GRACJAN - rozprawki hrabiego o życiu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 16, 2005 23:09

Nieśmiało zauważam, że Hrabia Gracjan już podbił pewne niewieście serce, czekamy tylko jeszcze na opinię jego obecnej ciemiężycielki, co do tej niewiasty :twisted:
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Pt gru 16, 2005 23:22

saskia pisze:Nieśmiało zauważam, że Hrabia Gracjan już podbił pewne niewieście serce, czekamy tylko jeszcze na opinię jego obecnej ciemiężycielki, co do tej niewiasty :twisted:

Ojej, ciociu Saskio, Ty jakieś wieści masz?? No to trzeba Hrabiemu powiedzieć co by tą linę zaczął montować! :lol:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Nie gru 18, 2005 12:01

oj Saskia jaka Ty jesteś niedyskretna :wink:
Aga, jednak Astrida przeważyła szalę

otóż wczoraj z wizytą do Gracjana pospieszyła pewna niewiasta w asyście rycerza i Gracjan zauroczył ja na tyle, że wraz z nowym rokiem zamieszka wraz z nią, jej rycerzem, bobasem i psem 8O Ciekawe co na to sam zainteresowany. Podczas wizyty hrabia czuł się skrępowany podziwianiem jego osobistości i zwiał powracajac jednak przekupiony trzema serduszkami witaminizowanymi :lol: Zaraz po świetach powtórzymy hrabiemu szczepienia, by choroby się jego nie imały i pojedzie hrabia w świat ustalać zasady nowego pałacu.
Mam nadzieję, ze hrabia porozumie się z psem w sędziwym wieku, bo jak nie to zostanie zesłany spowrotem do krówkowego królestwa, jednak jego nowa dama łatwo za wygrana nie da, bo Gracjan oczarowawszy wdziękiem w sercu jej już głęboko zapadł.

Obrazek
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Nie gru 18, 2005 12:18

Magija pisze:oj Saskia jaka Ty jesteś niedyskretna :wink:
Aga, jednak Astrida przeważyła szalę

otóż wczoraj z wizytą do Gracjana pospieszyła pewna niewiasta w asyście rycerza i Gracjan zauroczył ja na tyle, że wraz z nowym rokiem zamieszka wraz z nią, jej rycerzem, bobasem i psem 8O Ciekawe co na to sam zainteresowany. Podczas wizyty hrabia czuł się skrępowany podziwianiem jego osobistości i zwiał powracajac jednak przekupiony trzema serduszkami witaminizowanymi :lol: Zaraz po świetach powtórzymy hrabiemu szczepienia, by choroby się jego nie imały i pojedzie hrabia w świat ustalać zasady nowego pałacu.
Mam nadzieję, ze hrabia porozumie się z psem w sędziwym wieku, bo jak nie to zostanie zesłany spowrotem do krówkowego królestwa, jednak jego nowa dama łatwo za wygrana nie da, bo Gracjan oczarowawszy wdziękiem w sercu jej już głęboko zapadł.

Obrazek

Hrabio Gracjanie, przestrasznie się cieszę i szczęścia w nowym pałacu życzę!!! Ale jakby coś było nie tak (się znaczy na przykład pościel drapiąca czy też miseczka ze złota niższej próby) to wiesz, umyślnego wyślij i będziemy działać :twisted: :lol:
kasik30 niezalogowana

Post » Nie gru 18, 2005 12:50

:lol: :lol: :lol:

Suuuuuper
Obrazek

saskia

Od: Pon gru 06, 2004 16:51

Post » Nie gru 18, 2005 23:27

Magija pisze:wraz z nowym rokiem zamieszka wraz z nią, jej rycerzem, bobasem i psem 8O

EEE, to hrabia widzę od razu machnął sobie całą obsadę dworską :)
Piesek pewnie zostanie jego hrabiowskim podnóżkiem. :)

A tak w ogóle, to: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN GRACJANIE :) :) :)

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Wto gru 20, 2005 10:55

:D :D :D

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro gru 21, 2005 21:40

8O
co to? 8O
to jak jakaś dama zechciała mi oddać swój pałac to tłum moich wielbicielek już się nie pojawia? 8O
opuściłyście mnie drogie panie? 8O

czym sobie zasłużyłem na taki los?

zrozpaczony brakiem adoracji Gracjan
Obrazek

Magija

Post » Śro gru 21, 2005 21:50

:D :dance2:
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Czw gru 22, 2005 0:04

Magija pisze: 8O
co to? 8O
to jak jakaś dama zechciała mi oddać swój pałac to tłum moich wielbicielek już się nie pojawia? 8O
opuściłyście mnie drogie panie? 8O

czym sobie zasłużyłem na taki los?

zrozpaczony brakiem adoracji Gracjan

Ależ Gracjanie, po prostu oniemiałyśmy ze szczęścia i radości, że wreszcie będziesz miał warunki godne siebie i w ogóle... :roll: :lol:
ObrazekObrazek Tosia(*) Figusia (*), Lubo i... mała Figurka :)

kasik30

Od: Pt lut 18, 2005 16:32

Post » Czw gru 22, 2005 21:00

Poproszę o jakieś wieści od hrabiulka kochanego!

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Czw gru 22, 2005 21:44

Magija pisze:
Szelmaa pisze:wygląda na zadbanego - może komuś uciekł? przystojniak :wink:

mam taką nadzieję, choc znamy wychodzące koty z osiedla
wywieszę ogłoszenia

Ja tak zupełnie nie do tematu,Magijo...Masz słodziutkiego koteczka: Juleczek....Jejku jak naniego patrze to niewiem co mi sie dzieje :roll:
Kocica:P

Post » Czw gru 22, 2005 21:53

Kocica:P pisze:
Magija pisze:
Szelmaa pisze:wygląda na zadbanego - może komuś uciekł? przystojniak :wink:

mam taką nadzieję, choc znamy wychodzące koty z osiedla
wywieszę ogłoszenia

Ja tak zupełnie nie do tematu,Magijo...Masz słodziutkiego koteczka: Juleczek....Jejku jak naniego patrze to niewiem co mi sie dzieje :roll:

tak mam, wiem i on też wie, dziękujemy :D
Obrazek

Magija

Post » Pt gru 23, 2005 0:39

Kocica:P pisze:Ja tak zupełnie nie do tematu,Magijo...Masz słodziutkiego koteczka: Juleczek....Jejku jak naniego patrze to niewiem co mi sie dzieje :roll:

A co Ci się dzieje Kocico? :lol:
Gość

Post » Pon gru 26, 2005 23:06

święta to cos co hrabia powinien miec na codzień 8)

dziś po raz pierwszy w życiu już nie mogłem patrzeć na wołowinę :oops:
znaczy patrzeć mogłem właśnie ale zjeść już ani troszkę :oops:
położyłem się więc na kuchennym blacie i obserwowałem tych co jeszzce mogli :oops:
w pasie mam nie powiem ile bo sie wstydzę :oops:
ech święta, święta :roll:

a święta są fajne, była choinka, tzn. caly czas jest, tyle, ze ona na balkonie a my w domu
góra prezentów i dwunogi w domu :D

pozdrawiam
Gracjan

Obrazek
Obrazek

Magija

[poprzednia][następna]