Magdalenko, nie chce, zeby to zle zabrzmialo, ale ja mam w tej calej sytuacji jedno pytanie:
Czy ufasz dr Mikowowi?
Nieustające kciuki o zdrowie Aviska!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
-Magdalenka- pisze:W tej chwili nic sie zlego po operacji sie nie dzieje, wiec na razie nie mam mu nic do zarzucenia.
-Magdalenka- pisze:
Dzisiaj ide do lecznicy z nim porozmawiac. Zobacze co powie i bede decydowac co dalej.
Salamandra pisze:Moza zmiana kliniki spowoduje takze obnizenie kosztów leczenia?
Nawet jak na ceny warszawskie, wydaje mi sie to zbyt drogo... zwlaszcza, ze - jak czytam - lekarz nie nalezy do polecanych.
-Magdalenka- pisze:Właśnie wróciłam z lecznicy:
Avis czuje się dobrze - je i myje się co jest chyba dobrą oznaką.
Jeśli chodzi o tylną łapkę, która była operowana to trochę się z niej "sączy", ale nie wygląda źle. Jeżeli będzie coś niepokojącego natychmiast będzie dr interweniował.
Co do przedniej to dzisiaj o 20 będą wyniki badania krwi i jeśli będą dobre to dzisiaj będzie zabieg.
Trochę się uspokoiłam, ale wie że cały czas jest duże ryzyko, że coś może się nie udać. To w końcu poważne obrażenia.
pozdrawiam!
Magda
Kasia C pisze:Wiesz co, ja bym wydrukowala historie o tej kotce i po prostu pokazala temu lekarzowi zabierajac swojego kota...
Blue pisze:Kasia C pisze:Wiesz co, ja bym wydrukowala historie o tej kotce i po prostu pokazala temu lekarzowi zabierajac swojego kota...
Ale prosilabym zeby byl to wydruk bez adresu strony.
W innym wypadku pan doktor moze mi troche namieszac, wolalabym tego uniknac. Nie chcialabym byc zmuszona do
zdjecia tego ze strony.
-Magdalenka- pisze:Właśnie wróciłam z lecznicy:
Avis czuje się dobrze - je i myje się co jest chyba dobrą oznaką.
Jeśli chodzi o tylną łapkę, która była operowana to trochę się z niej "sączy", ale nie wygląda źle. Jeżeli będzie coś niepokojącego natychmiast będzie dr interweniował.
Co do przedniej to dzisiaj o 20 będą wyniki badania krwi i jeśli będą dobre to dzisiaj będzie zabieg.
Trochę się uspokoiłam, ale wie że cały czas jest duże ryzyko, że coś może się nie udać. To w końcu poważne obrażenia.
pozdrawiam!
Magda
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, Paula05 i 69 gości