WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE V

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 23, 2014 6:06 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

czarno-czarni pisze:co u Chichi?

nowy bazarek
viewtopic.php?f=20&t=161760

proszę o info i dane do wpłaty
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro kwi 23, 2014 7:06 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

Figaro52 pisze:
michalinadzordz pisze:Dziewczyny wczoraj całkiem w porządku kobitka dzwoniła do mnie pytać o moją kotkę do adopcji, jednak ona nie nadaje się do innych zwierząt. Pani ma już kota, który ma 4 lata. Niedawno odszedł jej piesek i kot bardzo się nudzi. Jest indywidualistą i jak nie miał ochoty na kontakt, to potrafił psa pacnąć łapą albo obsyczeć - normalka. Pani ma też córkę, która ma 1,5 roku i uczy ją delikatnego obchodzenia się z kotkiem. Są w dobrych relacjach, kot małą też czasem potrafi pacnąć ale nigdy z pazurami. Pani chce go dokocić, ale nigdy nie miał styczności z innymi kotami, tylko z psem. Domek jest wychodzący. Pani pytała mnie o kotkę, bo weterynarz powiedział jej, że kocur z kotką dogada się łatwiej niż 2 kocury - powiedziałam jej, że się z tym nie zgadzam, bo to kwestia charakterów, więc jest otwarta na obie płci. Podobnie wet powiedział o wieku - że niby młodszy kot jest lepszy na dokocenie niż starszy... Pani bardzo tolerancyjna - jej kocur siusia do kuwety ale od dawna kupę robi poza nią i ona to akceptuje, bo nie udało się go tego oduczyć. Jeśli macie kotki łagodne dla człowieka ale potrafiące się postawić drugiemu kotku, to podeślijcie Pani opis kota, zdjęcia i namiary na Was. Jej e-mail: tonato@vp.pl

Edytko może warto zahaczyć tą panią. Może jeszcze szuka kota.

w sumie jest to dobra myśl
trzeba dzialać bo nie wiadomo kiedy kicia wyda małe na świat a trzeba tego uniknąć
ale dalej jestem w czarnej d... z transportem kotki
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro kwi 23, 2014 16:07 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

Edytka1984 pisze:
Figaro52 pisze:
michalinadzordz pisze:Dziewczyny wczoraj całkiem w porządku kobitka dzwoniła do mnie pytać o moją kotkę do adopcji, jednak ona nie nadaje się do innych zwierząt. Pani ma już kota, który ma 4 lata. Niedawno odszedł jej piesek i kot bardzo się nudzi. Jest indywidualistą i jak nie miał ochoty na kontakt, to potrafił psa pacnąć łapą albo obsyczeć - normalka. Pani ma też córkę, która ma 1,5 roku i uczy ją delikatnego obchodzenia się z kotkiem. Są w dobrych relacjach, kot małą też czasem potrafi pacnąć ale nigdy z pazurami. Pani chce go dokocić, ale nigdy nie miał styczności z innymi kotami, tylko z psem. Domek jest wychodzący. Pani pytała mnie o kotkę, bo weterynarz powiedział jej, że kocur z kotką dogada się łatwiej niż 2 kocury - powiedziałam jej, że się z tym nie zgadzam, bo to kwestia charakterów, więc jest otwarta na obie płci. Podobnie wet powiedział o wieku - że niby młodszy kot jest lepszy na dokocenie niż starszy... Pani bardzo tolerancyjna - jej kocur siusia do kuwety ale od dawna kupę robi poza nią i ona to akceptuje, bo nie udało się go tego oduczyć. Jeśli macie kotki łagodne dla człowieka ale potrafiące się postawić drugiemu kotku, to podeślijcie Pani opis kota, zdjęcia i namiary na Was. Jej e-mail: tonato@vp.pl

Edytko może warto zahaczyć tą panią. Może jeszcze szuka kota.

Z tego co wie, to Pani już adoptowała kotka.

trzeba dzialać bo nie wiadomo kiedy kicia wyda małe na świat a trzeba tego uniknąć
ale dalej jestem w czarnej d... z transportem kotki

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Śro kwi 23, 2014 20:46 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

ale dalej jestem w czarnej d... z transportem kotki[/quote]

Mogę pomóc w transporcie kotki .

puchatka

Od: Nie lut 24, 2013 11:24

Post » Czw kwi 24, 2014 6:52 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

Puchatka dzięki za wczorajszym telefon :)
zatem oferta transportu jest - potrzebny jeszcze DT .....
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw kwi 24, 2014 7:57 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

Proszę o reklamowanie i pomoc w szukaniu DS dla 3 bid
Rudzioch- kilkumiesieczny słodziak od p. Zosi

Obrazek
Misio znaleziony kolo stacji benzynowej, prawdopodobnie komuś uciekł lub ktos wyrzucił, tez młody miziak

Obrazek
Antosława- bida smietnikowa miziasta ale z niezłym charakterkiem, nie lubi innych kotów chcciaz niewinnie wygląda :wink:

Obrazek

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw kwi 24, 2014 8:05 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

Natalka dodawalas im juz ogloszenia?

michalinadzordz

Post » Czw kwi 24, 2014 8:18 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

michalinadzordz pisze:Natalka dodawalas im juz ogloszenia?

tak na gumtree, olx, morusku i gratce. Ale prawie zero zainteresowania, tylko studenci wynajmujacy mieszkania dzwonia w/s Rudziocha :evil:

natasza25

Od: Czw maja 28, 2009 11:35

Post » Czw kwi 24, 2014 10:55 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

Edytka1984 pisze:Puchatka dzięki za wczorajszym telefon :)

No przeciez Ci pisalam w poniedzialek chyba, ze DT jest w Swidnicy. Zmienilo sie cos?
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Czw kwi 24, 2014 12:08 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

natasza25 pisze:Proszę o reklamowanie i pomoc w szukaniu DS dla 3 bid
Rudzioch- kilkumiesieczny słodziak od p. Zosi

Obrazek
Misio znaleziony kolo stacji benzynowej, prawdopodobnie komuś uciekł lub ktos wyrzucił, tez młody miziak

Obrazek
Antosława- bida smietnikowa miziasta ale z niezłym charakterkiem, nie lubi innych kotów chcciaz niewinnie wygląda :wink:

Obrazek

Na fb już dodałam i podesłałam turkawce do wrzucenia na stronę ;)

michalinadzordz

Post » Pt kwi 25, 2014 6:12 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

turkawka pisze:
Edytka1984 pisze:Puchatka dzięki za wczorajszym telefon :)

No przeciez Ci pisalam w poniedzialek chyba, ze DT jest w Swidnicy. Zmienilo sie cos?

wysłałam wczoraj smsa
proszę o informację

dziś jedziemy z Puchatką po kotkę
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 25, 2014 8:42 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

No i moja Lili pojechała wczoraj do nowego domu... Serce pęka po tylu miesiącach. Bez Lilki tak pusto... Mam nadzieję, że szybko się odnajdzie w nowym domu i pokocha Dużych, a przede wszystkim wybaczy mi, że ją oddałam... Trzymajcie za nią kciuki żeby się tam szybko odnalazła, bo to nerwowa dziewczyna i źle znosi zmiany.

michalinadzordz

Post » Pt kwi 25, 2014 9:30 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

michalinadzordz pisze:No i moja Lili pojechała wczoraj do nowego domu... Serce pęka po tylu miesiącach. Bez Lilki tak pusto... Mam nadzieję, że szybko się odnajdzie w nowym domu i pokocha Dużych, a przede wszystkim wybaczy mi, że ją oddałam... Trzymajcie za nią kciuki żeby się tam szybko odnalazła, bo to nerwowa dziewczyna i źle znosi zmiany.

Będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
Pako

Post » Pt kwi 25, 2014 21:14 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

kto zna historię Benia ten wie że zdarzył się cud dla tego kotka
Benio - odmieniony i szczęśliwy w swoim Domku :)
dodam że kocurek obecnie startuje w konkursie Koty i Natura - Cioteczki zachwycajcie się, doceńcie piękno Benia viewtopic.php?f=20&t=161437

AgaS1987 pisze:U Nas dzis zamiast przygotowan do Swiat, odbyla sie sesja zdjeciowa bo sloneczko wyszlo. A skoro wyszlo sloneczko to i kotki mogly wyjsc;)

Benio pieknie pozowal do zdjec:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Potem wyszla Fela i Benio od razu do Niej podbiegl
Obrazek

a chwilke pozniej przyszedl Pan Masio
i bylo powitanie noski- noski :oops: :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Pt kwi 25, 2014 21:39 Re: WROCŁAWSKIE KOCIE PODZIEMIE cz. V

michalinadzordz pisze:No i moja Lili pojechała wczoraj do nowego domu... Serce pęka po tylu miesiącach. Bez Lilki tak pusto... Mam nadzieję, że szybko się odnajdzie w nowym domu i pokocha Dużych, a przede wszystkim wybaczy mi, że ją oddałam... Trzymajcie za nią kciuki żeby się tam szybko odnalazła, bo to nerwowa dziewczyna i źle znosi zmiany.

Wspaniałe wieści, a nie dałaś nic po sobiepoznać :wink: Za Lili :ok: i jej nowy dom już na zawsze!

Kciuki też za Benia, bo też mu się poszczęściło :ok:
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

[poprzednia][następna]