Jeśli uda mi się podjechać do schroniska jutro lub w środę - postaram się zorientować - jeśli nie - to dopiero w sobotę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Studentka, która go ratowała chciała widzieć, co z nim. Ale ie wiem, czy jest w stanie go adoptować... Już wiemy, że jest w schronisku i wszystko z nim ok.ruru pisze:czy ktoś szuka tego kotka?
ewa_mrau pisze:czy przyjechał do Was dziś z Lecznicy na Gdańskiej kot po wypadku?
wypadek: wczoraj (niedziela 19.08) ok godz. 7:00, Narutowicza/POW
zawieziony na Gdańską przez Straż Miejską
kot młody, buro biały
... mry!
annskr pisze:Studentka, która go ratowała chciała widzieć, co z nim. Ale ie wiem, czy jest w stanie go adoptować... Już wiemy, że jest w schronisku i wszystko z nim ok.ruru pisze:czy ktoś szuka tego kotka?
Duszek686 pisze:Będę dziś w schronisku to postaram się zrobić
Wieczorkiem wstawię
Roulett pisze:Dziewczyny, pilnie potrzebna pomoc dla kociaka.
Kociak znajduje się w Okupie Małym koło Łasku, w okolicach szkoły. Od kilku dni siedzi albo pod krzakiem albo przy ruchliwej ulicy. Znajoma niestety nie ma możliwości wziąć kociaka, a nie chce by mu stała się krzywda. Kocie ma zapuchnięte i zaropiałe oczy, z noska też mu się podobno sączy. Ale ma ponoć dobry apetyt i przytulaśny. Nie wydaje się dziki, więc będzie można go łatwo złapać.
Czy ktoś byłby w stanie podjechać i zabrać tego kociaka?
Ewentualnie koleżanka mogłaby podjechać z kociakiem do Łodzi w przyszłym tygodniu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 64 gości