Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
korbacz9 pisze:W takim razie biorę się za przegląd i pakowanie a w przyszłym tygodniu szukać kontaktu
korbacz9 pisze:W takim razie biorę się za przegląd i pakowanie a w przyszłym tygodniu szukać kontaktu
serafina pisze:Chciałabym też wspomóc kociarnię szmatkami. Uzbierałam na razie dwie duże reklamówki (większość ubrań jednak, ale raczej miękkich bluzek czy sweterków), a to nie koniec, bo jutro napadnę jeszcze na zasoby mojej mamy. Niestety nie mam na wyłączność samochodu, a mieszkam na Retkini, więc do schroniska kawał drogi. Czy mogłabym komuś podrzucić te rzeczy we wtorek lub w środę gdzieś w Centrum? (lub gdzieś po drodze Centrum -Retkinia). Mogłabym poprosić TŻ, żeby wracając w pracy zatrzymał się u kogoś, kto wybiera się w najbliższym czasie do schroniska (pracuje w okolicach Kilińskiego i Rewolucji).
Czy małe pluszaki też się przydadzą na kociarni?
Mam też rzeczy, które mogłyby się nadawać na bazarek i też chciałabym je komuś przekazać (na razie 2 reklamówki, 2 kurtki i 3 pary butów).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 101 gości