Liwia_ pisze:vega36 pisze:Liwia_ pisze: rezydentka nie tylko wylądowała w schronisku, ale także grożono jej gorszym losem.
Liwio, czy jesteś tego pewna?
Tak, jestem tego pewna.
.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Liwia_ pisze:vega36 pisze:Liwia_ pisze: rezydentka nie tylko wylądowała w schronisku, ale także grożono jej gorszym losem.
Liwio, czy jesteś tego pewna?
Tak, jestem tego pewna.
.
Femka pisze:Chciałam tylko zapytać o przyczynę oddania rezydenta do schronu.
Cameo pisze:Femka pisze:Chciałam tylko zapytać o przyczynę oddania rezydenta do schronu.
Nie dogadywała się z rezydentami, sikała na łóżko, była agresywna...
Tylko że te "problemy" zaczeły się gdy Boo77 zainteresowała się Seleną.
Femka pisze:Cameo, przepraszam, żartujesz sobie, prawda?
IKA 6 pisze:Przepraszam wszystkich ale nie było innego wyjścia. Bardzo trudno mi było podjac taka decyzję. Mniej wiecej miesiąc po przyjeździe Omegi - Misi do mnie dwa moje koty Głupek i Kulka zaczeły polować na Misię. Próbowałam kropli Bacha, ale to tylko pogorszyło sprawę. Musiałam Misie odizolowac w oddzielnym pokoju a i tak wiekszość dnia przesiedziala na meblach. Próbowałam Feriwayem. Gdy w pokoju byłam tylko ja i Misia wszystko było ok. Przychodziła do mnie mogłam ja czasem pomiziać, ale tylko na jej warunkach. Gdy były drzwi otwarte Kulka i Głupek natychmiast pojawiali się w pokoju. Tak wielkie oczy widziałam tylko u walczacych kotów. Raz kulka z podłogi wskoczyła na szafę. Na szczęście byłam w pokoju. Jak krzyknełam zaraz zeskoczyła. Za dwa miesiące przeprowadzam sie do mniejszego mieszkania. Teraz mam 3 pokoje potem bedę miała 1 pokój. Prosze powiedzcie jak miałabym chronic Misie przed agresja Głupka i Kulki. Miałaby całe życie przesiedzień w łazience bez okna![]()
Misia potrzebuje człowieka dla siebie i to człowieka,ktory nie bedzie jej chciał mieć cały czas na kolanach. Musi w domku byc sama. To jest trudne. Pierwszy raz w życiu oddawałam kota do schronu. Nie chce juz wiecej tego robić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Cameo pisze:Femka pisze:Cameo, przepraszam, żartujesz sobie, prawda?
Ja nie żartuje w tak poważnych sprawach.IKA 6 pisze:Przepraszam wszystkich ale nie było innego wyjścia. Bardzo trudno mi było podjac taka decyzję. Mniej wiecej miesiąc po przyjeździe Omegi - Misi do mnie dwa moje koty Głupek i Kulka zaczeły polować na Misię. Próbowałam kropli Bacha, ale to tylko pogorszyło sprawę. Musiałam Misie odizolowac w oddzielnym pokoju a i tak wiekszość dnia przesiedziala na meblach. Próbowałam Feriwayem. Gdy w pokoju byłam tylko ja i Misia wszystko było ok. Przychodziła do mnie mogłam ja czasem pomiziać, ale tylko na jej warunkach. Gdy były drzwi otwarte Kulka i Głupek natychmiast pojawiali się w pokoju. Tak wielkie oczy widziałam tylko u walczacych kotów. Raz kulka z podłogi wskoczyła na szafę. Na szczęście byłam w pokoju. Jak krzyknełam zaraz zeskoczyła. Za dwa miesiące przeprowadzam sie do mniejszego mieszkania. Teraz mam 3 pokoje potem bedę miała 1 pokój. Prosze powiedzcie jak miałabym chronic Misie przed agresja Głupka i Kulki. Miałaby całe życie przesiedzień w łazience bez okna![]()
Misia potrzebuje człowieka dla siebie i to człowieka,ktory nie bedzie jej chciał mieć cały czas na kolanach. Musi w domku byc sama. To jest trudne. Pierwszy raz w życiu oddawałam kota do schronu. Nie chce juz wiecej tego robić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aga9955 pisze:Nadal utrzymuje pytanie i kieruje je bezposrednio do Ika6
jest dla mnie najsmutniejsze.IKA 6 pisze:To nie chodzi o to czy się obrazam czy nie. Ta dziewczyna robi wszystko aby mi obrzydzić zycie na Forum. I przyznaję, żę z dobrym skutkiem. Juz raz zastanawiałam sie na tym. U nas w Rudzie Sląskiej jest dość bied aby sie nimi zajac nie bedąc zmuszanym do odczytywania postów sflustrowanych osób. Powiedzcie mi ile kotów zostało zwróconych i jakoś nikt nie robił afery.Koty wracały do schronu bez słowa. Ja miesiac rozmawiałam z forumowiczką i teraz mam efekty. To jest moje ostatnie tłumaczenie sie.
A teraz przekażę Wam słowa, które otrzymałam na jednym z wykładów ś.p.profesora Zina z Akademii Sztuk Pięknych z Krakowa a które trzymałam oprawione całe życie zawodowe na biurku:
nie dyskutuje sie z idiotą, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem...
Cameo pisze:aga9955 pisze:Nadal utrzymuje pytanie i kieruje je bezposrednio do Ika6
I myślisz że ona odpowie Ci czymś innym niż emotkami?
Femka pisze:Liwia_, ja jednak uparcie będę czekać na wyjaśnienie IKA6. MUSI być jakieś uzasadnienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: fruzelina, Google [Bot], jolabuk5 i 761 gości