Timek vel Stefan w swoim domu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 05, 2013 7:01 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

slapcio pisze:Ode mnie poszło, powinna kasa dotrzeć przed południem.

dziekuje jeszcze raz...
mamaGiny pisze:ja też sie dorzucam i moja przyjaciółka też - damy rade

Napisałam pw w tej sprawie,zamiast tych pieniazków od kolezanki 2 saszetki Conva w proszku,nie udalo mi się kupic z zamówieniem,a u nas w lecznicy jet bardzo drogo...Młodemu sie przyda na wzmocnienie,gdyby łapka nie była do uratowania...
No nic,czekam na dobre wiesci jak tylko ciocia Gosia przytuli łobuziaka uznam sprawe za dopietą.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 05, 2013 7:41 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

czy ktoś z okolicy Rudy wie czy po drodze z Katowic mam jakąś lecznice żeby cova kupic ?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw wrz 05, 2013 7:57 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

mamaGiny pisze:czy ktoś z okolicy Rudy wie czy po drodze z Katowic mam jakąś lecznice żeby cova kupic ?

Może tu http://www.wetklinika.pl/

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 05, 2013 8:11 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

CatAngel pisze:
mamaGiny pisze:czy ktoś z okolicy Rudy wie czy po drodze z Katowic mam jakąś lecznice żeby cova kupic ?

Może tu http://www.wetklinika.pl/

w lecznicy jest drozej,wiec kupie w swojej jak coś :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 05, 2013 8:14 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

ten Giszowiec to mam takn nie bardzo po drodze ..poszukam może u mnie coś będzie
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw wrz 05, 2013 11:32 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

mamoGiny a jedziesz do Rudy A4? jesli tak, mozesz zjechac na zjazd Chorzow Batory i tam zaraz blisko zjazdu jest lecznica Koliber na Prusa 7

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Czw wrz 05, 2013 11:33 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

raczej tak, ok to skręcę
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw wrz 05, 2013 15:15 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Ile brakuje ?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw wrz 05, 2013 18:06 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

CatAngel pisze:Ile brakuje ?

jest 170zł na koncie
wpłata od Karolink (150zł) :kotek: i slapcio-20zł :kotek: -dziękuję bardzo...sa pieniazki od Oli tez ,ale dopiero musimy się dogadac dokładnie co wpisac ,ze na co.Mialo byc na leczenie młodego,na pewno jesli nie będzie kwoty to pójda te pieniazki na opłacenie Pana.zROBIMY ROZLICZENIE,CIERPLIWOSCI,JAK SIĘ OGARNE,MIAŁAM CIEZKI DZIEŃ....

Stefan juz jedzie do domu do Gosi,bo tak dały mu na imie-Stefan-mówia,że do niego to pasuje,cudo nie kot.Łapka nie wisi,ale jest połamana i pozrastana.Dokładniej napisze Gosia,tylko mi powiedizala,że go ma.Byc moz enózka sprawia mu ból,na razie musimy to zobaczyc jak to wyglada.Ja mu zrobie dobre badania ,skonsultuje zmoim wetem zy ta noga zostaje,czy lepiej go odciazyć.No nic teraz nie napiszemy,wazne,że Stefan juz "wolny"

Niestety sa tez zle wiesci-stan bialej kotki Buni chyba jest bardzo zły,calkowicie się wycofała i siediz skulona w jednym miejscu :cry: Jakis chochlik mi podpowiadal,zeby ją stamtąd zabrać,ale nie posluchalam.Tyle,że ona jest wycoana bo się kotów boi,wiec ludzie jesli ktos może zabrać do siebie kota,niech to zrobi,ona tam nie pociagnie długo.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Czw wrz 05, 2013 18:17 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

jesteśmy - Stefcio pod wanną, mam nadzieję że skusi się na shebę ;-) i wyjdzie żeby mu zrobić zdjęcia
łapka ni wisi ni sie na niej opiera - jak wyjdzie spod wanny sprawdzę jak chodzi

grzeczny, nie pisnął słowa jak mu dziewczyny jeszcze uszy czyścily ;-) cudo nie kot

Iza -moja przyjaciółka, bez której ta akcja by sie nie udała , bo to jej auto służy jako kociowóz -nadała mu to imie jak go tylko zobaczyła
jest w nim zakochana - ja zresztą też

cudo nie kot
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw wrz 05, 2013 18:34 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

z tego co wiem na świeżo : dostawał miesiąc nivalin, bez efektu, to są dawne urazy, złamanie i zerwanie ścięgna, dziewczyny w schronie mówiły że dobrze sobie z nią radzi
odrobaczony, wykastrowany, wyczyszczony, zaszczepiony
odrobaczyć można jeszcze raz tak na wszelki wypadek

książeczka zdrowia jest, conva niestety nie kupiłam, bo jako że pani gadająca w okienku poprowadzila nas zamiast średnicówką to A4 jechałyśmy lekko dookoła..bo nie przewidziała, że sa nowe rozjazdy

moje koty żywo zainteresowane gościem, Gina zwiała , Lilka zagląda co chwila przez dziurki w drzwiach
na razie mu damy spokój ;-)

ps. Bunia nie daje mi spokoju ;-(
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw wrz 05, 2013 18:38 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Stefek jest cudny, żeby mój Misiek był tak spokojny jak on to na pewno bym Stefka wzięła...na razie cieszę się, że mogłam użyczyć autka i poznać ślicznego młodego gentlemana :) :)
15.07.2014 - Tymusiu [*] zawsze będę Cię kochać....

Czorny Miś

Od: Czw wrz 05, 2013 18:33

Post » Czw wrz 05, 2013 18:45 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

i żeś się tu dziołcha wreszcie dokulała...
ObrazekObrazek

mamaGiny

Post » Czw wrz 05, 2013 18:50 Re: NIEDOWŁAD przedniej łapki, POTRZEBNE WSPARCIE NA TRANSPO

Wreszcie.... ale wszytskim kotom zawsze kibicowała :) Teraz trzymam za Stefka żeby miał szcześliwe życie z wyleczoną łapką :)
15.07.2014 - Tymusiu [*] zawsze będę Cię kochać....

Czorny Miś

Od: Czw wrz 05, 2013 18:33

[poprzednia][następna]