K-ów, i po remoncie :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 07, 2012 14:15 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?

Widziałam ostatnio ich ogloszenia na Tablica.pl
Też się zdziwiłam 8O

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pon maja 07, 2012 14:16 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:
Tosza pisze:Czy moge prosić osoby, które ogłaszały Pędzelka, Piórka i Klakiera o zdjęcie ogłoszeń?

Też się zdziwiłam 8O

A ja nie wiem, kto je ogłąszał, dlatego stosuje publiczny apel. :)

Tosza

Od: Śro mar 16, 2005 21:18

Post » Pon maja 07, 2012 14:28 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tosza pisze:
mikela pisze:
Tosza pisze:
annakreft pisze:(...)
Ania dzwoniła już do mnie też że populacja w szpitaliku powiększyła się o cztery ogony

Rozmnażalnia za pięniądze podatników ( sama się dołozyłam), słowo daję :wink:

Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców :twisted:

Trzeba szybko złożyc korektę PITA. Ja jeszcze słyszałam, jak szefowa ( chyba, bo ja z głosami też mam problem :lol: ) mówiła w radio, że ma u siebie poczatek pseudohodowli -znaczy sie persa bez rodowodu. pewnie sprzedawać na Allegro będzie :mrgreen:

a ma, ma, takie kosmate stworzenie, sama na własne oczy widziałam. Chyba nawet więcej niż jedno takie egzotyczne, jak dobrze kojarzę. Jakie to kocięta by były ładne, jakby to pokrzyżować, mówię Pani :mrgreen:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Pon maja 07, 2012 15:02 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tosza pisze:
mikela pisze:Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców :twisted:

Trzeba szybko złożyc korektę PITA. Ja jeszcze słyszałam, jak szefowa ( chyba, bo ja z głosami też mam problem :lol: ) mówiła w radio, że ma u siebie poczatek pseudohodowli -znaczy sie persa bez rodowodu. pewnie sprzedawać na Allegro będzie :mrgreen:

a w życiu! Było kiedyś coś plaskate ale tuż po sterylce a moja Sońka to bardziej norweg, tyle, że nie z pseudohodowli a z interwencji a urodzona na świeżym, górskim powietrzu :)

Ale ja nie o tym.
Mamy grancik! nie duży, 2 tys, ale nasz projekt (tzn ostatecznego autorstwa Dominiki, ja podawałam tylko niezbędne dane) zajął pierwsze miejsce i 50 pkt na 55 możliwych! Mamy za to 12 pakietów startowych, po 6 dla kocic i 6 dla kocurków (ciach, szczepienie, odrobaczenie, odpchlenie i czipowanie) i malowanie cat-roomu!

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pon maja 07, 2012 15:04 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mikela pisze:
Tosza pisze:
annakreft pisze:
Tweety pisze:
annakreft pisze:(...)
Ania dzwoniła już do mnie też że populacja w szpitaliku powiększyła się o cztery ogony

Rozmnażalnia za pięniądze podatników ( sama się dołozyłam), słowo daję :wink:

Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców :twisted:

najśmieszniejsze, że szefowa, która robiła te zakupy, jest wegetarianką więc na plaster jej ta polędwica, nawet i 12 deko

Tweety

Post » Pon maja 07, 2012 15:35 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Tweety pisze:
mikela pisze:Mało, że rozmnażalnia, to jeszcze sobie polędwicę na kanapki kupują za pieniądze darczyńców :twisted:

najśmieszniejsze, że szefowa, która robiła te zakupy, jest wegetarianką więc na plaster jej ta polędwica, nawet i 12 deko

to jesteśmy już przynajmniej dwie czyste od podejrzeń 8)

Tweety pisze:Mamy grancik! nie duży, 2 tys, ale nasz projekt (tzn ostatecznego autorstwa Dominiki, ja podawałam tylko niezbędne dane) zajął pierwsze miejsce i 50 pkt na 55 możliwych! Mamy za to 12 pakietów startowych, po 6 dla kocic i 6 dla kocurków (ciach, szczepienie, odrobaczenie, odpchlenie i czipowanie) i malowanie cat-roomu!

super wieści :ok:
[/url]Obrazek
Kupując w naszym sklepie pomagasz zwierzakom. Sklep SzopFilantrop. Karmy dla kota, żwirek, karmy dla psa, akcesoria dla zwierząt
Fundacja Stawiamy na Łapy

mikela

Od: Czw sty 13, 2011 20:33

Post » Pon maja 07, 2012 20:11 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

miszelina pisze:
milu pisze:
annakreft pisze:... przy okazji przypominam w imieniu Miszeliny że jest WAKAT JUTRO RANO i w środę - w środę to chyba nawet cały dzień bo dyżur miała mieć Ania Sz?

Jak coś, mogę wieczorny dyżur w środę wziąć, ale poranne u mnie odpadają :(

Ania Sz. juz na chodzie. Potwierdziła swój dyzur we środe po południu. I dalsze dyzury tez.

Ja mogę być w rezerwie na dyżury wieczorne w tygodniu, bo w weekendy często mnie nie ma, a akurat pożegnałam maturzystów i mam ciut luźniej :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Pon maja 07, 2012 20:16 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Będę pamiętać :1luvu:

Na razie wieczory są ok, za wyjątkiem niedziel. Gorzej z porankami, regularnie są wakaty we środy i czwartki. Asia może tylko w tym tygodniu, bo ma luz w szkole.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Pon maja 07, 2012 23:04 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:

Też się zdziwiłam 8O

To nie moje.

A Tablica teraz sama generuje ulotki w pdfie z karteczkami do zrywania.

Czy ma ktoś z Was znajomych w Nowym Targu? Zaginął kocurek, którego tam wyadoptowałam. Jest szukany, ale każde wsparcie się przyda :(
http://tablica.pl/oferta/3-maja-zaginal ... 14fIL.html

W tę śr nie mogę, w czw jeszcze nie wiem.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Wto maja 08, 2012 5:05 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

queen_ink pisze:
W tę śr nie mogę, w czw jeszcze nie wiem.

W ten czwartek jest Asia N.
Chodzi o pozostałe środy i czwartki.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Wto maja 08, 2012 7:22 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

queen_ink pisze:
mahob pisze:

Też się zdziwiłam 8O

To nie moje.

.........

To są te ogłoszenia - http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/nOFh/
użytkownik Anna - ktoś wie czyje to ogłoszenia?

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto maja 08, 2012 7:51 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:
queen_ink pisze:
mahob pisze:

Też się zdziwiłam 8O

To nie moje.

.........

jak Słomka to wydaje mi się że to będzie Annazoo ,

annakreft

Od: Pon wrz 05, 2011 10:20

Post » Wto maja 08, 2012 10:15 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

mahob pisze:
queen_ink pisze:
mahob pisze:

Też się zdziwiłam 8O

To nie moje.

.........

MOje
Dostałam prośbę o ogłaszanie i nie miałam info o potrzebie zamknięcia. Zrobię to wieczorem

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Wto maja 08, 2012 12:06 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

pierwszy dzień kontroli wizytującej zakończony, dostałam listę dodatkowych zapytań do złożenia oświadczeń, zestawień itp. Na bazie czego? no a jakże, kolejnego rozkosznego donosiku jednej .... osoby. Nasmarowała kolejnych kilka stron.
Tyle jest rzeczy do zrobienia, tyle zwierzaków nie doczeka pomocy, bo nie ma ludzi do pomocy a tutaj wolne moce przerobowe jak widać się marnują. No ale jeżeli ktoś woli błyszczeć jako lokalny donosiciel, któremu za chwilę już nikt ręki nie poda, bo się będzie brzydzić ...
No ale cóż, wolny kraj.
Ok, idę odpowiadać na zapytania i robić zestawienia .... a zwierzaki niech czekają, są ważniejsze rzeczy w fundacji niż pomoc jakimś tam sierściuchom ... :roll:

Tweety

Post » Wto maja 08, 2012 14:46 Re: K-ów, wolne miejsca w szpitaliku.

Zapodajcie wieści o maleństwach proszę.
Los bowiem synów ludzkich jest ten sam,
co i los zwierząt; (...)
jaka śmierć jednego, taka śmierć drugiego,
i oddech życia ten sam.

Akima

Od: Czw kwi 23, 2009 8:32

[poprzednia][następna]