Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agn pisze:Marcelibu pisze:Nie siedzę w głowie Casicy - więc piszę od siebie: ja nie widzę agresji - widzę spokojny, nawet monotonny ton, do bólu asertywny, do bólu upierdliwy, ale w sensie pozytwnym, który ma coś na celu. I na pewno nie jest nim wstawianie aniołeczków, serduszek i uszczęśliwionych emotek w wątku o azylu dla kotów. Ale to nie wątek o Casicy, tylko o kotach w azylu mirki_t.
O. Jaka ładna laurka.
To nic, że bez aniołków i serduszek. casica na pewno doceni.
mrr pisze:Zbanowana użytkowniczko, zacytowałaś post z danymi osobowymi niedostępnymi na forum, i to z aprobatą.
Moje gratulacje.
pixie65 pisze:Jek poprosiła o wskazanie źródła, skąd został zaczerpnięty jej numer telefonu. Użyłam forumowej, legalnejwyszukiwarki i znalazłam.
mrr pisze:Zbanowana użytkowniczko, zacytowałaś post z danymi osobowymi niedostępnymi na forum, i to z aprobatą.
Moje gratulacje.
Jek pisze:Zawsze mogę spróbować pomóc w kwestiach prawnych - np. sformułować pismo w języku oficjalno urzędowym z masą paragrafów it. Jakby trzeba było coś takiego - czasem to niezły straszak, to tylko dajcie znać. W okolicach Olsztyna zawsze służę transportem. A na pseudohandlarzy jest jeszcze jeden straszak - skarbówka. Czy ktoś tego próbował? Przecież to normalne transakcje kupna sprzedaży, ew. umowy cywilnoprawne. a oni chętnie kontrolują! I oczywiście sanepid - warunki, itp. Mogę posprawdzać to i owo w tych kwestiach - tylko napiszcie czy warto, bo jako nowicjusz nie umiem ocenić, a to kilka godzin pracy.
A może ktoś odwiedzi bazarek dla puchatków? Linka zamieściłam już w niedzielę. Cała kasa na fundusz. Jakby co dane ma Serniczek
mirka_t pisze:Zaczekamy na odpwiedź moda o ile ktoś odpowie. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=5&t=125089mrr pisze:Zbanowana użytkowniczko, zacytowałaś post z danymi osobowymi niedostępnymi na forum, i to z aprobatą.
Moje gratulacje.
Mrr wskaż mi zapis, który wymaga od użytkownika forum sprawdzania ogólnej dostępności informacji zawartych w poście innego użytkowika przed ich cytowaniem.
vega013 pisze:...
Ale fakt zacytowania danych osobowych z PW uważam za skandaliczny.
vega013 pisze:mirka_t pisze:Zaczekamy na odpwiedź moda o ile ktoś odpowie. http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=5&t=125089mrr pisze:Zbanowana użytkowniczko, zacytowałaś post z danymi osobowymi niedostępnymi na forum, i to z aprobatą.
Moje gratulacje.
Mrr wskaż mi zapis, który wymaga od użytkownika forum sprawdzania ogólnej dostępności informacji zawartych w poście innego użytkowika przed ich cytowaniem.
Tu masz rację.
mirka_t pisze:vega013 pisze:...
Zgadzam się z tym, jednak nie jest to powód do zbanowania. Upomnienie jak najbardziej, zmiana treści postów przez moda, ale ban? Casica i inne wredoty mogą jednak pisać, że ktoś żyje z datków na koty nie przedstawiając na to dowodów. Pamiętny post, który napisała Femka jakoś nie zakończył się banem.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 268 gości