Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mar_tika pisze:Zrobiłam Irze,anielce,Aszce,Luckowi,Kolesiowi,Czarnotce,Smerfowi,Rysi,Mani,Zuzi,Romie :allegro,cafe,tablice i alegratkę.
Potrzebuję zdjęć i tekstu Ateny,Amanda czy Armanda Chce te koty ogłosić
Arabella26 pisze:Qrczaczek mam problem ze zrobieniem foty jakiejś normalnej Czarkowidwa dni już prubóję
Przepraszam że nie zdałam relacji z rannego dyżuru ale stan Motylka mnie dobił na maksa. W sumie to źle nie było tylko Wena ma gluty przy nosie. Teraz z niecierpliwością czekam na wieści od Basi.... Motylek strasznie wyglądał. Nigdy nie widziałam tak chorego kota
MIKUŚ pisze:Niestety najgorsze podejrzenia się spełniły.
Motylek[*], Koko [*]![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
MIKUŚ pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie sie podziały termofory z kociarni - były 3![]()
Co się stało z transporterami - brakuje 2 -3 transporterów na kociarni![]()
Co się stało z ubrankami po sterylizacji - była ich cała masa![]()
Co się stało z elektronicznym termometrem![]()
No nie wiem co się dzieje, ale jakimś magicznym sposobem zniknęły te rzeczyJeżeli ktoś coś pożyczył z kociarni, to prosze o zwrot. Mam nadzieję że nie zostały wyrzucone wraz ze śmieciami
mar_tika pisze:Oj czekamy na Czarkowe fotki .Fajnie by było żeby zaistniał w świecie
MIKUŚ pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć gdzie sie podziały termofory z kociarni - były 3![]()
Co się stało z transporterami - brakuje 2 -3 transporterów na kociarni![]()
Co się stało z ubrankami po sterylizacji - była ich cała masa![]()
Co się stało z elektronicznym termometrem![]()
No nie wiem co się dzieje, ale jakimś magicznym sposobem zniknęły te rzeczyJeżeli ktoś coś pożyczył z kociarni, to prosze o zwrot. Mam nadzieję że nie zostały wyrzucone wraz ze śmieciami
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 69 gości