zirrael pisze:Nie boj się - na razie stosuję twardo metodę - drzesz ryja - to ja idę cie międlic... pomaga niestety na krótko
To taka perwersyjna odmiana kociej miłości?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zirrael pisze:Nie boj się - na razie stosuję twardo metodę - drzesz ryja - to ja idę cie międlic... pomaga niestety na krótko
Agneska pisze:zirrael pisze:Nie boj się - na razie stosuję twardo metodę - drzesz ryja - to ja idę cie międlic... pomaga niestety na krótko
ja Cię nazywałam sadystką...ASK@ pisze:Agneska pisze:zirrael pisze:Nie boj się - na razie stosuję twardo metodę - drzesz ryja - to ja idę cie międlic... pomaga niestety na krótko
Czytając powyższe dziwię sie,ze mnie nazywasz dręczycielką
zirrael pisze:Uprzejmie donosze że Gaja daje juz w klatce brzucha do miziania. I wreszcie coraz mniej drze morde. Chyba zauważyła że darcie się nie skutkuje wypuszczeniem. Baranki strzela jeszcze nieśmiałe, acz wyraźne.
ASK@ pisze:Kostuś trafi an swoje szczęście.Teraz będe starac sie wrzucać systematycznie ogłoszenia.Ma ich dużo i widzę,że jest dużo wejść. Może ta jedna,jedyna dobra dusza trafi na niego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości