Franek już u siebie - trzymamy kciuki za kocią miłość :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sty 02, 2012 17:06 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

Kamila będzie dobrze, zobaczysz, domek się znajdzie naj naj naj i oddasz gada płacząc wielkimi grochami ale potem jak dostaniesz od domku maila i zdjęcia gada rozwalonego brzuchem do góry to znów będziesz płakać wielkimi grochami tyle, że ze szczęścia

wszystkie dokumenty sa tutaj http://kotylion.vot.pl/?page_id=39
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon sty 02, 2012 18:42 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

tak jest! oddałam Kaktusa w czwartek, w piątek była masakra, bał się, chował, kotka-koleżanka na niego prychała... w sobotę zrobił kupkę na fotelu, bo go Tośka nie chciała wpuścić do kuwety. Dziś dostałam sms-a, że Tosia uważa Kaktusa za brudasa i ... myje mu uszy :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Czw sty 05, 2012 22:03 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

W związku z tym,że wyjeżdżamy jutro na tydzień w góry wszelkie zapytania
dotyczące Franka będą musiały poczekać na rozpatrzenie tak do około 15 stycznia :wink:

Niestety a może stety nie ma tam zasięgu telefonicznego,internet bezprzewodowy też nie chodzi więc będę pozytywnie odcięta od świata :mrgreen:

Kamisola

Od: Śro cze 10, 2009 20:04

Post » Czw sty 05, 2012 22:09 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

rozumiem, że pozytywne odcięcie nie dotyczy przemyśliwań na temat czwartego rezydenta :twisted:

Georg-inia

Post » Czw sty 05, 2012 22:35 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

będziemy tęsknić Kamisola
a jak coś, to nawet tam dotrze kopanie po piętach :twisted:

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto sty 10, 2012 11:31 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

przypomnimy - Franuś szuka domu :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Wto sty 10, 2012 19:47 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

A co tam u Franusia słychać?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie sty 15, 2012 21:34 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

Uff wróciliśmy w całości :D
Franek-Minis ( tak na niego wołamy) ma się bardzo dobrze.
Niesamowicie się wyciągnął,jest już naprawdę całkiem sporym kociakiem.
Całkiem już wyzdrowiał i ....było już nawet pierwsze zapytanie potencjalnego domku tylko,że......nas nie było i późno odpisałam...mam nadzieję,że będą jeszcze zainteresowani adopcją...a jak nie to trudno.
Zawiązał się też już komitet obronny Franka w postaci mojej mamy,która namawia nas żeby u nas został, ze względu jak to określiła na dobro pozostałych kotów 8)
Fakt,one bardzo się ze sobą zżyły szczególnie Farcik,nawet Racuch-Pampuch przy nim złagodniała i ładnie się cywilizuje :D
Mi rurka trochę zmiękła ale TŻ mnie pilnuje i dba aby do głowy nie przyszło mi zostawienie go.
Jest też bardzo prawdopodobne,że wczesną jesienią będziemy się przeprowadzać i w nowym domu mielibyśmy dla niego miejsce ale przecież ogłoszenie już poszło i jeśli zgłoszą się do tego czasu jacyś sensowni ludzie to nie będę się wzbraniać.

Wydaje mi się,że zaczął już znaczyć teren delikatnie podsikując......jutro będziemy z Felkiem i Fartem ( tak,tak znowu są na antybiotyku :cry: ) u Ani to zapytamy czy może już czas na odjajczenie...chyba trochę jeszcze za wcześnie ale może jednak.
Kurcze trochę czasu minęło,jest już u nas prawie 3 miesiące :D ....jak ten czas leci!

Kamisola

Post » Pon sty 16, 2012 10:38 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

Kamila, odpoczęliście?
z niecierpliwością oczekuję zdjęć wydłużonego Franka
i relacji z oceny jajek pod względem zdatności do ich pozbycia

ile Fran ma msc?
Obrazek

Magija

Od: Sob cze 05, 2004 11:34

Post » Pon sty 16, 2012 10:41 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

Magija pisze:Kamila, odpoczęliście?
z niecierpliwością oczekuję zdjęć wydłużonego Franka
i relacji z oceny jajek pod względem zdatności do ich pozbycia

ile Fran ma msc?

no właśnie? jakoś mi się wydaje, że 3 m-ce u Was + 2,5 - 3 jak go zabraliście. Czyli: CIĄĆ!!! :mrgreen:

Georg-inia

Post » Nie sty 29, 2012 18:46 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

Halo! Tu domek! Jesteśmy chętni na Franka! Najchętniej przyjechalibyśmy po niego jeszcze dzisiaj :)
Jak ktoś ma namiar na Kamisolę, proszę jej to przekazać!
Czekają Oliwia, Mariusz i półtoraroczna kotka Bąbelka ;)

oli-vka

Od: Pt lis 19, 2010 22:11

Post » Nie sty 29, 2012 20:14 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

Jejku szykuje się domek dla Franka :D
Jeszcze dzisiaj wizyta zapoznawcza :!:

Nasze koty będą płakać a my razem z nimi... :( nie spodziewałam się,że tak mogę się do tego małego bąka przyzwyczaić..

Kamisola

Post » Nie sty 29, 2012 20:23 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

Będzie dobrze :ok:
A zawsze możesz się wypłakać którejś z nas w mankiet :wink:
Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie sty 29, 2012 20:30 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

A to ci niespodzianka.
I jak?
Trzymam kciuki :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sty 29, 2012 20:34 Re: Franek spakował już walizeczki - domku gdzie jesteś!!

też jestem ciekawa jak poszło?
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]