Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mamaGiny pisze:na FB byla propozycja transportu może sie uda?
margoth82 pisze:dziewczyny, jeśli inny transport nie wypali to ja będę w sobotę rano jechała z mężem do Poznania samochodem. Wprawdzie z uwagi na klęskę finansową w tym miesiącu mieliśmy jechać drogą nr 11, ale od biedy wyskrobię jeszcze kase na jazdę A4 i wtedy zabralibyśmy kićkę.
niestety są 2 kwestie:
ktoś musiałby po nią wyjechać do najbliższego obok Opola MOP np. Prószków, bo my nie będziemy zjeżdzać z autostrady.
Najlepiej żeby ktoś mi tą kocię podwiózł w piątek chociaż do A4 ze schronu na wysokości Rudy żebyśmy mogli ją zgarnąć po drodze z pracy albo do Katowic do centrum (kićkę jakby co przechowam w łazience zeby moje wredoty jej nie stresowały).
Niestety bez powyższych dwóch się nie da, bo mój mąż ma określoną kocią cierpliwość, której nadużyłam znacząco w ostatnich tygodniach a do tego dochodzi fakt, że z powodu wypadku losowego jesteśmy w tym miesiącu masakrycznie w plecy z kasą i gdyby nie zmuszał nas do tego inny wypadek losowy to byśmy do Poznania nie jechali. Baaaardzo ewentualnie może uda mi się wyżebrać żebyśmy ją w piątek po pracy zabrali z Rudy ze schronu, ale nie liczę na to.
vivien pisze:Na FB zgłosiła się osoba proponująca darmowy transport.
Może nawet odebrać Bunię ze schroniska w piątek.
CoToMa pisze:Do nas trafiło kilka kotów z Rudy, z tego co pamiętam, to problemów z wyciąganiem ze schronu nie było żadnych.
Jedynym problemem był fakt, że nie każdy kot tego doczekał...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, kasiek1510 i 199 gości