Zowisia pisze:Aia pisze:Zo filmiki piękne Misia to niezły chyba numerant - widać bystrośc okaa zupełnie do siebie z listopada nie podobna
tylko ta śliczna biała końcóweczka ją zdradza
(bardzo mi sie podobało jak to kiedyś określiłaś "wisienka na torcie" - dokładnie to to
) i zdaje sie ze przylepka przytulanka z niej też jest - śmiala do każdej koty już podchodzi i śpi?
Wszystko sie zgadza ...wisienka wlasnie szaleje .. a jak sie zmeczy albo naje, to spi, i kazda wieksza futrzata dobra, zeby sie przytulic.
Mnie rozbraja, jak one jej ustepuja - kiedy spadnie okruszka albo skrawek miesa, i ona im zabiera - to pozwalaja, i nie zabieraja takze kiedy rzucam dla niej. Wsrod starszych wzajemne podkradanie jest na porzadku dziennym.
dobre z Nich opiekunki

super ze tak przyjęły małą do stadka
zresztą to dla nich też plus bo mają rozrywkę w postaci małego głupiutkiego szalejącego kociaka i mogą sie wykazać zdolnościami wychowawczymi

Aia pisze:a dorosłe pannice takie poważne się wydają przy tej małej szalejMisicudne z nich baloniki
(jak to mój nauczyciel mawiał: prawdziwe koty!
)
Tak tak - baloniki to dobre okreslenie; mam wielka nadzieje, ze z wiosna
schudna troche, jak nie, to moze byc niewesolo (choroby groza przy zbytniej tuszy) - z Krowka juz mam problem z kamieniami w pecherzu;
odpukac na razie chyba ok, dostaje zakwaszajace mocz chrupki i leki.
Bunia jest tak okragla, ze az ciezko ja podniesc ..
Aia pisze:dla Ciebie Zo szpieg z Krainy Deszczowców spod herbu czerwona marchewka KAJ (co bardzo lubi czarne koty)
[img]Kaj%20wspanialy[/img] pozdrawiamy Aia (co lubi buraski;)) +K.u nas mrozy odpuszczają... ufffff a było ciężko
a na zdjęciach Bunia bardzo dobrze wygląda

choć moze to prawda ze czarny wyszczupla

ale jak tak dalej z Misią będzie boje staczać to i sadełko jej się zrzuci

Wspanialy stroj deszczowca !!! no i jaki model z Kaja .. do katalogu z nim !
zarabiac bedzie na was !! powaznie .. moglby jako model sluzyc. Pogadaj o tym Aia z tym fotografem od kalendarza z kotami, co to o nim mowa powyzej, jak sie juz spotkacie ... dzieki za dedykacje, zdjecie ekstra !![]()
![]()
![]()

tak z Kaja model jest niezły - zdecydowanie ma parcie na szkło
jego popisowa mina to zadumany pies

ale ktoż tam by chciał takiego krzywołapca do katalogów brac

u nas nie wiem co na zewnatrz bo caly dzien pikam jak szalona albo obsluguje koty, ledwo zdazylam cos zjesc wreszcie o 19 ... w ogole nie wyszlam i mam wyrzuty sumienia, rece mi sie trzesa ...
ale byloby dobrze, gdyby zelzalo to mrozisko paskudne.
Misia wlasnie szaleje machajac ogonkiem ! pozdrawiamy
zo, wracam podziwiac Kaja w butkach !
ja gdyby nie Kaj też pewnie bym siedziała w domu

zima to zdecydowanie nie moja pora roku
poza tym jakoś tak byle jak... zresztą wiesz

ale nic nie smęce wracaj do Kaja w butach (o kocie to je jeszcze słyszałam ale o takim przypadku - pies w butach:wink:

mam nadzieję że humor na niedzielę ci to trochę poprawi
a u mnie wkleiłam dawne zdjęcia Kiry - kiedy to Ona była takim patyczakiem jak Misia

pozdrawiam
oby coraz cieplej było
bo jakoś nastrój wraz z temp spda...
Aia +Kaj, którego właśnie zapakowałam w kocyk i odłożyłam na posłanie