Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tillibulek pisze:poslalam grosik, oby posluzyl temu, zebys wyzdrowial, koteczku![]()
![]()
![]()
trzymam kciuki....
juana pisze:Aż się pobeczałam... Te dzieciaki wsadzić w mrowisko trzeba by było (początkowo inaczej opisałam te małe osobniki ale publicznie nie wypada na forum więc poprawiłam) przytrzymać i czekać na reakcję- ciekawe czy wtedy też byłoby tak śmiesznie .
olafen pisze:Myślę, ze to nie szkoła odpowiada za wychowanie tych dzieci tylko rodzice. Obecnie pedagodzy, nauczyciele nie wiele mogą, ze wszystkich stron mają związane ręce.
Czy ktoś grał w tibię i parę takich gier. W tych grach bonus dostaje się za zabicie kobiety w ciąży np, albo policjanta. Zabicie zwierzęcia to tylko parę punktów. Większość małych dzieci gra w te gry a rodzice najczęściej zadowoleni, ze dziecko siedzi w domu a dziecko nasiąka w czasie takich gier właśnie brutalnością.
Jestem zbulwersowana tym , co te dzieci zrobiły i pociągnęłabym rodziców do odpowiedzialności.
Rozsądną gazetą jest Fakty i Mity, - może ich trzeba zawiadomić, o tym, ze dzieci tuż przed komunia tak postąpiły. ???
martaslupsk pisze:tillibulek pisze:poslalam grosik, oby posluzyl temu, zebys wyzdrowial, koteczku![]()
![]()
![]()
trzymam kciuki....
Na pewno wspomoże leczenie kociambra.
martaslupsk pisze:MOżliwe ,że jestem ślepa ale na stronie nie mogę znaleźć kontaktu do tej gazety. Masz jakiś namiar?
tillibulek pisze:martaslupsk pisze:tillibulek pisze:poslalam grosik, oby posluzyl temu, zebys wyzdrowial, koteczku![]()
![]()
![]()
trzymam kciuki....
Na pewno wspomoże leczenie kociambra.
czy sa jakies wiesci o kocurku? jak sie dzisiaj czuje?
olafen pisze:martaslupsk pisze:MOżliwe ,że jestem ślepa ale na stronie nie mogę znaleźć kontaktu do tej gazety. Masz jakiś namiar?
Dział łączności z czytelnikami
tel. 42 639 85 41
adres faktyimity@faktyimity.pl
dorota13 pisze:juana pisze:Aż się pobeczałam... Te dzieciaki wsadzić w mrowisko trzeba by było (początkowo inaczej opisałam te małe osobniki ale publicznie nie wypada na forum więc poprawiłam) przytrzymać i czekać na reakcję- ciekawe czy wtedy też byłoby tak śmiesznie .
A mrówek nie byłoby Ci żal?
Mrowisko bardzo łatwo jest zniszczyć a one tak ciężko pracują aby powstało.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości