Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 20, 2010 12:16 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

A ja dostałem własnie propozycję DS dla chłopaka, przesłałem wam treśc maila na PW, wy decydujcie co dalej.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Czw maja 20, 2010 12:29 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Satyr77 pisze:A ja dostałem własnie propozycję DS dla chłopaka, przesłałem wam treśc maila na PW, wy decydujcie co dalej.

8O 8O 8O
Kocio czaruje 8)
Kciuki za najlepszą decyzję :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw maja 20, 2010 18:53 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Hmmm ktoś powinin tu coś napisać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek

Satyr77

Post » Czw maja 20, 2010 19:16 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Hej,
No więc tak - byliśmy u Doktora dzisiaj. :) Okazało się, że Tytus jest zdrowy,jego "gule" na dziąsłach to żaden stan zapalny, a półotwarty pysio to po prostu taki a nie inny zgryz. Powodów do zmartwień nie ma, no chyba że się okaże nagle że kły mu strasznie przeszkadzają. Ale z drugiej strony jeśli jest dorosłym kotem i żyje z takimi kłami całe swoje kocie życie (i może bez przeszkód jeść), to nie ma co mu fundować narkozy i innych ciekawostek. Jego oczka też są okej, okazuje się że to tylko taki pigment i uroda, a nie jakieś straszne rzeczy, które podejrzewaliśmy. Jedyne co, to można zrobić test na FIV, na wszelki wypadek (ale z drugiej strony jeśli w schronisku się nie bił, to szansa jest minimalna...).

To by było na tyle. Troszkę histeryzował w transporterku, ale wszystko dobrze się skończyło. :)

ps
Kot zostaje u nas na stałe i jest to nasza wspólna decyzja. :)
It doesn't think, it doesn't feel
It doesn't laugh or cry
All it does from dusk till dawn
Is make the soldiers die

Raging_Locust

Od: Śro paź 01, 2008 20:19

Post » Czw maja 20, 2010 19:22 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Tytus, normalnie chłopie żeś się nieźle urządził. Nieźli Duzi.
Morfeusz też ze schronu w Łodzi.

PS. napiszcie o tym w wątku seniorow - patrz banerek w moim podpisie!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Czw maja 20, 2010 19:27 Re: Tytus vel Rudolf vel Klocek już w DT u Keirzontko:)

Przyznali się, zmieniam tytuł :D Macie teraz cudownego kota :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Satyr77

Post » Czw maja 20, 2010 19:36 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

ach jak się cieszę :dance: :dance2:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Czw maja 20, 2010 19:41 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

super wieści :ok:
gratuluję Tytusowi nowego kochającego domku, a Dużym nowego kochanego kota :1luvu:
Obrazek
Obrazek

Joanna KA

Od: Nie mar 15, 2009 20:34

Post » Czw maja 20, 2010 19:42 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Hie hie hie hie wiedziałam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :1luvu:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Czw maja 20, 2010 20:05 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Super wiadomość :dance: :dance2: :dance: :dance2: wszystkiego najlepszego kocie :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 20, 2010 20:22 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Wspaniałe wieści!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tytusie, jesteś teraz w swoim własnym, kochającym domku - już na zawsze :D :D :D

A teraz czekamy na fotki z domu stałego Tytuska 8) :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Czw maja 20, 2010 20:30 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

gratulacje - Domkowi Kota a Kotu Domku :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw maja 20, 2010 21:28 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Spróbuję zrobić mu jakieś ładne fotki wypasionym aparatem firmowym TŻ, bo te moje z komórki to takie sobie :) no i żeby na nich nie spał, bo tym się zajmuje przez większość czasu ;)

Póki co walczę z Tytusem żeby zjadł tabletkę odrobaczającą rozpuszczoną w mokrym żarełku. Niby miała być bezzapachowa :roll: i bezsmakowa :roll: a chociaż głodzę go już parę godzin, wystawiając mu tylko tą miseczkę z tabletką, to skubnie, poliże i odchodzi rozczarowany... może do rana zje po odrobince.

Józek podchodzi do niego i go wącha, stykają się noskami. Zero agresji z żadnej ze stron, Józek już nie fuczy, ale nadal pełen rezerwy. Natomiast gdy Tytus wskoczy do niego na łóżko, mija go blisko itp. już nie ucieka, toleruje go. Więc myślę że jest super, w końcu to dopiero czwarty dzień!

Ani się obejrzałam a mamy drugiego kota, nawet nie wiem kiedy to się stało. Najpierw szybka akcja z zabieraniem ze schroniska, a teraz konieczność szybkiej decyzji wydawać czy zostawiać... TŻ mówi że to dobrze, zamiast bez końca dywagować podjąć szybką decyzję i mieć rozmyślania z głowy... może coś w tym jest.

Mam wielką nadzieję, że ta pani która się interesowała Tytusem znajdzie sobie innego wspaniałego kota i będzie szczęśliwa z nowym członkiem rodziny :!:

A i jeszcze wet powiedział, że Tytus ma wyjątkowo ładne zęby jak na 12 lat. A my zauważamy, co już wcześniej inni, że jest to kot z ogromnym zaufaniem do ludzi. Jakby ludzkie ręce kojarzyły mu się tylko z głaskami. Więc krzywdy od ludzi on raczej nie zaznawał... ciekawe dlaczego tak naprawdę go oddali?
Obrazek
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27 ... #p10371487 - wyprzedaję masę rzeczy, znajdź coś dla siebie!

Keirzontko

Od: Sob lip 12, 2008 19:54

Post » Pt maja 21, 2010 6:57 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

Jak fajnie, że z Józkiem tak fajnie się układa - będzie kocia przyjaźń kwitła :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Tytus wygląda na znacznie młodszego kota, może jest młodszy :? Najważniejsze, że jest taki kochany :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt maja 21, 2010 7:08 Re: Tytus zostaje u Keirzontko i Raging_Locust :)

z tym wiekiem Tytusowym, to wszyscy mówią, że on nie wygląda na tyle...

bardzo, bardzo się cieszę :dance: :dance2:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

[poprzednia][następna]