http://nasza-klasa.pl/profile/18757875/ ... lbum/2/245 Drogie siostry, to jest link do wątku dwóch niewidomych koteczek ,o których pisałam.Dzieki pomocy alessandry ,można je polecić znajomym na nk. Może jakiś domek się zjawi....
Melduje się. Zaglądać będę na razie z doskoku bo dziadek zmarł i oswajamy się z myślą, że go nie ma i zastanawiamy jak dalej ułożyć babci życie. Nie wspomnę, już o robocie - nie powinnam narzekać bo ją mam ale czemu jest tego tak dużo.... Nie nadążam.
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
A u nas od rana Party time Mała bździągwa była lekko pijana do rana i spała w torbie transportowej. Kiedy tylko Ją wypuściłam, wypakowała się ze skarpety w jednej chwili W związku z powyższym zapakowałam rozrywkową panienkę i pojechałam na kroplówkę o ósmej. Przy okazji dostała kubraczek, który od razu musiałam pozszywać na łączeniach. Jest wściekła jak sto diabłów, poharatała mi ręce jeszcze mocniej
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
pomponmama pisze:Może ten kubrak niemodny jest, albo w jakimś kolorze który jej do oczu nie pasuje?
O ja pierdziu ... kubraczek jest w ślicznym błękitnym kolorze i do złotych tęczówek pasuje jak znalazł. Tylko musiałam go trochę pozszywać, żeby nie było powtórki z rozrywki - także z tyłu. Widać się wnerwiła, że ktoś Jej robi koło doopki