PAKT CZAROWNIC XXIV

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 21, 2011 13:57 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Wątek maluchów śledzę od początku, jestem pełna podziwu i szacunku dla Paci, wspaniała dziewczyna :) Jednak mój głos oddaję na Niekochane, w moim odczuciu są w większej potrzebie.

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw kwi 21, 2011 14:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

na Niekochane :ok:
"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Czw kwi 21, 2011 15:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Zima się skończyła, a ja znalazłam takiego kotucha :D
http://kwejk.pl/obrazek/49457/kot_w_%C5%9Bniegu.html

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Czw kwi 21, 2011 15:36 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Dzyśka pisze:Obrazek

:mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
splulam monitor :)
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Czw kwi 21, 2011 16:49 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Głos swój oddaję Niekochanym - gdyż serce oddałam im już dawno... :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Czw kwi 21, 2011 16:52 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Pasibrzucha pisze:Zima się skończyła, a ja znalazłam takiego kotucha :D
http://kwejk.pl/obrazek/49457/kot_w_%C5%9Bniegu.html

Pasibrzucho to musi być królik :ryk: :ryk: :ryk: Tylko mu ktoś ogon doczepił :roll:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 21, 2011 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Oddaje swój głos na NIEKOCHANE.
Wiem ze trzeba wspierac mlodziez ale z racji tego ze moje serce przepadlo w slaskim krajobrazie, kajs miedzy szybami kopaln a katowickim Spodkiem, a od Spodka niedaleko do schroniska dla zwierzat, sprawa jest jasna.
tym bardziej ze no wiecie, jakby to napisac tak poprawnie politycznie... tamtejsza jestem coraz bardziej no :)

PRAD WLACZYLI :D
Alem sie zdazyla zirytowac na paniusie w BOK. Siedzi taka, rece zalozone, rzuca jakies zdania i nie interesuje jej ze ja dokladnie odwrotne informacje dostalam z infolinii dzien wczesniej :evil: na moje pytanie o liczniki kazala pisac podanie i jechac kajs w druga strone miasta i ona nie wie czy zamontuja bo podobno nie montuja. ale dlaczego? "nie wiem prosze pani, my jestesmy inna spolka, tam jest inny dyrektor to pani powie". Wstalam i nie wytrzymalam, rzeklam jej ze ja rozumiem ze maja osiem spolek, pietnastu prezesow ale gdzie tu jest dobro klienta?! W tym momencie pani automatycznie zaniemowila, wlepila oczy w monitor i zmutowawszy sie, odleciala do innego matrixa.

Najwazniejsze ze jest prad :)

solangelica

Post » Czw kwi 21, 2011 16:59 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Sol!!! 8O A gdzie czarownica w podpisie? :evil: No ja rozumiem, że ci się nie chce robić podpisu, ale taka goła?.... bez czarownicy?... 8O fstyd!
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 21, 2011 17:01 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Sol!!! 8O A gdzie czarownica w podpisie? :evil: No ja rozumiem, że ci się nie chce robić podpisu, ale taka goła?.... bez czarownicy?... 8O fstyd!

ajjjjj zgubilam noooosz juz uzupelniam braki ;)
gola czarownica nie jest zla ;) nie ma to jak z rzyciom uwolnionom polatac, od razu lepiej sie spi, mysli i wogole :ok:

solangelica

Post » Czw kwi 21, 2011 17:03 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Z gołą rzyciom to ty lepiej nie lataj, bo jak ci drzazga z mietły wlezie w strategiczne miejsce to łoj... 8O No, a jak już musisz, to przynajmniej trzymaj buzię zamkniętą, bo ci się przeciąg zrobi :roll: :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 21, 2011 17:05 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Z gołą rzyciom to ty lepiej nie lataj, bo jak ci drzazga z mietły wlezie w strategiczne miejsce to łoj... 8O No, a jak już musisz, to przynajmniej trzymaj buzię zamkniętą, bo ci się przeciąg zrobi :roll: :twisted:

tak myslisz? najwyzej sobie zrolujem jakas stara gazete i w przelyk wstawie, to nie bedzie wiac. z drzazgami nic nie wiadomo, dlatego moja mnietla ma owiniety trzonek zeby sie nic nie wbijalo :mrgreen:
a nawet jakby sie wbilo to zawsze moge siostre RatujRzyc poprosic o pomoc :)

a wlasnie kaj ona jest? masz jakies wiesci od niej?

solangelica

Post » Czw kwi 21, 2011 17:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Majencja zajętą wiedźmą ostatnio jest i przez czas jakiś nas nie będzie nawiedzać. Ale żyje i ma się nieźle :ok:

Jak już sobie musisz jakąś gazetę w przełyk wetknąć, to może chociaż jakąś nową, a nie starą? :roll: Proponuję coś w stylu Playgirl :wink:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Post » Czw kwi 21, 2011 17:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

pomponmama pisze:Majencja zajętą wiedźmą ostatnio jest i przez czas jakiś nas nie będzie nawiedzać. Ale żyje i ma się nieźle :ok:

Jak już sobie musisz jakąś gazetę w przełyk wetknąć, to może chociaż jakąś nową, a nie starą? :roll: Proponuję coś w stylu Playgirl :wink:

niezla mysl ;) nowych gazet raczej nie posiadam, za to mam zapas starych ktore sukcesywnie spalam w piecu. Playgirl? Hmm, chyba jednak wole zawartosc testowac na zywo i nie w wersji papierowej :mrgreen:

solangelica

Post » Czw kwi 21, 2011 17:18 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

solangelica pisze:Wiem ze trzeba wspierac mlodziez ale z racji tego ze moje serce przepadlo w slaskim krajobrazie, kajs miedzy szybami kopaln a katowickim Spodkiem, a od Spodka niedaleko do schroniska dla zwierzat, sprawa jest jasna.
tym bardziej ze no wiecie, jakby to napisac tak poprawnie politycznie... tamtejsza jestem coraz bardziej no :)

Tak coś czułam, że tu się jakowaś "zakamuflowana opcja" panoszy, pff... 8)

Coalla

Od: Wto kwi 12, 2011 12:05

Post » Czw kwi 21, 2011 17:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXIV

Coalla pisze:
solangelica pisze:Wiem ze trzeba wspierac mlodziez ale z racji tego ze moje serce przepadlo w slaskim krajobrazie, kajs miedzy szybami kopaln a katowickim Spodkiem, a od Spodka niedaleko do schroniska dla zwierzat, sprawa jest jasna.

Tak coś czułam, że tu się jakowaś "zakamuflowana opcja" panoszy, pff... 8)

Pacz pani, odezwala sie gorolka jedna, pfffać bedzie :twisted:
no co ja tam zadna zakamuflowana opcja, od kilku lat otwarcie glosze ze wole Slask i chce tam mieszkac - pffff warszafka pffff 8) :mrgreen:

solangelica

[poprzednia][następna]