Olinka pisze:Sun pisze:Olinka, moja córka wpatrywała się w Twoje koty, po czym powiedziała, że Ona Diplodoka chce...
Nie dam!
Mój ci on!
To też starałam się wkodować mojemu dziecku!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Olinka pisze:Sun pisze:Olinka, moja córka wpatrywała się w Twoje koty, po czym powiedziała, że Ona Diplodoka chce...
Nie dam!
Mój ci on!
anna57 pisze:Sun, to się nie leczy, to jest normalne![]()
![]()
Jakbyś miała ochotę na drugiego , to polecam całkiem cudownego, bawiącego się bez przerwy Miecia![]()
Poczytaj tutaj:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=31 ... highlight=
Miecio jest wspaniałym, małym łobuzem, bez problemu dogadującym się z każdym kotem![]()
![]()
Naprawdę nie chcesz dwóch...![]()
Sun pisze:anna57 pisze:Sun, to się nie leczy, to jest normalne![]()
![]()
Jakbyś miała ochotę na drugiego , to polecam całkiem cudownego, bawiącego się bez przerwy Miecia![]()
Poczytaj tutaj:
Miecio jest wspaniałym, małym łobuzem, bez problemu dogadującym się z każdym kotem![]()
![]()
No, zwróciłam uwagę... Boże, no na każdego zwracam uwagę...Dlatego muszę wyłapywać te drgnięcia skołatanego serca.... a nie mogę zapomnieć o Liptonie...
anna57 pisze:Sun pisze:anna57 pisze:Sun, to się nie leczy, to jest normalne![]()
![]()
Poczytaj tutaj:
![]()
No, zwróciłam uwagę... Boże, no na każdego zwracam uwagę...Dlatego muszę wyłapywać te drgnięcia skołatanego serca.... a nie mogę zapomnieć o Liptonie...
Weż pod uwagę to, że Mieciu jest kotem kompletnie bezkonfliktowym i kochającym wszysstkie stworzenia, łącznie z moim psem jamnikiem..![]()
To się naprawdę rzadko zdarza..![]()
![]()
Jakby co, to Miecio czeka na dom, na dodatek bliiisssko Ciebie![]()
![]()
W piątek będzie zaszczepiony, więc po jakiś dwóch tygodniach masz kota, jak znalazł![]()
mircea pisze:W kwestii Biedronki pojawily sie dwa zasadnicze problemy: mala kompletnie nie toleruje psow
: Zrobilismy male "spotkanie" kotow z uroczym spanielem naszych znajomych: generalnie nasze koty zachowaly chlodny dystans, zas Biedronka wpadla w furie
![]()
![]()
Tak mala, a taka wsciekla! Nalezy dodac, ze mlody spaniel jest nad wyraz wyrozumialy dla kotow (zachowal spokój nawet w przypadku ataku dzikiej kotki na spacerze!).
Trzeba bylo rozdzielic zwierzaki i tyle bylo z bratania kota z psemW tej sytuacji wariant: Biedronka + 3 psy jest chyba nie do przyjecia
![]()
Kwestia druga: Biedronka powinna trafic do domu, gdzie urzeduja wyrozumiale koty-rezydenty starsze od niej. Z malymi kotami Biedronka w ogole sie nie dogaduje: syczy, warczy i w najlepszym razie ignoruje (tak przegania malego KasparaHausera, ktorego mamy na przechowanie). O żadnych zabawach nie ma mowy - mala bawi sie jedynie z naszym wielkim rezydentem, ktory przy niej wyraznie odmlodnial
. Albo nalezy wyadoptowac Biedronke z jakims doroslym, zabawowym kotem??
Sama juz nie wiem, ale w tej sytuacji trzeba sie powaznie zastanowic, gdzie i jak wyadoptowac mala???
anna57 pisze:To czekam na decyzję![]()
Olinka pisze::cry:
Sun pisze:anna57 pisze:To czekam na decyzję![]()
No, sama pewnie czytałaś - Biedronka odpadła, bo nie zaprzyjaźnia się z psamiLipton za daleko. A Miecio na pewno nie wpada w furię na widok psa???...
Klaudia pisze:Sun pisze:anna57 pisze:To czekam na decyzję![]()
No, sama pewnie czytałaś - Biedronka odpadła, bo nie zaprzyjaźnia się z psamiLipton za daleko. A Miecio na pewno nie wpada w furię na widok psa???...
Sun skoro zaczęłaś oglądać także maluchy to może rzucisz okiem na mojego Ticusia??
On uwielbia psy, uwielbia naszego Taranka, którego można pacać po pysku pazurkamizaraz wstawię fotki z Taranem w Ticusiowym wątku.
Sun pisze:Klaudia pisze:Sun pisze:anna57 pisze:To czekam na decyzję![]()
Sun skoro zaczęłaś oglądać także maluchy to może rzucisz okiem na mojego Ticusia??
On uwielbia psy, uwielbia naszego Taranka, którego można pacać po pysku pazurkamizaraz wstawię fotki z Taranem w Ticusiowym wątku.
A gdzie ten wątek?????? Bo nie mogę znaleźć. Czekaj, ale nawet gdyby to on też daleko od Poznania...
Klaudia pisze:Sun pisze:Klaudia pisze:Sun pisze:anna57 pisze:To czekam na decyzję![]()
A gdzie ten wątek?????? Bo nie mogę znaleźć. Czekaj, ale nawet gdyby to on też daleko od Poznania...
Zaraz wrzucę zdjęcia to wątek będzie u góry![]()
Tylko, że małe kocie z trzema psami.. może jednak lepiej starszego kota?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 329 gości