PearlRain pisze:Mirka ochłodziło się i zbiera się śmietanka miau? czy mam zwidy z gorąca?
O! Małgośka, jak Twoja migrena?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PearlRain pisze:Mirka ochłodziło się i zbiera się śmietanka miau? czy mam zwidy z gorąca?
mirka_t pisze:Casica a co pewna grupa ludzi robi w moich wątkach? Uważasz, że to jakaś uprzywilejowana kasta i się z nią solidaryzujesz?
Nie musisz odpowiadać, bo znam odpowiedź. Wystarczy prześledzić Twoje posty. Lubisz robić w wątkach coś na kształt kibla, dokopywać ludziom i widać, że masz z tego niezły ubaw.
Agn pisze:PearlRain pisze:Mirka ochłodziło się i zbiera się śmietanka miau? czy mam zwidy z gorąca?
O! Małgośka, jak Twoja migrena?
casica pisze:mirka_t pisze:Casica a co pewna grupa ludzi robi w moich wątkach? Uważasz, że to jakaś uprzywilejowana kasta i się z nią solidaryzujesz?
Nie musisz odpowiadać, bo znam odpowiedź. Wystarczy prześledzić Twoje posty. Lubisz robić w wątkach coś na kształt kibla, dokopywać ludziom i widać, że masz z tego niezły ubaw.
A jednak mimo paskudnych cech mojego charakteru nie nazywam przeciwniczek hienami, krowami, smieciarami, czy innymi sympatycznymi okresleniami.
casica pisze:mirka_t pisze:Casica a co pewna grupa ludzi robi w moich wątkach? Uważasz, że to jakaś uprzywilejowana kasta i się z nią solidaryzujesz?
A jednak mimo paskudnych cech mojego charakteru nie nazywam przeciwniczek hienami, krowami, smieciarami, czy innymi sympatycznymi okresleniami.
casica pisze:mirka_t pisze:Lekkość wypowiedzi.....Anja pisze:mirka_t, ciszej nad trumną. Nie bądź hieną, żerującą na czyimś smutku....
Z tego wątku. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110049&start=1110
Widziałam ten wątek. Czy nie zrobiłyście z niego czegos na kształt kibla, czy nie chodziło czasem wyłącznie o dokopanie i odegranie się?
villemo5 pisze:Dlaczego więc tu nie można?
MariaD pisze:villemo5 pisze:Dlaczego więc tu nie można?
villemo5 - nigdy nikomu nie ubliżyłam na żadnym wątku, jednak tu jestem stale obrażana i poniżana.
MariaD pisze:villemo5 pisze:Dlaczego więc tu nie można?
villemo5 - nigdy nikomu nie ubliżyłam na żadnym wątku, jednak tu jestem stale obrażana i poniżana.
villemo5 pisze:Dlaczego więc tu nie można?
zabers pisze:villemo5 pisze:Dlaczego więc tu nie można?
Niestety ja Ci nie pomogę. Z zasady nie ubliżam, ani nie wyzywam nikogo nawet, jeśli moje poglądy różnią się diametralnie.
Może zapytaj np. alfabii, której rynsztokowy język jest tak bliski sercu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 109 gości