Wituś we własnym domku-Wituś umarł :( [*]

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw paź 24, 2013 17:01 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Asiu-robię dokładnie to co Ty, obie nie potrafimy inaczej.
Miszka i Witus to dwa przeciwlegle bieguny-młody to odważny zdobywca, nie bojący się niczego, a przynajmniej udający,że się nie boi, a Wituś to słodka, ustępująca wszystkim pierdoła. Bawi sie sam, radośnie gruchając do człowieka, śpi na kanapie prawie non stop-to taki jego azyl-tu czuje się bezpiecznie. Przytył, juz kostek nie znać, i nadal nie ma o niego zapytań, ale cóż?-czekamy, nie pozostaje nam nic innego :?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw paź 24, 2013 19:00 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Wróciłam i znalazłam Witusia!! Szkoda, że nadal bez domku, ale nie trać nadziei! On na pewno ma już gdzieś swój dom, który jeszcze go nie znalazł, musi mieć - jest taki kochany!! Trzymajcie się, głaski dla Witusia i reszty! Będzie dobrze :1luvu:

Irmina SM

Od: Wto sty 22, 2013 12:06

Post » Czw paź 24, 2013 19:04 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki Irminko!!!
Witus to słodka gruchawka, miziak i pierdoła, ale kochany jest bardzo!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Czw paź 24, 2013 20:41 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Znalazłam Cię :wink: :mrgreen:
Witam.
Na razie doczytuję. Kciuki trzymam zawsze i zawsze o Was pamiętam :ok:
Cieplutkie i dobre myśli przesyłam, bo tylko tyle mogę.
Musi i będzie dobrze :1luvu:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pt paź 25, 2013 5:37 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dzięki Danuśku!!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Nie paź 27, 2013 15:24 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Kasia do wtorku będzie bez internetu. Prosiła, aby przekazać, że Miszka jest już w nowym domku!

Kciuki za aklimatyzację i pełna mobilizacja w szukaniu domu dla Witusia :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Nie paź 27, 2013 21:05 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Ciekawa byłam, jak podróż Miszki :) Cieszę się bardzo, że kiciuś już w swoim domku :1luvu: Beatko, dzięki za informacje i czekamy na Kasieńkę :D I za domek dla Witusia :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pon paź 28, 2013 7:52 przez bulba, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon paź 28, 2013 7:42 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dziękujemy za wieści :ok:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon paź 28, 2013 17:28 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Beatko-dzięki za przekazanie wiadomości!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Dzięki uprzejmości Pana serwisanta mam juz dzisiaj modem!-kurczę bez netu nie ma zycia! :oops:

Kasia przysłała mi mms-y-Miszka looozik :D -od razu po przyjeździe zjadł ze swojej miseczki, pojadł z Zuzinej miseczki, wysikał się , pozwiedzał mieszkanie i położył się z Kasią na łóżeczku. Ot młodość!-zaraz powrzucam zdjęcia z komórki, mam nadzieję,że mój lichy kabelek da radę, bo ten dobry pożyczyłam siostrze i jeszcze mi nie oddała :?

Pragnę gorąco podziękować Julii i Lidce za zorganizowanie transportu-dziewczyny kochane, bez Was Miszka nie dojechałby tak szybko do Kasieńki!!!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon paź 28, 2013 20:06 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Miszka w swoim domku:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

I kot w galopie :lol:

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon paź 28, 2013 20:46 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Brawo Miszka :D Wygląda, jakby mieszkał u pani Kasi od urodzenia :D Wspaniałe wieści.
Witusiu, teraz nie ciebie pora :ok: :ok: :ok: Do domu :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon paź 28, 2013 20:54 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Kasieńko-niestety o Witusia nikt nie pyta :(

A Miszka rządzi w domku, zdominował Zuzię, która jest bardzo wystraszona :(
Misza wszędzie czuje się jak u siebie-on sobie daja radę, tylko Zuzinka cierpi...
Mam nadzieję,że to stan przejściowy, bo szkoda dziewusi :(

Założyłam watek maleńkiej tri, która zaopiekowała sie Ela-kolezanka z innego forum-Ela pomogła mi, ja chcę jakoś pomóc Eli-pomózcie szukac maleńkiej domku-proszę!

viewtopic.php?f=13&t=157890
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon paź 28, 2013 21:27 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

kropkaXL pisze:A Miszka rządzi w domku, zdominował Zuzię, (...)

Te puchate typy z Morąga tak mają :mrgreen:
Myślę, że koty ułożą sobie relacje, trzeba dać im trochę czasu. :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon paź 28, 2013 22:02 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Zuzia pewnie jest nieśmiałą dziewczynką i została zdominowana. Ale ułoży się, zobaczysz :ok: :ok: :ok:
A na Witusia też przyjdzie pora! Na TEN właściwy i jedyny domek trzeba czasem troszkę poczekać.
:ok: :ok: :ok: nie puszczam.
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Wto paź 29, 2013 6:41 Re: Wituś i Misza -Misza znalazł DS, Witusia nikt nie chce :

Dokładnie!-te typy sa odważne i śliczne i też myślę,że to kwestia czasu, a dogadają się.

Witulek pozdrawia ciociofanki :D
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]