Nim będzie za późnoSchŁódź. Psysio- zły kot?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sty 15, 2011 23:15 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

Smrti działaj szybko ja pomogę , na pw dalam ci moj pw , dzwon , ja się zaopiekuję finansowio chorym Cartrico

anka22

Od: Wto wrz 09, 2008 11:47

Post » Sob sty 15, 2011 23:26 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Pelasia umarła...Carlito

Duszek686 pisze:...
Mam wieści z ostatniej chwili... Z dziś
W schronisku jest półroczny kocurek z lekko uszkodzoną miednicą. Na razie nie może sam oddawać moczu. Cewka moczowa jest drożna. Dopóki wszystko się nie pozrasta musi być odsikiwany przez ucisk pęcherza moczowego. Pilnie potrzebny dom tymczasowy. Można powiedzieć, że jest to stan zagrożenia jego życia. To taki Sylwuś Drugi.

Jeśli ktoś mógłby pomóc - bardzo proszę...
On ma całe życie przed sobą...

Przypomnę, bo on potrzebuje pilnie dt
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Sob sty 15, 2011 23:36 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Pelasia umarła...Carlito

iwcia pisze:
Duszek686 pisze:...
Mam wieści z ostatniej chwili... Z dziś
W schronisku jest półroczny kocurek z lekko uszkodzoną miednicą. Na razie nie może sam oddawać moczu. Cewka moczowa jest drożna. Dopóki wszystko się nie pozrasta musi być odsikiwany przez ucisk pęcherza moczowego. Pilnie potrzebny dom tymczasowy. Można powiedzieć, że jest to stan zagrożenia jego życia. To taki Sylwuś Drugi.

Jeśli ktoś mógłby pomóc - bardzo proszę...
On ma całe życie przed sobą...

Przypomnę, bo on potrzebuje pilnie dt

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Sob sty 15, 2011 23:42 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

Catnaperka,właśnie mam zamiar żywić go Renalem-jak się da to zapakuj go proszę razem z Carlitem-na tym jechała Jadwinia i pięknie doszła do siebie w trzy tyg. (ale ona była nie tak daleko od normy).

Anka bardzo Ci dziękuję-dostałam PW-Marzenia prześle Ci moje konto bo ona trzyma pieczę nad moimi wplatami.

Dziewczyny,uderzcie może do p.Beatki-jak chciała dać radę z Pelasią to i z Sylwiem sobie poradzi.
Proszę zapytajcie ja chociaż-ten maluch musi dostać pomoc.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 16, 2011 0:07 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

anka22 -masz pw :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie sty 16, 2011 0:23 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

Sylwio to jeszcze dziecko, a tyle już na niego spadło :(

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sty 16, 2011 11:51 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

Biedny maluszek :(

Morgiana

Od: Sob mar 15, 2008 1:36

Post » Nie sty 16, 2011 16:58 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

tak na szybciutko
Carlito w lepszej formie :ok: :ok: :ok:
dzisiał ślicznie jadł!
dałam mu namoczone wodą te chrupki renala
i pięknie wcinał, super!
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie sty 16, 2011 18:01 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

to cudownie :)
w takim razie jest nadzieja :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Nie sty 16, 2011 20:24 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

przesyłam :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Nie sty 16, 2011 20:46 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

smarti pisze:Catnaperka,właśnie mam zamiar żywić go Renalem-jak się da to zapakuj go proszę razem z Carlitem-na tym jechała Jadwinia i pięknie doszła do siebie w trzy tyg. (ale ona była nie tak daleko od normy).

Anka bardzo Ci dziękuję-dostałam PW-Marzenia prześle Ci moje konto bo ona trzyma pieczę nad moimi wplatami.

Dziewczyny,uderzcie może do p.Beatki-jak chciała dać radę z Pelasią to i z Sylwiem sobie poradzi.
Proszę zapytajcie ja chociaż-ten maluch musi dostać pomoc.

dobry pomysł
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Nie sty 16, 2011 20:49 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

a jak z tym transportem do Wawki :?:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie sty 16, 2011 20:50 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

Transport poszukiwany.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie sty 16, 2011 20:53 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

jak nie znajdziecie do piatku moge go zabrac do siebie i w sobote zawiesc,bo jade do Janek..
przynajmiej taki jest plan..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie sty 16, 2011 21:26 Re: Nim będzie za późnoSchŁódź.Carlito ŹLE!SzukamyTranspDoWawy!

TRANSPORT BARDZO POSZUKIWANY
ŁÓDŹ_ WARSZAWA

a tu de SilVio
malutki, kochany, kto pomoże mu...
ObrazekObrazekObrazekObrazek
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

[poprzednia][następna]