Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lorraine pisze:Wlasnie nic bym sie nie dziwila, gdyby nie to, ze on te cala zabawe zaczal i pare razy na poczatku, mowiac jasno i przejrzyscie, doszlo do pelnego krycia (znaczy pod ogon im nie zagladalam, ale ona tak wrzeszczala na koncu jak powinna). Potem zapomnial
agal pisze:lorraine pisze:Wlasnie nic bym sie nie dziwila, gdyby nie to, ze on te cala zabawe zaczal i pare razy na poczatku, mowiac jasno i przejrzyscie, doszlo do pelnego krycia (znaczy pod ogon im nie zagladalam, ale ona tak wrzeszczala na koncu jak powinna). Potem zapomnial
Nie zapomniałTylko kotka jest juz pokryta i inaczej pachnie. Ona wciąż ma ruję i jeszcze by chciała, ale on juz wie, że zrobił, co potrzeba i nie musi więcej. Duffy zawsze tak robi, z każdą kotką. Zatem, jeśli nie chcesz mieć przychówku w domu, to po skończonej rujce tnij pannę, a kocurkowi daj spokój. Choć on wczesnie dojrzał, nie powiem
![]()
A.
kura1336 pisze:ja sie na tym jeszcze nie znam ale powiem Ci tylko ze twoje kociaki to sliczne slicznosci i chyba specjalnie zaczne jezdzic na Mokotow zeby zoabczyc Cie " z ruszajacym sie biustem i dwoma glowami"
Padme pisze:Przy tej muszli z półeczką to małe ryzyko, żeby coś się mogło stać. Ale ja mam muszlę typu "plum", czyli bez półki.Piękna nawet nie ma wstępu do łazienki...
lorraine pisze:ze te koty takie mile, niegryzace, bo my tu mamy takiego, podobnego do niego (wzkazuje na Doriana) i taakie rany mam po nim na rekach, Rudy Budyn sie nazywa....
Potwierdzilam, ze tak ja znam Budynia, kawal lobuza jest z niego![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości