Kocurek wreszcie odżyje, wspaniale, że doczekał się tej szcześliwej chwili

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cookie1706 pisze:Łazek nie ma FIPa! Więcej pewnie napisze później Teresa albo Wiesiu.
Na razie został z lecznicy
Cookie1706 pisze:Łazek nie ma FIPa! Więcej pewnie napisze później Teresa albo Wiesiu.
The Szops pisze:Z Dexterkiem to jest dziwna sprawa, bo on bardzo chce wleźc na Amelkę. Kastrowane kocury miewają takie "potrzeby"? No i pryska na wszystko, niestety dzisiaj opryskał nawet ŁazienkowceChyba trzeba sprawdzic, czy on na pewno jest dokładnie wykastrowany
![]()
terenia1 pisze:Dziewczyny mam prośbę, czy dałby ktoś radę zrobić jutrzejszy popołudniowy dyżur na który ja jestem zapisana, niestety wypadł mi jutro słuzbowy wyjazd do Lublińca i nie wiem o której wrócę![]()
CatAngel pisze:The Szops pisze:Z Dexterkiem to jest dziwna sprawa, bo on bardzo chce wleźc na Amelkę. Kastrowane kocury miewają takie "potrzeby"? No i pryska na wszystko, niestety dzisiaj opryskał nawet ŁazienkowceChyba trzeba sprawdzic, czy on na pewno jest dokładnie wykastrowany
![]()
Miewają. Mój kocur kastrat robi tak samo jak moja kotka ma ruje(nie może być sterylki bo jest ryzyko ze sie nie obudzi) Łazi za nią, śpiewa i włazi trzymając za kark
Co do Amelki to ja zapomniałam napisacwłaśnie o tym uchu że ona na na 99% grzyba. Jak sie jej przyglądałam a potem zauwazyłam u jednego z dzieciaczków Elenki to samo na uszach.
Ja zauważyłam (jeżeli mowa o Miśku z bolącą łapką) że on taki do kotów jest od kiedy łapka go boli(wcześniej nie zwracał na nich uwagi przynajmniej z moich obserwacji)
gosiakot pisze:Cookie1706 pisze:Łazek nie ma FIPa! Więcej pewnie napisze później Teresa albo Wiesiu.
Biedny kotek , a wiadomo co mu jest ?
The Szops pisze:Beatka przyjdzie po pracy
Cookie1706 pisze:CatAngel pisze:The Szops pisze:Z Dexterkiem to jest dziwna sprawa, bo on bardzo chce wleźc na Amelkę. Kastrowane kocury miewają takie "potrzeby"? No i pryska na wszystko, niestety dzisiaj opryskał nawet ŁazienkowceChyba trzeba sprawdzic, czy on na pewno jest dokładnie wykastrowany
![]()
Miewają. Mój kocur kastrat robi tak samo jak moja kotka ma ruje(nie może być sterylki bo jest ryzyko ze sie nie obudzi) Łazi za nią, śpiewa i włazi trzymając za kark
Co do Amelki to ja zapomniałam napisacwłaśnie o tym uchu że ona na na 99% grzyba. Jak sie jej przyglądałam a potem zauwazyłam u jednego z dzieciaczków Elenki to samo na uszach.
Ja zauważyłam (jeżeli mowa o Miśku z bolącą łapką) że on taki do kotów jest od kiedy łapka go boli(wcześniej nie zwracał na nich uwagi przynajmniej z moich obserwacji)
Taaa...mój kocur też tak miał do póki nie ciachłam pani Tiszki, mojej kotki, ale to sikanie jest niepokojące. On leje dosłownie na wszystko![]()
Rudek wczoraj poza tym, że mało zjadł był ok, mruczacy i chętny do zabawy.
Co do Miska to można nazwać go Filemon, jak ten z bajki, skoro jest od Ewy Filomen![]()
Nie podałam wczoraj stropu, przepraszam.
Mara S pisze:The Szops pisze:Beatka przyjdzie po pracy
Trzeba ją uprzedzić, że nie ma mokrego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Caseyriple, Google [Bot], Majestic-12 [Bot], puszatek i 67 gości