcześniej cofki się nie zdarzały, co jest grane? Czy zmiana pory roku może mieć jakieś znaczenie? Liniej juz co prawda, ale w lato podczas tych potwornych upałów sierść wychodziła bardziej niz teraz.
KITA pisze:12,5 zł za 1kg wychodzi rzeczywiście ale przy zakupie 8kg za 100 zł![]()
miało być 2 kg za 14 zł, czyli 1 kg za 7 zł-a czegos takiego nie widziałam jeszcze
zreszta mój 'francuski piesek" ostatnio nie jada suchego![]()
![]()
Zuza-Figa pisze:Odpowie mi ktoś wreszcie co do Puriny?
Hm, a czy Acana będzie w zwykłym sklepie zoologicznym?
A acana jak się czyta ;p ? Tak poprostu?
varia pisze:Zuza-Figa pisze:Odpowie mi ktoś wreszcie co do Puriny?
na pewno w Gordonie jest - na 28 czerwca 123
wojwar pisze:varia pisze:Zuza-Figa pisze:Odpowie mi ktoś wreszcie co do Puriny?
na pewno w Gordonie jest - na 28 czerwca 123
Pytanie jak z ceną - bo nie wszędzie jest ona tanio sprzedawana... dużo zależy od marży sklepu
wojwar pisze:Cat Chow nie jest zbyt dobrą karmą - jest troche lepsza niż whiskas ... ale bez przesady.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, borysku, puszatek i 91 gości