Śródborów - Jokot w lesie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 21, 2013 22:00 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Toż to szkoda słów :(

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro maja 22, 2013 5:34 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Widzę, że koteczka z małymi już u Ciebie.
Co tu powiedzieć: super i nie super :|
W razie potrzeby wiesz..., tak jak rozmawiałyśmy.
A za oczka maluszków i ich mamusię :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Śro maja 22, 2013 7:25 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Widziałm mamunię i dzieciaczki. Ona taka spokojna, taka smutaśna z tą dziurą po oku...Ileż musiała wycierpieć. Bieda drobna, rudo połyskująca. Ale to nie uroda tylko wycieńczenie taki kolor jej zafasoliło. Dobra mamunia bo dzieci pięknie odchowane. Ale od choroby ich nie uchroni.
Nawet na mnie nie fukła jak malce dotykałam. Ufna drobnica z niej. Jedno maleństwo bardzo mnie za serce wzięło.Małe, najmniejsze czarne. Oczki u wszystkich paskudne.Na ostatni czas je wzięłaś.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 22, 2013 9:56 Re: Śródborów - Jokot w lesie

eh :(

3mam :ok:
ObrazekObrazekObrazek

Maryla

Od: Pt sie 22, 2003 9:21

Post » Śro maja 22, 2013 22:28 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Aga, ja też dołączam z :ok:
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Czw maja 23, 2013 9:55 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Chyba dobrze umiecie trzymać kciuki :lol: 8) Dziękuję w imieniu kociaków. :D

Krople działają rewelacyjnie, codziennie rano wszystkie koty mają wszystkie oczy. Nie posklejane i widzące. :D
Mamusieńka mruczy, ociera się, wchodzi na kolana. Maluchy najpierw mnie nie lubią za zakraplanie oczu, ale szybko zapominają. :P Jak wzrok wrócił, to zaczęły biegać, wspinać się, baraszkować. :ok: Wszystkie mądrale umieją już wsuwać chrupki babycat. :ok:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt maja 24, 2013 18:23 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Agneska pisze:Jak DT zadzwonil po wyjsciu od weta, to kamien spadajacy z mojego serca bylo chyba slychac az w Warszawie. ;) Biegunka jest na tle bakteryjnym, antybiotyki do podawania 3 razy dziennie. Ale to tylko bakteria! Ze tez czlowiek moze tak sie cieszyc z bakterii...
Aguś, serca nie masz, toż mój kundel za nic na spacer nie chciał iść. On się przecież grzmotów boi... :mrgreen:

Za mamunię i dzieciaczki kciuki wielkie. Biedna kruszyna, niech jej już tylko wszystko, co najlepsze los zsyła! :ok: :1luvu:
I za całe czarne towarzystwo :ok:

I dzięki wielkie! Cieszę się, że choć na chwilę mogłyśmy się spotkać :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie maja 26, 2013 13:02 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Hanelko, jasnowidz jakiś z Ciebie czy cuś? Mamusia dostała na imię Kruszyna, dzieci to Anyżek, Arnika, Melisa i Robinia. Kruszynka wzruszyła mnie wczoraj, przyszła z dwójką dzieci do mnie na kolana i karmiła je leżąc na kolanach. To dopiero dzikunka działkowa, co nie? :1luvu:

Hanelko, przepraszam Cię, że w piątek wszystko było na wariackich papierach i nawet nie mogłyśmy spokojnie porozmawiać. Sunię Pestkę przekazałam na weekend, inaczej miałabym jeszcze jednego psa do wyprowadzania. :roll:
Obrazek

Agneska

Post » Pon maja 27, 2013 10:24 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Nie. Pestka jest ciągle w tym samym DT, ale ponieważ DT wyjeżdżał na weekend, to miałam zabrać ją na wycieczkę do Franka. Okazało się jednak, że moja koleżanka z pracy jest molestowana przez córkę, która chce pieska. No i Peścia robiła za psa doświadczalnego. :lol: Znaczy grzecznie dawała się wyprowadzać, spała z dzieckiem w łóżku, dopieszczona jak nigdy. :1luvu:

Ale zasadniczo Peścia ciągle szuka DS.
Obrazek

Agneska

Post » Pon maja 27, 2013 10:51 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Jak znam życie i koleżankę, to raczej wypożyczy jeszcze parę razy, żeby dziecku udowodnić, że nie zawsze będzie się chciało wychodzić na spacer. 8)
Obrazek

Agneska

Post » Pon maja 27, 2013 10:54 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Dobrze, że Pestka taka tulaśna i lubi ludzi, może sama koleżanka się przekona :mrgreen: a metoda dobra, odpowiedzialna bardzo.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pon maja 27, 2013 13:34 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Agneska pisze:Hanelko, jasnowidz jakiś z Ciebie czy cuś? Mamusia dostała na imię Kruszyna, dzieci to Anyżek, Arnika, Melisa i Robinia. Kruszynka wzruszyła mnie wczoraj, przyszła z dwójką dzieci do mnie na kolana i karmiła je leżąc na kolanach. To dopiero dzikunka działkowa, co nie? :1luvu:

Hanelko, przepraszam Cię, że w piątek wszystko było na wariackich papierach i nawet nie mogłyśmy spokojnie porozmawiać. Sunię Pestkę przekazałam na weekend, inaczej miałabym jeszcze jednego psa do wyprowadzania. :roll:
No, bo jak mi o niej opowiadałaś, to Kruszyna taka malutka była... i to oczko biedne... Jak jej człowieka, opieki, miłości potrzeba... Ufa ci, bo dałaś jej ciepło, pełną miskę i opiekę :1luvu:

Ja też wpadłam w ostatniej chwili jak po ogień, przepraszam :)
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto maja 28, 2013 20:54 Re: Śródborów - Jokot w lesie

Kruszynka ma dosyc karmienia dzieci, wskakuje na wysokie polki. Dzieciaki zakopuja sie w kocyki i wysypiaja bez mamuski. Jak wchodze do nich, to swiruja, wspinaja na drapaki, czesciej jednak na mnie. Potrafia mnie oblezc jak pchly ;) i zasypiac na mnie.
Jednak Anyzka dokarmiam strzykawka. Jest mniejszy od siostrzyczek, spokojniejszy, chyba bardziej leniwy. Ale dokarmiany na kolanach lubi pic mleko ze strzykawki. :)
Obrazek

Agneska

[poprzednia][następna]