Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 01, 2010 20:19 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Łysy Franio i dwa maluszki!!!

agul-la pisze:nie jestem chora, kluske to uspokajało i zasypiała też mrucząc. ja sobie wypraszam stanowczo takie pomówienia, robiłam to dla dobra twej synowej :evil:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
majencja pisze: a oto bandytos
Obrazek
Obrazek
One coraz ładniejsze...jak ty to robisz, że one z wypłoszy stają się pięknotami? :roll: A propos - pokaż Pedrusia plizzzzzz........ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Śro wrz 01, 2010 20:23 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Łysy Franio i dwa maluszki!!!

Pedruś w kadrze sie nie mieści :twisted:
Franio Maślak
Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Śro wrz 01, 2010 20:27 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Łysy Franio i dwa maluszki!!!

majencja pisze:Pedruś w kadrze sie nie mieści :twisted:
Franio Maślak
Obrazek

Śliczny uchatek :1luvu:
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Śro wrz 01, 2010 20:28 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Łysy Franio i dwa maluszki!!!

majencja pisze:Pedruś w kadrze sie nie mieści :twisted:
Franio Maślak
Obrazek

Łoooo on już całkiem futrzany się zrobił :1luvu: :1luvu: jeszcze trochę to nie będzie Maślak tylko Kozak :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Śro wrz 01, 2010 20:52 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Tytuł zmieniony.
Bandyty cudne, Franio też :1luvu:

Zapasłaś Bimbusia :twisted:

Bungo

Od: Pt lut 16, 2007 0:52

Post » Pt wrz 10, 2010 10:49 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Napatrzeć się nie moge na Maluchy :1luvu:
Franulek to taki cudny Gacopyrz :wink:

A gdzie Ulubieniec?
Kochany Bimbulek?
Ten to musi być Cudny i Duży :1luvu:

Pozdrawiam Was i ściskam mocno

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt wrz 10, 2010 21:30 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Witaj Kociamko :1luvu: Bimberek ostatnio olewa mamusię :evil: No bo to przecież duży chłopak i wstydzi się przychodzić miziać. Wczoraj ie wytrzymał i molestował mnie łapkami długo i skutecznie :twisted:
Franio Maślak porasta włosiem , już nie jest łysy :mrgreen: Gania ze starszymi a na małe warczy :evil: Paszczak i Pelaśka rosną....głównie wszerz :mrgreen: Mają okropne brzuchole.i Ale apetyty też nie małe. Bałam sie czy nie zarobaczywione. Ale dostały środek na robale i jak na razie obcy sie nie pojawili :mrgreen:
My też Was pozdrawiamy :1luvu:
Obrazek

majencja

Post » Pt wrz 10, 2010 21:52 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Rany boskie, majencjo, to ile ty masz teraz futerek na stanie? SZEŚCIU????
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Pt wrz 10, 2010 22:23 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

5 i 3/4 rezydenta i 3 tymczasy :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Sob wrz 11, 2010 21:49 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

3/4???? w sensie, ze niedorosły?
Ale musisz mieć wesoło w domu. My mamy tylko dwa i wydaje nam się, że to jest absolutne maksimum :D
A tak serio to bardzo jesteś dzielna, odchować takie maluchy to nie byle co!
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Sob wrz 11, 2010 22:25 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

3/4 kota to Czesław :mrgreen: bo nie ma lewej tylnej ćwiartki :mrgreen: coś mu zeżarło nogę, wet opiekujący się schronem go zoperował no i źle, a potem robił poprawkę. Jak trafił do mnie to jeszcze raz juz trzeci był operowany bo mu kość przez skórę wychodziła :evil: pOza tym nie ma jajec i cos zjadło mu małżowiny uszne. Taki inwalida, ale jako jedyny potrafi pootwierać wszystkie drzwi skacząc na tej jednej tylnej łapie :mrgreen: Ja już odchowywuję...12 oseska :mrgreen: z czego część była ciężko chora z komentarzem weta że na 100% nie przeżyje :mrgreen: Dlatego leczyłam je po ludzku :mrgreen: Starsze nawet potrafia łapać myszy. Dobra ze mnie mamusia co??? :ryk: :ryk:
Oto Czesław
Obrazek
Obrazek
Obrazek

majencja

Post » Sob wrz 11, 2010 22:38 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

majencja pisze: Obrazek

Za to na tej fotce wygląda jak kompletny najprawdziwszy tygrys :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Post » Nie wrz 12, 2010 6:25 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

majencja pisze:3/4 kota to Czesław :mrgreen: bo nie ma lewej tylnej ćwiartki :mrgreen: coś mu zeżarło nogę, wet opiekujący się schronem go zoperował no i źle, a potem robił poprawkę. Jak trafił do mnie to jeszcze raz juz trzeci był operowany bo mu kość przez skórę wychodziła :evil: pOza tym nie ma jajec i cos zjadło mu małżowiny uszne. Taki inwalida, ale jako jedyny potrafi pootwierać wszystkie drzwi skacząc na tej jednej tylnej łapie :mrgreen: Ja już odchowywuję...12 oseska :mrgreen: z czego część była ciężko chora z komentarzem weta że na 100% nie przeżyje :mrgreen: Dlatego leczyłam je po ludzku :mrgreen: Starsze nawet potrafia łapać myszy. Dobra ze mnie mamusia co??? :ryk: :ryk:
Oto Czesław
Obrazek
Obrazek

Prawdziwa czarodziejka/czarownica :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Nie wrz 12, 2010 15:51 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

majencja pisze:3/4 kota to Czesław :mrgreen: bo nie ma lewej tylnej ćwiartki :mrgreen: coś mu zeżarło nogę, wet opiekujący się schronem go zoperował no i źle, a potem robił poprawkę. Jak trafił do mnie to jeszcze raz juz trzeci był operowany bo mu kość przez skórę wychodziła :evil: pOza tym nie ma jajec i cos zjadło mu małżowiny uszne. Taki inwalida, ale jako jedyny potrafi pootwierać wszystkie drzwi skacząc na tej jednej tylnej łapie :mrgreen: Ja już odchowywuję...12 oseska :mrgreen: z czego część była ciężko chora z komentarzem weta że na 100% nie przeżyje :mrgreen: Dlatego leczyłam je po ludzku :mrgreen: Starsze nawet potrafia łapać myszy. Dobra ze mnie mamusia co??? :ryk: :ryk:
Oto Czesław
Obrazek
Obrazek

Oj Maja ale groźne kociska u ciebie :D
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Nie wrz 12, 2010 15:57 Re: Pedro z deszczu u Majencji.Franio i 2 bandyciąt:))

Nooooo! lepsze niż firma ochroniarska :mrgreen:
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]