DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sie 11, 2010 13:47 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Na domiar złego, zdjęcie pokazało "coś" w przewodzie pokarmowym, "coś" wyglądało jak moneta, wielkości 20 lub 50 groszy :cry: Prawdopodobnie nie mogła przez to jeść. To tak cholernie niesprawiedliwe, biedna, biedna malutka :cry:
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Śro sie 11, 2010 13:48 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

:cry: :cry: :cry: strasznie smutno.... biedna kicia :cry:
dobrze że chociaż w ostatniej drodze był przy niej ktoś kto otoczył ją czułością....
los bywa okrutny a ludzie bezsilni....

żegnaj kotuniu ['] :cry:

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Śro sie 11, 2010 14:01 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

mar9 pisze:
smarti pisze:Skoro tak ciężka była sytuacja to dla koteczki to było wybawienia...
Już nic jej nie boli,już jest szczęśliwa w Kocim Niebie..
Oczywiście zgodnie z obietnicą prosze o nr konta. Chociaż tyle jeszcze mogę dla niej zrobić.. :(

czy mogłabyś skasować ze swojego postu te uśmiechnięte emoty?
chyba nie bardzo pasują teraz do wątku, nie uważasz?

one są smutne-nie uśmiechnięte.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sie 11, 2010 14:43 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

kregoslup?! :placz: to dlatego tak bardzo cierpiala.... :crying:

Agness78 pisze::cry: :cry: :cry: strasznie smutno.... biedna kicia :cry:
dobrze że chociaż w ostatniej drodze był przy niej ktoś kto otoczył ją czułością....
los bywa okrutny a ludzie bezsilni....

żegnaj kotuniu ['] :cry:

tak, nie byla sama, zdazyla jeszcze poznac dobrych ludzi... Zegnaj slicznotko, brykaj sobie szczesliwie za TM, gdzie nie ma bolu i cierpienia. Do zobaczenia kiedys... [*]

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro sie 11, 2010 16:18 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Do zobaczenia, Kochana Bezimienna..

Obrazek

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Śro sie 11, 2010 17:44 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

:cry: :cry: :cry:
Dobrze chociaż, że nie odchodziła sama w schroniskowej klatce.

Anka

Od: Sob mar 08, 2003 21:23

Post » Śro sie 11, 2010 21:04 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Zapomniałam zrobic fotke rachunku,ja dzisiaj chodze bez głowy...Sunia po wypadku dobiła mnie psychicznie :(

Obiecuję,że jutro podjade i wkleje.

Tutaj link do wątku na dogo

http://www.dogomania.pl/threads/190767- ... 28-%28-%28

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Śro sie 11, 2010 21:14 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Biedna Kotunia :( [*] szkoda, że nie dało się Jej uratować
Bardzo mi przykro

paulinaelzbieta

Od: Nie kwi 11, 2010 15:52

Post » Śro sie 11, 2010 23:05 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

szlag :evil: właśnie przeczytałam :placz: :placz: :placz: :placz: to niesprawiedliwe, że takie biedne stworzonka które nikomu nie robią krzywdy tak cierpią :cry: :cry:
[*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] [*] a miałaś całe życie przed sobą :( śpij mała :kitty: [*]

Jesteście niesamowite :roll: ratujecie te biedne małe stworzonka które sobie nie mogą same pomóc.
Wielkie ukłony dla was dziewczyny :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sie 11, 2010 23:16 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Sorry CatAngel,poryczałam się i nie chciałam Ci pisać smsa z tą smutną wieścią..wybacz..
:cry: :cry:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro sie 11, 2010 23:19 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

smarti pisze:Sorry CatAngel,poryczałam się i nie chciałam Ci pisać smsa z tą smutną wieścią..wybacz..
:cry: :cry:

Nie gniewam się :roll: to nawet lepiej bo byłabym przygnębiona i TŻ pewnie zakazałby mi wizyt na miau :cry:
Ważne, że mała już nie cierpi :cry:

CatAngel

Post » Śro sie 11, 2010 23:48 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Obrazek

Obrazek

Pilne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

To maleńkie ciałko od wczoraj ma w sobie wiele bólu i cierpienia....

Ma zaledwie 7 miesięcy ...chciałoby się powiedzieć całe życie przed sobą...

ALE NIE....
TO OD NAS ZALEŻY ILE CZASU SPĘDZI JESZCZE NA TYM ZIEMSKIM PADOLE...

Ma mocno połamaną miednicę i wielką wolę życia

Schronisko to nie miejsce dla niej...

Jest taka osamotniona...leży grzecznie w koszyczku i stara się podnieść...Podnosi się i upada,ale WALCZY...

TAK BARDZO CHCE,BY KTOŚ ZAWALCZYŁ ZA NIĄ...O JEJ ŻYCIE, O JEJ ZDROWIE, O JEJ PRZYSZŁOŚĆ...

Najprawdopodobniej wet schroniskowy nie czuje się na siłach podjąć się skomplikowanej operacji,ale nie wyklucza też,że inny wet dałby radę,stąd ten wątek...

Pilnie potrzebna wizyta u dobrego specjalisty i DT

Nie można jej trzymać w takim stanie,bo cierpi...

Są 2 wyjścia,które łączą w sobie pomoc dla niej- GODNA EUTANAZJA lub WIZYTA U WETA,OPERACJA,DT

Więcej informacji na stronie http://www.dogomania.pl/threads/190767-7-miesięcy-POŁAMANA-MIEDNICA-eutanazja-lub-pomoc-(-ONA-CHCE-ŻYĆ-(-(-(-(-(-(

Jej należy się taka sama szansa jak kotce! Kto pomoże finansowo? trzeba ją zdiagnozować natychmiast!!! :( :( :(
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Czw sie 12, 2010 7:24 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

smarti pisze:
mar9 pisze:
smarti pisze:Skoro tak ciężka była sytuacja to dla koteczki to było wybawienia...
Już nic jej nie boli,już jest szczęśliwa w Kocim Niebie..
Oczywiście zgodnie z obietnicą prosze o nr konta. Chociaż tyle jeszcze mogę dla niej zrobić.. :(

czy mogłabyś skasować ze swojego postu te uśmiechnięte emoty?
chyba nie bardzo pasują teraz do wątku, nie uważasz?

one są smutne-nie uśmiechnięte.

teraz tak bo zmieniłaś
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Czw sie 12, 2010 7:43 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Justyna, kilka osób deklarowało wsparcie dla kici,. Jeśli chodzi o kasę ode mnie (już przelałam), jeśli coś zostanie ze zrzuty na koteczkę to przekaż to na ratowanie suni.
Obrazek

slapcio

Od: Śro paź 31, 2007 12:51

Post » Czw sie 12, 2010 22:21 Re: DT ALBO ŚMIERĆ - już nie, połamana trikolorka za TM;(;(:(

Ja dostałam dzisiaj taką wiadomość w sprawie pieska

Prosze mi cos wiecej napisac o piesku ze zlamana miednica,moze bede mogla pomoc,tylko problem jest taki,ze mieszkam za granica w Niemczech(jaka jest mozliwosc zabrania pieska do mnie

CatAngel

[poprzednia][następna]