magaaaa pisze:Tweety, nie zrozumiałam...
takiego argumentu używa Szwarcowa odnośnie adopcji czy raczej ich braku
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magaaaa pisze:Tweety, nie zrozumiałam...
1969ak pisze:Zastanawia mnie czy po odejściu Bajki-BB, Viktoriji (wypowiadała się w reportażu TVN24) albo olgi nik czyli od 2007 były jakieś kocie adopcje.
ewan pisze:http://polskalokalna.pl/galerie/galeria/kontrola-w-schronisku-pod-zyrardowem/zdjecie/duze,1405580,1
mam nadzieję,że to piekło wreszcie się skończy
Rozpoczęła się kontrola Głównej Inspekcji Weterynarii w schronisku w Korabiewicach pod Żyrardowem (woj. mazowieckie), gdzie - według mediów - zwierzęta były trzymane w niewłaściwych warunkach.
mussimusk pisze:Schronisko powinno być pod stałą kontrolą , inspektoratu weterynarii ale również organizacji takich jak np Pogotowie dla Zwierząt ( przynajmniej 2 lub 3 aby wykluczyć jakiekolwiek nieprawidłowości ) i kontroli gminy (radnych , wójta , burmistrza np.) wtedy nie dojdzie do takich zaniedbań . Nawet jeżeli teren i samo schronisko jest prywatne to zwierzęta oddawane pod opiekę do prywatnego schroniska nie są własnością tegoż schroniska.
ewar pisze:Przed chwilą skończył się program na Planete o Korabiewicach. Po prostu schronisko ze snów, psy zadbane, czyściutko, opieka weterynaryjna ...itd.Uratowane niedźwiedzie, które mają tam raj, kozy i wiele innych zwierzaczków, a wśród nich empatyczna przemiła pani M.S. Ktoś oglądał?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1390 gości