puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu;

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 10, 2011 17:41 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

PearlRain pisze:tak w Markach przejmuje go ina11 :1luvu: przenocuje go i jutro ma nocleg u iwona66 :1luvu: w Warszawie

Nieprawda :mrgreen: będzie na wiosce za Wołominem :ryk:
stolice tylko przelotem zobaczy :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Czw lis 10, 2011 17:49 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

to ufff nie będzie mu głupio stolicy opuszczać :wink: dla Moherburga :lol:

PearlRain

Od: Pt gru 11, 2009 12:06

Post » Czw lis 10, 2011 17:58 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

miłe panie, chłopak się zadekował za łóżkiem, sunie leżą na tym łóżku i aż głupio pisać, nadal nie wiedzą , że on tam jest :roll:
czy mam go wyjąć i zamknąć w innym pokoju? wsunęłam mu jedzonko na talerzyku ale nie chce, w samochodzie był idealnie cicho, w domu wypuszczony z kontenerka ( matko Irena ile mu tam "watoliny" nakitrałaś :ryk: ) poszedł pod szafę, potem zmienił cichaczem pokój i teraz siedzi za łóżkiem, ale gdy głaszcze to mruczy :1luvu:
Obrazek Obrazek

ina11

Od: Pon sty 29, 2007 2:29

Post » Czw lis 10, 2011 18:00 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

a dasz rade wrzucic jakies zdjatko? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mary_Poole

Od: Wto lut 03, 2009 21:51

Post » Czw lis 10, 2011 18:01 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

Mary_Poole pisze:a dasz rade wrzucic jakies zdjatko? :1luvu: :1luvu: :1luvu:

spod łóżka? :lol: tam ciemno!
dobra wyciągam...
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Czw lis 10, 2011 18:04 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

chłopak przestraszony :lol: dziś tyle zmian a kolejne dni też przyniosą zmiany, byle jadł i kuwetę odwiedził :ok:
Marzena dzięki za odebranie kawalera :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Irena piękne dzięki za dowózkę :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PearlRain

Post » Czw lis 10, 2011 18:22 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

wyszedł ( tj. odsunełam łóżko) i zwiedza, siku zrobił w pieluchę w kontenerku, wyjęłam calutką mokrą, on nie chce jeść, może w nocy zechce? teraz za dużo wąchania wszędzie.....
yorczkę osyczał zza fotela, ale nie ucieka, to ona musiała odejść :wink:
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Czw lis 10, 2011 18:32 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

pozwiedza poniucha i zgłodnieje w końcu :ok: koty najczęściej w nocy jedzą w nowym miejscu
ooo czyżby miał coś z mojego kochanego Emira? on yorka kochał pogonić, psy wiekszych od niego ras nawet lubił :mrgreen:
edit: fotke możesz trzasnąć? :1luvu:

PearlRain

Post » Czw lis 10, 2011 18:41 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

PearlRain pisze:pozwiedza poniucha i zgłodnieje w końcu :ok: koty najczęściej w nocy jedzą w nowym miejscu
ooo czyżby miał coś z mojego kochanego Emira? on yorka kochał pogonić, psy wiekszych od niego ras nawet lubił :mrgreen:
edit: fotke możesz trzasnąć? :1luvu:

wysłałam MMS- doszło?
Obrazek Obrazek

ina11

Post » Czw lis 10, 2011 18:43 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

nic jeszcze nie doszło , ale mmms dłużej idzie :wink:
zapomniałabym o rachunkach wczoraj wieczorem przelałam Irenie 30 złotych od Jacka K. na paliwo

PearlRain

Post » Czw lis 10, 2011 19:11 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

Jesten i szybko pisze, ze: Franus to maly cykor. W drodze nawet nie miauknal. Siedzial cichutko, a jak wzielam na rece,to sie wyrywal.Jakos dojechalismy. Przed tem, u Pani Babci sie deczko zdenerwowalam, bo rozplakala sie jak dziecko, zaczela tulic malego, calowac, a on widac, ze wcale sie nie boi babci. Plakala, ale oddala i prosila bardzo podziekowac. Zdaje sobie sprawe, ze jest juz stara i bylby u niej na "chwile" jak to okreslila. Skoro znalazla sie pani, ktora go chce, to z zalem w sercu, ale idz Franusiu, kochanie ty moje - powiedziala. Wyszla za nami do samochodu, nawet sie nie ubrala. Odjezdzalam, to stala i plakala po cichutku. Bardzo fajna i dobra kobieta z tej staruszki.
Franusiowi podawala w pazdzierniku 1/2 tbletki na robaki,ale nie pamieta jaka to byla nazwa. Wet pryskala od pchelek czyms tam. .. .Franus jadl surowa watrubke kurzeńcą i chrupki kocie. Puszki nie chcial za bardzo, ani saszetek. Ostatnio nie wychodzil na podworko, bo jak pomieszkal troche w domu, to juzpo kilku dniach bal sie z niego wyjsc. Robil potrzebe do kuwety. Ponoc jest b. spokojnym kotkiem. Chwile sie pobawi i spi. Pani nakrywala caly czas jak spal, bo powiedziala, ze mu zimno chyba, bo jak nie nakryje, to prychal. Spal z nia w losku i mruczal.
Tyle sie dowiedzialam i tu powiedzialam :wink:

Pieniazki w kwotach 75 i 30 zl juz wplynely na konto, bardzo dziekuję :1luvu: . Przejechalam w sumie 392 km.

Ina11, bardzo dziekuje Tobie i mezowi za pomoc :1luvu:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Czw lis 10, 2011 19:21 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

pinokio_ pisze:Jesten i szybko pisze, ze: Franus to maly cykor. W drodze nawet nie miauknal. Siedzial cichutko, a jak wzielam na rece,to sie wyrywal.Jakos dojechalismy. Przed tem, u Pani Babci sie deczko zdenerwowalam, bo rozplakala sie jak dziecko, zaczela tulic malego, calowac, a on widac, ze wcale sie nie boi babci. Plakala, ale oddala i prosila bardzo podziekowac. Zdaje sobie sprawe, ze jest juz stara i bylby u niej na "chwile" jak to okreslila. Skoro znalazla sie pani, ktora go chce, to z zalem w sercu, ale idz Franusiu, kochanie ty moje - powiedziala. Wyszla za nami do samochodu, nawet sie nie ubrala. Odjezdzalam, to stala i plakala po cichutku. Bardzo fajna i dobra kobieta z tej staruszki.
Franusiowi podawala w pazdzierniku 1/2 tbletki na robaki,ale nie pamieta jaka to byla nazwa. Wet pryskala od pchelek czyms tam. .. .Franus jadl surowa watrubke kurzeńcą i chrupki kocie. Puszki nie chcial za bardzo, ani saszetek. Ostatnio nie wychodzil na podworko, bo jak pomieszkal troche w domu, to juzpo kilku dniach bal sie z niego wyjsc. Robil potrzebe do kuwety. Ponoc jest b. spokojnym kotkiem. Chwile sie pobawi i spi. Pani nakrywala caly czas jak spal, bo powiedziala, ze mu zimno chyba, bo jak nie nakryje, to prychal. Spal z nia w losku i mruczal.
Tyle sie dowiedzialam i tu powiedzialam :wink:

Pieniazki w kwotach 75 i 30 zl juz wplynely na konto, bardzo dziekuję :1luvu: . Przejechalam w sumie 392 km.

Ina11, bardzo dziekuje Tobie i mezowi za pomoc :1luvu:

Irenko to część za paliwo więc nie masz za co dziękować :1luvu:
przekaż Pani Babci, że będę dbała o kociaka będzie jadł najlepsze chrupki i na obiadek mięsko i będzie spał jak na porządnego kota przystało w łóżku, jak będzie chciał jest jeszcze łóżko po Emirze - robione specjalnie dla kota więc tam będzie też mógł spać :wink:
podziękuj że się nim zaopiekowała i dala schronienie :1luvu:
Tobie dziekuję za dowóz kociaka - bedę dawała znać co u niego :ok:

PearlRain

Post » Pt lis 11, 2011 6:42 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu; jedzie DZISIAJ !

A na razie umieram z ciekawosci jak noc minela? :1luvu: oj zapadl on mi w serce :1luvu:
Zobaczysz Malgosiu, nie powinnas raczej zalowac, ze sie w nim zakochalas :D :wink:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt lis 11, 2011 8:29 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu;

pewnie chłopak teraz zmienia lokum, mam nadzieję że iwona66 wejdzie i napisze :ok:
Irena on ma to coś w oku, nic tylko go kochać :ok:

PearlRain

Post » Pt lis 11, 2011 10:53 Re: puszysty, śliczny Franek ma DS w Toruniu;

Maleńki już u mnie ,wiem że się nie znam na rasach ale to taki
malusi MCO :1luvu: ta kryzka ,ogonek i grzbiecik z takim dłuższym futerkiem :1luvu:
i małe mądre oczka :1luvu: i przytulaśnie mruczący .
Nie dość że ładne to i miłe :mrgreen:
Maleńki jest ,ledwo go w kontenerku widać :D
Nawet TŻ podziwiał :D
Lece głaskać i karmić .

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

[poprzednia][następna]