Slonko_Łódź pisze:Ziemowit- podlinkuj aukcje boombeczek- po co szukać..... A tak wpłaty ruszyłyby już dzisiaj.... Na biedne koteczki, które były i będą![]()
bo jak sam wypaplałeś obecnie nie są biedne....
Słonko - umarłam

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wszystko w swoim czasie, aczkolwiek do twarzy Ci z rumieńcem czyli w sumie ładniepixie65 pisze: Oj....nieładnie pixie, nieładnie...
od tej bidy u nas coś sierściuchom doopeczki popuchłySlonko_Łódź pisze: bo jak sam wypaplałeś obecnie nie są biedne....
zosia&ziemowit pisze:Slonko_Łódź pisze:Ziemowit- podlinkuj aukcje boombeczek- po co szukać..... A tak wpłaty ruszyłyby już dzisiaj.... Na biedne koteczki, które były i będą![]()
bo jak sam wypaplałeś obecnie nie są biedne....
Słonko - umarłam :lol:
uff... było ciężkoSlonko_Łódź pisze: Edit: O ja durna- Ziemowit- REANIMUJ!!!!!
Potem to wykorzystamy marketingowo- "Po drugiej stronie tęczy- biedna Zosia" "Kup Pan Boooombkę- na Zosię Reloaded"![]()
![]()
![]()
Slonko_Łódź pisze:Femko ale Ziemowit ma cel.... Enigmatyczny i tajemniczy, niedookreślony i niedopowiedziany.... To kusi, nęci, wabi.... I łatwiej (wcale) się potem rozlicza.... A takie prozaiczne wydatki jak leczenie kotecków, badania, zabiegi- to trzeba samemu..... Poza tym na chore kotecki to się nie wystawia aukcji z boooombkami![]()
![]()
![]()
a fcale że nie taki niedookreślonySlonko_Łódź pisze: Ziemowit ma cel.... Enigmatyczny i tajemniczy, niedookreślony i niedopowiedziany....
Femka pisze:a kto mówi o kotecku?????? sam sięz kataru wyleczy![]()
ja kasy potrzebuję, bo pendriva zgubiłam
ziemowit pisze:O, Zosia
eee...Amika6 pisze:ziemowit pisze:O, Zosia
Ot, bohater ....![]()
Boo77 pisze:Femka pisze:a kto mówi o kotecku?????? sam sięz kataru wyleczy![]()
ja kasy potrzebuję, bo pendriva zgubiłam
Teraz się mówi wkładadełko :lol:
zosia&ziemowit pisze:No to Dzidziulec zrobił się kolejnym skątrollowanym wątkiem
takie tam... prościutkie, krótkoterminowe gry strategiczne - trzeba znaleźć grupę podatną na manipulację, pojeździć po emocjach i wyciągnąć łapkę... na dłuższa metę to się dotąd nie sprawdzało ale kilka przykładowych firemek, które tak błysnęły - jest znanychSlonko_Łódź pisze: My tutaj demaskujemy mechanizmy rynkowe.... Taki "kejnsizm"uprawiamy... tylko w wersji populistycznej![]()
nie myśl - ja Ci powiemSlonko_Łódź pisze: i uważaj bo Ziemowit Ci kropelki zapoda.... A skoro czopek był podpowiekowo to kropelki powinny być..... niech pomyślę....![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kota_brytyjka i 51 gości