Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:Wiecie może gdzie na gumtree się klika link żeby móc płacić za wyróżnienie smsem? No szukam i szukam i znaleźć nie mogę
Edzina pisze:Syjamka może jechać do mnie, tzn. do koleżanki. Ale najlepiej to maksymalnie na 2 miesiące. Myślę, że powinna do tego czasu znaleźć dom, a jeśli nie, to może któryś z moich tymczasów znajdzie, to wtedy przyjdzie do mnie. Mawin jeśli miałabyś dla niej dom we Wrocławiu, to decyzja należy do Ciebie czy można ją już teraz ciachnąć i niech idzie od razu, czy przetrzymać Ci ją, ciachnąć, a Ty umówisz się z domkiem powiedzmy za jakieś 2-3 tygodnie. Może nawet wcześniej, to zależy jaki jest stan kotki.
Agness78 pisze:Byłam dziś z mawinna przeglądzie z maluszkami.
Martwiła mnie ta śmierdząca biegunkaMaluchy wyglądają zdrowo
![]()
Miała przeglądzik bardzo dokładnyZostały odrobaczona pastą Vetminth i dostały lek na jelitka - ale nie antybiotyk.
Taki łagodzący objawy biegunkowe ( mam na dole i nie pamiętam nazwy ) bo dużo tych kup i nie wiem czy tamte też już biegunki nie mają![]()
Kupiłam intensinala przez kilka dni dostaną bo nie wiem czy wszystkie suchą jedzą. Za tydzień powtórzymy odrobaczenie.
Mają też już swoje książeczkiI uwaga niespodzianka
mamy 2 dziewczynki burasie i 1 chłopaka biało-burego
![]()
![]()
Chłopak ma dzisiaj przymusową kąpielosr.... ny jest okropnie
jessi74 pisze:nikt nie dzwoni w sprawie Rózi, Czekolady, Taka, Morfinki![]()
prosimy o pomoc w szukaniu domków dla tych kotków
edu pisze:Co, nie polubiły cioteczek?!
edu pisze::ok:![]()
za wszystkie kotki do adopcji.
Agness, dzięki za opiekę nad szarym drobiazgiemMikrusy z nich, ale karmicielka upiera się (pytałam), że urodziły się w Prima Aprilis
Ich matka taka dzikuska dziwna, myślę, że one do tej pory były tylko na jej mleczku, może ostatnio już ich nie karmiła tylko łajzowała, a do misek jeszcze nie wychodziły i dlatego takie drobne? Pewnie pod dobrą opieką się szybko wzmocnią, żeby tylko kupiasty problem minął
![]()
A może by się udało jakieś fotki, yhm... Niech świat zobaczy, jakie z nich pięknisie
Agness78 pisze:edu pisze::ok:![]()
za wszystkie kotki do adopcji.
Agness, dzięki za opiekę nad szarym drobiazgiemMikrusy z nich, ale karmicielka upiera się (pytałam), że urodziły się w Prima Aprilis
Ich matka taka dzikuska dziwna, myślę, że one do tej pory były tylko na jej mleczku, może ostatnio już ich nie karmiła tylko łajzowała, a do misek jeszcze nie wychodziły i dlatego takie drobne? Pewnie pod dobrą opieką się szybko wzmocnią, żeby tylko kupiasty problem minął
![]()
A może by się udało jakieś fotki, yhm... Niech świat zobaczy, jakie z nich pięknisie
Jutro coś pstryknę, nie chcę im lampą po oczach dawać![]()
Wyjściowo to jeszcze nie wyglądają - brudasy z nich straszne i białe futerko jest raczej szare...![]()
Myć się raczej nie myją - przynajmniej nie zaobserwowałamprzydałby się DT w dużymi kotkami
może brudasy załapałyby higienę![]()
![]()
Robią postępy, choć jestem u nich tylko 3 razy dziennie po ok 20 - 30 min![]()
Kocur ( bialo-bury) syczy ale wogóle nie zamierza gryźćbawi się i widać że będzie piszczochem, lubi mizianki
![]()
Bura kotka z białymi łapkami, bardzo grzeczna i spokojna, wogóle nie syczy i już nie ucieka, jest ciekawska\
Buraska największy dzikus, jest nieufna, sycząca i uciekająca ale już nie gryzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 170 gości