Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:Tak,a na dodatek wczoraj byłam na gminnych dożynkach,w nogi zmarzłam i chyba to mi tak pomogło![]()
Dobranoc kochane!-idę kurować się okładami z kotów!
Kociara82 pisze:kropkaXL pisze:Tak,a na dodatek wczoraj byłam na gminnych dożynkach,w nogi zmarzłam i chyba to mi tak pomogło![]()
Dobranoc kochane!-idę kurować się okładami z kotów!
oo, a co bylo ciekawego?
kropkaXL pisze:Napisz,że mogą iść do oddzielnych domków!-nie muszą iść razem!
Ja jeszcze nie tracę nadziei,że wetka jak ją zobaczy to się zakocha i wtedy bym miała Nadię w swojej klatce!![]()
A wtedy po prostu unieważnimy ogłoszenia,albo zmienimy zdjęcia,troszkę treść i kontakt i poszukamy domków kotkom Ani-Kasi86!-Jej jest tak ciężko
kropkaXL pisze:Beatka już tak zrobi,zeby było wiadomo!!!!
A ja cieszę się jeszcze z jednej rzeczy-udało mi sie namówić siostrę,by pomogła mi na wiosnę posterylizować te koteczki w Kretowinach,bo ja bez samochodu nie dam rady,a ona będzie je łapać i mi przywozić,ja je posterylizuję,przechowam te 10-14 dni w piwnicy -w klatce,a potem je bedziemy wypuszczać w dawnym miejscu,bo to kompletne dziczki i oswoić ich nie mam szansy!-coś wreszcie do niej dotarło-lepiej późno,niż wcale!
kropkaXL pisze:Podrzucimy watek do góry,a nuż ktoś z forum zakocha się w Nadii??
Mnie chyba coś zaczyna rozkładać,chyba walnę się do łóżka -tak strasznie w domu zimno!!!
Zrobiłam sobie gorący prysznic,w kubku herbata z malinami,aspiryna połknięta i przygotowana druga piżama,w razie gdybym zaczęła się pocić po takich rozgrzewaczach![]()
Żeby mnie tylko żadne choróbsko nie złapało,bo na to nie mam an czasu,ani ochoty!!!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 111 gości