Bąbel & Spółka... Michaś się trzyma i dzielnie znosi gości;)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 07, 2015 13:36 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek walczy!

....................:( :cry:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Czw maja 07, 2015 16:23 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek walczy!

On juz nie miał siły by walczyć :cry: :cry: :cry: :cry:
To Asia o niego walczyła i teraz pęka Jej serce z bólu i rozpaczy :cry: :cry: :cry:
Asieńko nic nie powiem, tylko z całego serca przytulam, bo każde słowo jest za błahe, za mało warte, by podziękować Ci za trud, za miłość, za wszystko co zrobiłaś dla Kłaczusia.
Śpij spokojnie Kłaczusiu,śpij.......

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Czw maja 07, 2015 19:07 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek walczy!

Bardzo mi przykro:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt maja 08, 2015 11:57 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek ['] pobiegł za TM :(

Kochane, dziękuję!
Kłaczek ['] zostanie w moim sercu na zawsze, ale jego część zabrał ze sobą. Tak to już musi być czasami... Tak to jest zawsze gdy musimy kochane biedy przeprowadzić na drugą stronę. To ważna rola, ale zawsze tragiczna. Cierpię, ale Kłaczuś <3 już od cierpienia jest wolny.
Spoczął pod klonem. Może kiedyś jego klonik przybiegnie z powrotem...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt maja 08, 2015 12:02 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek ['] pobiegł za TM :(

przybiegnie na 100 %. Potrzebujący opieki i miłości. I po to jesteśmy, przytulam
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt maja 08, 2015 14:00 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek ['] pobiegł za TM :(

Przytulam :cry:

Kłaczku [']

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Sob maja 09, 2015 20:56 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek ['] pobiegł za TM :(

Kłaczek [*]

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Sob maja 09, 2015 22:37 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek ['] pobiegł za TM :(

Asiu, bardzo mi przykro, przytulam .....

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Wto lis 10, 2015 12:51 Re: Bąbel & Spółka... Kłaczek ['] pobiegł za TM :(

Dziękuję Wam... :1luvu:

Długo mnie tu nie było, a działo się mnóstwo :oops:
Wszystko opowiem, jutro dzień wolny, więc może wreszcie mi się uda :D
Brakuje mi Was, cioteczki kochane!!!!!!!! Tak ucichło nasze miau. Trzeba to nadrobić :wink:

A tymczasem zapraszam z dumą i radością na bazarek dla ślepaczków, które skradły moje serce i czas :wink: :D
viewtopic.php?f=20&t=171604
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto lis 10, 2015 14:17 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

ja dopiero doczytałam ...
Puchatku .......[*] :(
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lis 13, 2015 12:17 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

ObrazekObrazekObrazek

Z okazji Dnia Czarnego Kota przedstawiam w naszym wątku mojego tymczasa Jaśmina - lat 1180, ząb jeden, za to brązowy (z epoki kamienia łupanego), PNN, oczywiście nie widzi.
Jaśmin jest absolutnie przeuroczym staruszkiem, który kocha przytulanie, czesanie (bo nie myje się wcale) oraz jedzonko :D Nie lubi zbędnej fatygi, więc sioo robi zazwyczaj pod siebie w podkładzik, a koopalka tuż obok posłanka. Te atrakcje, połączone z koniecznością nerkowej kuracji, raczej przesądzają o tym, że nikt Jaśminka (przez przyjaciółki zwanego Śrupem :strach: ) nie chce adoptować tak naprawdę. Za to ślepek ma bardzo fajną mamę witrualną :1luvu: , która pomaga nam należycie dbać o potrzeby dziadunia :D I naprawdę nosi Go w sercu, co mnie bardzo wzrusza!!!
Jaśminiu prowadzi żywot starowinka i sklerotyka, ale na pewno nie cierpi i na swój sposób na pewno cieszy się życiem :1luvu:
Czasem zawiesza się w swoim świecie, by zaraz potem radośnie mnie w nim przywitać. To bardzo dobry i kochany kot. Kilka lat spędził w nadmorskim schronisku... Tam wypatrzyła Go wolontariuszka i wielkim wysiłkiem wyrwała z sielskich uroków opieki Pani kierownik (przez te lata leżał pomiędzy dzikimi kotkami po steryzlizacji, w schroniskowym apartamencie :( ) Zadzwoniła na telefon Ślepakczków i tak oto w czerwcu, gdy w ogrodzie kwitły jaśminy w naszym domu pojawił się kot-skamielina. Zaczęto czule mówić na Niego Śrup, ale to prawdziwy Jaśmin jest :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Wszystkim kotom, zarówno czarnym, jak i kolorowym, życzymy wszelkiej wspaniałości, a przede wszystkim zdrowia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ObrazekObrazekObrazek
[url=https://imageshack.com/i/pbh4wNTTj]
Ostatnio edytowano Pt lis 13, 2015 12:25 przez jerzykowka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 13, 2015 12:20 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

Jaśmin, cudne imię i takiż sam , cudny, kotek :ok:
:love: zdrowy bądź, kotuszku.

ps. Wzruszył mnie i się poryczałam,

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pt lis 13, 2015 12:27 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

gatiko pisze:Jaśmin, cudne imię i takiż sam , cudny, kotek :ok:
:love: zdrowy bądź, kotuszku.

ps. Wzruszył mnie i się poryczałam,

Gatiko Droga, wszystko mu opowiem i na pewno poprosi bym przesłała Ci w Jego imieniu buziaczki i przytulasy :D :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pt lis 13, 2015 12:32 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

:lol: :lol: oj, ja jestem łasa, na takie "frykasy"-całuśneprzytulasy :201461
Serce się raduje, na taki widok. Ukochaj mocno, mocno ( wyczuciem 8) ) i wycałuj, dziadulinka Jaśminka, jednozębnego starowinka <3

gatiko

Od: Pt paź 03, 2014 10:24

Post » Pt lis 13, 2015 13:03 Re: Bąbel & Spółka... czyli Ukochania jerzykowki :)

no . to pszyszłem , bo tu wiela do życzenia jest i dla Dziadziusia Jasminkowego i dla tego Małego Koziego Bobka, bo tesz czarna jest i chyba wiencej to nima czarnych u Cioci , bo Pippi charakterna za całe stado czarnych chłopaków Tuliś :mrgreen:
Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

[poprzednia][następna]