Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - TRI NADAL CZEKA NA DOM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob wrz 04, 2010 22:33 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

ale beżowa pręgowana wciąż bez domku, tak?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Sob wrz 04, 2010 22:43 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

gosiar pisze:Tak, wiem, tylko tydzień jeszcze musi siedzieć w lecznicy.

:?:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie wrz 05, 2010 8:19 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

Beżowa pręgowana nie ma domu, bo okazała się z tym jej domem jakaś kiszka.
Długowłosa ma jakiś dom, ale musi na niego tydzień zaczekać w Koterii. Tak usłyszałam od pani Ani.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Nie wrz 05, 2010 11:51 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

gosiar pisze:Długowłosa ma jakiś dom, ale musi na niego tydzień zaczekać w Koterii. Tak usłyszałam od pani Ani.

Długowłosa przynajmniej od wczoraj JEST już w nowym domu i do tego nie z Warszawy ten domek :) - dziewczyna sama przyjechała po kicię :D
Więcej w wątku kici :)
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Nie wrz 05, 2010 20:42 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

Dobrze, że chociaż długowłosej się powiodło i ma już stały dom. Oby tak dalej!

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Nie wrz 05, 2010 20:46 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

Beżowa (a właściwie biszkoptowa pręgowana) czeka:

Obrazek
Obrazek

Mimisia

Post » Pt wrz 10, 2010 8:37 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

Nie miałam ostatnio wogóle czasu na forum, bo w pracy nie mam dostępu, a w domu wariatkowo....
Wszystko wskazuje na to, że trikolorka (ta pod Mińskiem) i szylkretka znalazły wspólny dom, ale narazie to nie jest pewne.
Szylkretka z Koterii trafiła na tymczas do Gosiar - Gosiar, odezwij się, co tam słychać?

Nadal bez domu jest biały kotek, biszkoptowa pręgowana koteczka no i trikolorka u Kaliny w klatce w garażu. Niestety nie mam jej zdjęć, żeby wstawić, ale ona bardzo potrzebuje domu, nie może w tej klatce ciągle siedzieć.

Narazie nie usuwam ogłoszeń tamtej drugiej tri, zarezerwowanej, najwyżej jak ktoś zadzwoni w jej sprawie, to zaproponuje się tę drugą.

Mimisia

Post » Pt wrz 10, 2010 9:44 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

Żadna z nich nie jedzie do Nasielska?
Kotka u mnie jest bardzo charakterna. Nie lubi głaskania przy ogonku i brania na ręce. Woli kobiety niż mężczyzn. Jest bardzo mądra. Niestety, z innymi kotami nie żyje w zgodzie - myślę, że to kwestia czasu, ale długiego :roll: aż się z nimi oswoi. Generalnie jeśli któryś obok niej przechodzi, syczy i rzuca się do łapoczynów. Krwi nie ma, ale nie jest przyjemna.
Poza tym zawsze czeka na nas bardzo, widać, że lubi ludzi. Na dziś wydaje mi się, że powinna być jedynaczką.

Nazwałam ją Jackson - od Pollocka.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto wrz 14, 2010 20:56 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

Pokomplikowało się niestety:( Biały kotek (ten co miał być głuchy) głuchy nie jest, ale za to ma FIP. siedzi u Kaliny w komórce w klatce i nawet nie szukamy mu domu, jego dni są policzone. Wet wyciągnął mu dużo płynu z brzucha, wiadomo jak to się skończy...

Beżowa-biszkoptowa piękna kotka nadal siedzi w lecznicy. Pilnie potrzebuje domu.

Dwie kotki - szylkretka i TRI mają iść do wspólnego domu, ale podobno kontakt z chętnym domem jakoś się urwał...Nie można się dodzwonić do pani. Sytuacja wyjaśni się na dniach.

Jest problem z inną kotką trikolorką u Kaliny w klatce - w komórce jest zimno, nie ma dla niej domu ani tymczasu. Ona pewnie pojedzie do Nasielska, nie ma nawet jeszcze ogłoszeń, ale co z tego, skoro ta inna TRI ma ich trochę i tak nikt nie dzwoni w jej sprawie...Jeżeli znalazł by się dla niej tymczas, było by cudnie, bo jest bardzo miła. Ta kotka miała trafić po sterylce do pana, ale tego pana znaleziono martwego na dzień przed przekazaniem kotki. Tragedia ludzka i kocia...
Kotka siedzi u Kaliny w komórce w klatce już ze 2 tygodnie i to nie może trwać w nieskończoność, bo to zimne i smutne miejsce. Ona potrzebuje domu.

Mimisia

Post » Śro wrz 15, 2010 11:42 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

jej, straszne wieści.... :(

zdjęcia potrzebne, zdjęcia!

czy możecie mi z tego linka http://picasaweb.google.com/10610340479 ... irectlink# wyciągnąć zdjęcia kotów, które szukają domów, a te, które zdjęć nie mają - spróbujcie zrobić choć komórką, jeśli nie dacie rady, dajcie znać, może namówię TŻta na jakąś sesję.
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Śro wrz 15, 2010 14:44 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

i jeśli cokolwiek wiecie o ich charakterach - też proszę napiszcie. np. nic nie wiem o biszkoptowej (beżowej?) piękności :(
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Śro wrz 15, 2010 21:17 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

ok, już ogarniam, postaram się chociaż na FB je dodać.
dzięki Gosiar.
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Śro wrz 15, 2010 23:53 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

dodałam całą czwórkę na Warszawskich Kocich Domach Tymczasowych: http://www.facebook.com/#!/group.php?gi ... 013&ref=ts
każde z nich ma swoje oddzielne wydarzenie.
z lakonicznymi informacjami, bo takie tylko mam..
przydałby się bezpośrednio kontakt, do osób które są faktycznie kontaktowe w ich sprawie.

czy u Białaska fip równa się...? :cry:

gówniana choroba, f...k :/
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Czw wrz 16, 2010 11:20 Re: Miziaste cudowne TRI i Szylkreta - po sterylce, pilnie DT!!!

do kogo dać namiary w ogłoszeniach?

pytają na facebooku o Beżową - czy kuwetkowa i czy znany wiek.

odezwijcie się bo inaczej nic z tego nie będzie...
ObrazekObrazek

rudomi

[poprzednia][następna]