POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 31, 2011 10:09 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Kochana, a czy Peti ma czipa? To ułatwiłoby sprawę zdecydowanie.
20 km od domu to jak najbardziej realne, może skoro wiesz mniej więcej w jakiej to okolicy może być, to przejedź się tam, rozwieś ogłoszenia i przygotuj małe ulotki, aby wrzucić ludziom do skrzynek. Drugą opcją jest przejście się po ludziach ze zdjęciem Peti.

To dobrze, jeśli ktoś ją przygarnął, bo przynajmniej nie błąka się narażona na niebezpieczeństwa - jednak napewno Cię pozna, a myślę, że osoba która ją przygarnęła, po usłyszeniu Twojej historii odda Ci ją :)

Trzymam więc dalej :ok: :ok: :ok:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Od: Sob lis 20, 2010 10:14

Post » Śro sie 31, 2011 11:24 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Czekam teraz na jeszcze dokladniejsze ustalenie tego miejsca, zawężenie obszaru poszukiwan. Wtedy bedzie latwiej. Radiesteci, ktorzy nad tym pracuja, to osoby kochajace koty, ufam im. Stwierdzili z cała pewnoscią, ze Peti żyje, że została przygarnięta. Tak, to pocieszajace. Tylko jak zwykle jest problem z lokalizacją. Zawsze to samo..... Czy Peti włączyła jakies pole siłowe,zeby utrudnic jej namierzenie??????????? Czy ona nie chce abym ją odnalazła????????????????????? :(
Obrazek

Sovelo

Od: Sob lip 02, 2011 16:03

Post » Śro sie 31, 2011 12:25 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

chce , napewno chce :ok:
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro sie 31, 2011 21:44 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

pewnie, że chce! ale zlokalizowanie kota nie jest takie proste...
będzie dobrze, wierzę w to bardzo i cały czas wiesz, że trzymam :ok: :ok: :ok:
http://koty-nurmi.blogspot.com - moje kochane kociska :) zapraszam serdecznie do nas!

nurmi

Post » Czw wrz 01, 2011 17:51 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Sovelo, poczytuję Twój wątek, 9.VI nam też zaginął kocurek Bacuś i cały czas go szukamy. Baculek jest nawet trochę podobny do Peti, zobacz: viewtopic.php?f=1&t=128872&start=30, w pierwszym poście jest zdjęcie

Czy mogłabyś podać namiary na tych radiestetów???

Trzymam b.b.b.mocno kciuki za to, by któryś z z sygnałów okazał się tym właściwym i żeby Peti wróciła wreszcie do domu, tam gdzie jej miejsce. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek [*]Honorcia (09.2008 - 27.09.09) - wróć, najmilsza! [*] Szyluniu, nasza iskierko (05.2011 - 29.09.2011)[*]Cyrylku, czernidełko ukochane, przepraszam! Czekamy i tęsknimy! (06.2009 - 21.05.2013)[*]

maja_brygida22

Od: Czw sty 10, 2008 15:36

Post » Pon wrz 05, 2011 11:01 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

i co? są jakieś nowe wieści?...
:ok: :ok: :ok:

nurmi

Post » Pon wrz 05, 2011 12:07 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

W tym sęk, wieści zadnych nie ma. Maju, w tę radiestezyjną pomoc zaczynam wątpic.... znowu jakies ogólniki, trwa to niewiadomo ile..... chyba nie polecę Ci tych osób. Jeśli okażą się skuteczne,wtedy na pewno napiszę i podam namiary. Jeśli nie, to zalicze kolejną porażke na polu psychotronicznym, zaczynam się przyzwyczajac:( Wierzę,ze Bacus wróci.
Obrazek

Sovelo

Post » Pon wrz 05, 2011 12:19 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Sovelo pisze:W tym sęk, wieści zadnych nie ma. Maju, w tę radiestezyjną pomoc zaczynam wątpic.... znowu jakies ogólniki, trwa to niewiadomo ile..... chyba nie polecę Ci tych osób. Jeśli okażą się skuteczne,wtedy na pewno napiszę i podam namiary. Jeśli nie, to zalicze kolejną porażke na polu psychotronicznym, zaczynam się przyzwyczajac:( Wierzę,ze Bacus wróci.

Sovelo a jesli moge daj znac na pw kto zajmuje się poszukiwaniem Twojego kota? (jasnowidz, radiesteta)
może chcialabys porozmawiac z moim TZ - ma sukcesow sporo w odnajdowaniu zwierzat (sam jest kociarz?) poszukiwal glownie psow - ostatnio na szczescie się udawalo ale z tymi psychotroniczno ezoterycznymi sprawami i zwierzetami to ejst klopt o tyle ze zwierzaki się bardzo przemieszczaja - jesli hcesz odezwij się na pw - moj maz (jasnowidzenie_) jak tylko da rade na pewno pomoze
7ksiezyc

Post » Pt wrz 09, 2011 18:37 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

i jak?........
melduję się z kciukami :ok: :ok: :ok: :ok:

nurmi

Post » Sob wrz 10, 2011 8:42 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

nurmi pisze:i jak?........
melduję się z kciukami :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję, Kochana!!!! Chyba nic juz nie będę pisac, bo co napiszę, to zapeszam. Jak napiszę o nowym wątku w sprawie to ten sie urywa. :((( Wszystkie poprzednie tropy to jakies slepe uliczki. Wątek radiestezyjny, o którym wspomniałam -prawdopodobnie tez. Napiszę do Ciebie pw. A tutaj wrócę, gdy będę miała konkretną dobrą wiadomosc:)
Obrazek

Sovelo

Post » Sob wrz 10, 2011 22:15 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

:)
mam nadzieję, że tą konkretną wiadomością będzie właśnie ta, o której obie myślimy!! :D
Chyba diablica już się wyszalała na gigancie!

Peti słyszysz?? Pani na Ciebie czeka! Ujawnij się, wróć!!!!!

:ok: :ok: :ok:

P.S. Jakbym mogła w czymś pomóc, to śmiało pisz!

nurmi

Post » Czw wrz 29, 2011 22:10 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

tak bardzo bym chciała wreszcie przeczytać TĄ wiadomość... wyczekuję i zaglądam..

i jestem z myślami cały czas! :1luvu: :ok: :ok: :ok:

nurmi

Post » Wto lis 08, 2011 22:18 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

ja oczywiście tez trzymam kciuki -znajdzie się :ok:
viewtopic.php?f=1&t=135270&p=8176222#p8176222
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Śro lis 09, 2011 8:56 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

Cisza, cisza..... wczoraj fałszywy alarm...... to juz chyba koniec tej historii.....
Obrazek

Sovelo

Post » Śro lis 09, 2011 9:56 Re: POMÓŻCIE ODNALEZĆ PETI!!!!! (okolice Zalesia Górnego)

NIEEEEEEEEE żaden koniec, proszę kochana, wiem, że mija prawie rok, ale ona musi gdzieś być! Skoro wszyscy mówili, że czują, że żyje, to żyje, trzeba ją odnaleźć.
Naprawdę cuda się zdarzają :) Możesz trochę odpuścić, dowieszać ogłoszenia, ale reagować trzeba na sygnały. Jak są sygnały to znaczy, że ludzie reagują, nie jest im to obojętne, nawet jeśli to fałszywe alarmy.
Nawet nie wiesz ile ja jeździłam na fałszywe alarmy.

Pewnie już to robiłaś, ale może warto powtórzyć - ogłoszenie w lokalnej prasie Zalesia? że cały czas szukasz, że dziecko tęskni itp.

Kochana ja jestem z Tobą!!!!! i nie tylko ja :* i jak tylko mogę pomóc, śmiało mów!

nurmi

[poprzednia][następna]