Etiopia pisze:Posłanka na kaloryfer są super jasne kremowe puchate. Pasują niestety tylko na nowe kaloryfery - ja mam stare.
My też mamy stare, ale jakoś wcisnęlliśmy i wisi

Tylko z kolei nasze koty nie bardzo chcą na nim leżeć

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Etiopia pisze:Posłanka na kaloryfer są super jasne kremowe puchate. Pasują niestety tylko na nowe kaloryfery - ja mam stare.
Leone pisze:Etiopia pisze:Posłanka na kaloryfer są super jasne kremowe puchate. Pasują niestety tylko na nowe kaloryfery - ja mam stare.
kosma_shiva pisze:Leone pisze:Etiopia pisze:Posłanka na kaloryfer są super jasne kremowe puchate. Pasują niestety tylko na nowe kaloryfery - ja mam stare.
to może Wy chcecie odsprzedzać ??
kastapra pisze:Czy ten rudy rasowiec jeszcze do adopcji? Ewentualnie inny rudy?
Akima pisze:kastapra pisze:Czy ten rudy rasowiec jeszcze do adopcji? Ewentualnie inny rudy?
Rudy rasowiec jeszcze chyba nie jest sprzedany. Na allegro przez wyszkiwarkę: Hieronim
Jest tez rudy na Podwawelskim ale trzeba sobie złapać![]()
kosma_shiva pisze:Akima pisze:kastapra pisze:Czy ten rudy rasowiec jeszcze do adopcji? Ewentualnie inny rudy?
Rudy rasowiec jeszcze chyba nie jest sprzedany. Na allegro przez wyszkiwarkę: Hieronim
Karola, Ty se okulary zapodaj![]()
EDIT. Hmm, ale Hieronima na allegro nie ma
kosma_shiva pisze:Akima pisze:kastapra pisze:Czy ten rudy rasowiec jeszcze do adopcji? Ewentualnie inny rudy?
Karola, Ty se okulary zapodaj![]()
EDIT. Hmm, ale Hieronima na allegro nie ma
Tweety pisze:Kosma, to nie jest Nora, oszuście okrutniaku, chyba, że ... tyłem ją dawaj!
Ogocha, ależ wyfraczone te Twoje modele, karnawałowo po prostu. Cena ... Od cen to szefową jest Mjs, jej pytaj, ja to przy niej bazarkowo mały żuczek![]()
Maada1 ma odpisane na PW
Tweety pisze:co Ci się udało zrobić z tym futrem?szacun i poszan ogólny ale czary jakieś?
Użytkownicy przeglądający ten dział: BillyRen, CatnipAnia, egw, Magda_lena, Meteorolog1, muza_51, puszatek i 73 gości