Happy pisze:Jestem pod ogromnym wrażeniem dojrzałości i odpowiedzialności tej dziewczynki! Agata, jesteś niesamowita![]()
Wyślę zaraz trochę kasy.
Dziekujemy

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Happy pisze:Jestem pod ogromnym wrażeniem dojrzałości i odpowiedzialności tej dziewczynki! Agata, jesteś niesamowita![]()
Wyślę zaraz trochę kasy.
Agonis pisze:hej.
czy ktos ma z nia kontakt? pare dni rozmaiwałam z nia na gg. wkoncu sie umowilysmy abym dala jej karme ( nie mam samochodu i nie znam gdanska) wiec było to na pg. niestety cos stalo sie jej psu i nie przyszła. zdarza sie...hmm. Nastepnie podczas przegladania ogloszen...o kotach znalazlam pewne oglosznie, wystawione zalednie 4 dni od naszej rozmowy.brzmiało mniej wiecej tak"oddam kociaki inaczej pojda do uspienia" wiec pisałam sms, i dzwonilam...bez odzewu. Hmmm tel ogloszeniodawcy okazał sie jej... wiec napisalm na gg o co chodzi itd. hmm i agatka przepadla..mimo pozostawienia paru wiadomosci dalej nic. milo ze pomaga kotom ale romowa z nia to jak kamien w wode... czy ktos cs wie ?
Agonis pisze:no rozumiem.. tlyko w trakcie rozmowy olanie kogos to troche ni tak...
hmm. to odezwij sie na pw... i sie umowimy jakos.... mam 4kg
sabina skaza pisze:agata brawo dla ciebie! jak marzenka będzie u doktora, to chętnie przekażę trochę karmy, kupuję taniej rozerwane worki w hurtowni do mojego hoteliku to się chętnie podzielę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], immortal, kasiek1510 i 57 gości