Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 15, 2010 12:36 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

zdublował mi się post - przepraszam :oops:
Ostatnio edytowano Nie sie 15, 2010 12:39 przez Motyleq, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Motyleq

Od: Sob sie 04, 2007 15:32

Post » Nie sie 15, 2010 12:39 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

No więc tak ....
Biały to ogromny pieszczoch. Przychodzi do mnie SAM i podtyka główkę do miziania, pozwala się miziać nawet mojej córce. Sam zaczepia :ryk: jest po prostu przecudowny :)

do zdjęć pozuje jak model :) czuje się u mnie w domu na prawdę już jak u siebie :) jest wyluzowany i rozkłada się na plecach w przejściu tak, że trzeba nad nim robić duży krok... nie przeszkadza mu to :)

Pozwolił sobie wyczyścić oczy, powycinać kołtuny dzisiaj ....
Liwia Ty mi na pewno dobrego kota przywiozłaś ? :kotek:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

no i w łóżku z moją córką :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazek

Motyleq

Post » Nie sie 15, 2010 13:43 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

poryczałam się oglądając te zdjęcia, cuś mi się zdo, że persio nareszcie znalazł swoje miejsce na ziemi :dance: :dance2: :dance: :dance2: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie sie 15, 2010 13:54 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

Może więc czas zmienić tytuł? :D
Obrazek

Andzia12

Od: Czw sty 14, 2010 15:57

Post » Nie sie 15, 2010 16:36 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

Niesamowite a podobno taki agresywny był ... hahaha :ok:
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Nie sie 15, 2010 16:56 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

a tak daje się wyczesywać ... bez problemu ... a mruczy przy tym bardzo głośno :1luvu:

Obrazek
ObrazekObrazek

Motyleq

Post » Nie sie 15, 2010 17:42 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

Trzymam kciuki, żeby mu nie przeszło! Cieszę się baaaaaaaardzo!!! :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Nie sie 15, 2010 21:27 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

No tylko wiecie co ... Biały jeść nie za bardzo chce ..... :? no ale może to na razie wina Gabi, bo odgania go skutecznie od misek ... muszę mu miski przenosić.

Ale tak poza tym to PRZYTULANKA z niego nieziemska ... a i często miauczy, jakby chciał na siebie uwagę zwrócić ;)

A jak jedliśmy dzisiaj obiadek, to przyszedł do nas i leżał z nami na kanapie.

Na prawdę wygląda mi Biały na typowo rodzinnego kota, bo uwielbia jak na razie być w centrum zainteresowania ...

:1luvu: jest słodziutki i ja już się w nim zakochałam po uszy :kotek:
ObrazekObrazek

Motyleq

Post » Nie sie 15, 2010 22:09 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

Piękny kot :) Mój ojciec powiedział że trafił na swoich i wie jak sie zachowywac poprostu a z kotkiem napewno sie dogada kwestia czasu .

I do dziecka taki kontaktowny az milo patrzeć jak rosnie nowe pokolenie:)

edit.moze on taki wybredny jak ta nasza Kropka podrzutek ? Próbuj mu zmieniać może karme to bd wiedziec co lubi.I napewno nie da sie odgonic od miseczki,

wercia

Post » Nie sie 15, 2010 22:29 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

:oops: może już mnie polubił tak mocno 8) bo jak leżę na kanapie to włazi na mnie i się przytula 8O

suchą karmę wcina - przyłapałam go właśnie na tym uczynku w kuchni :mrgreen: mokrą polizał, widocznie to wina Gabi, bo ona akurat pilnowała kuwety :mrgreen:

no nic, kolejna noc przed nami, a jutro dzień... z tym, że jutro sierście zostają same w domu od rana do prawie wieczora :( bo my z TŻ będziemy pracować na ich karmę :ryk:

a Biały teraz chodzi i miauczy :kotek:
ObrazekObrazek

Motyleq

Post » Nie sie 15, 2010 22:36 Re: Biały 3-l. wykastrowany pers - PILNIE SZUKA DT/DS!

Trafił swój na swego i tyle :) Na 100 % jestem pewna że kazdy z miau mial taki ciezki przypadek który potem sie okazał zupełna nieprawdą ...bo dla kota to wlasnie miał byc ten domek .

Motyleq może niedlugo nowy wątek ??? Tylko dla bialego i Gabi? A jak nazwiesz bialego ? Czy tak zostanie mu bialy na stałe?

wercia

Post » Pon sie 16, 2010 7:01 Re: Biały 3-letni pers (może) znalazł DS

za dogadanie się kotków :ok: :ok: :ok: :ok:
no i za to, żeby słowo "może" znikło z tytułu wątku :lol: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto sie 17, 2010 14:05 Re: Biały 3-letni pers (może) znalazł DS

czy Pers zostaje w DT? Potrzebna jest dcyzja i to jak najszybciej.Schronisko daje namiary na mnie i dzwonią zainteersowani ludzi,już 3.osoba dzwoniła,ostatnia ma zadzwonic ok 18 00.Musze wiedzieć co mówić.

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

Post » Wto sie 17, 2010 16:03 Re: Biały 3-letni pers - zostanie już u Motylqa :)

Rozmawiałam właśnie z Motylqiem przez telefon :)

Wygląda na to, że Biały znalazł swoje miejsce na ziemi :) Czuje się tam rewelacyjnie, co zresztą widać na fotkach - to inny kot niż ten, którego zawoziłam ;) Widocznie taki właśnie dom był mu potrzebny - spokojny, cichy, z jedną kocią towarzyszką. Persio zaufał Motylqowi maksymalnie, daje sobie zakraplać oczka, czyścić uszka, mruczy i wtula się jak dziecko...

Bardzo, bardzo dziekuję za danie temu kotu takiej szansy, za to, że nie przeraziły Was, Motylqu wcześniejsze zachowania kota - to musiało być przeznaczenie :)

Zmieniłam tytuł wątku.
Mam jeszcze wielką prośbę do Puchatkowa - zostało jeszcze chyba 80 zł z pieniędzy, którymi wsparliście Białego. Motyleq powiedziała mi, że woli, by te pieniądze trafiły do bardziej potrzebującego kotka, Biały jest już jej, przyjechał zaszczepiony i odrobaczony i da radę dbać o niego we własnym zakresie.
Jeżeli to możliwe - bardzo bym prosiła by pozostałe pieniądze pomogły kotu z tego samego schroniska, z którego jest Biały - bardzo chorego na nerki, zabiedzonego kocurka : viewtopic.php?f=1&t=115639 - w ostatniej chwili zabranego do dt u anity5.
Oczywiście, to tylko sugestia, jeżeli pieniądze są bardziej potrzebne gdzie indziej - zostaną odesłane do Was :)
Obrazek Obrazek Obrazek]Obrazek

Liwia_

Od: Pon wrz 03, 2007 20:01

Post » Wto sie 17, 2010 16:14 Re: Biały 3-letni pers (może) znalazł DS

mar9 pisze:za dogadanie się kotków :ok: :ok: :ok: :ok:
no i za to, żeby słowo "może" znikło z tytułu wątku :lol: :ok: :ok: :ok:

no i znikło :dance: :lol: :dance2: :lol: :dance: :lol: :dance2: :lol: :dance: :lol: :dance2: :lol:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]