Moderator: Estraven
Marzenia11 pisze:A to nie są takie oczywiste rzeczy Sz. Kocie - ale wiem, nie chcę rozwijać dyskusji nt wczesnej sterylki i kastracji. Choć widziałam kilka kotów z hodowli po zabiegach w wieku 3miesięcy i uwierz, żałosny to był widok.
A czy chodzi o to żeby mieć z głowy?
Marzenia11 pisze:A to nie są takie oczywiste rzeczy Sz. Kocie - ale wiem, nie chcę rozwijać dyskusji nt wczesnej sterylki i kastracji. Choć widziałam kilka kotów z hodowli po zabiegach w wieku 3miesięcy i uwierz, żałosny to był widok.
Zofia&Sasza pisze:Marzenia11 pisze:A to nie są takie oczywiste rzeczy Sz. Kocie - ale wiem, nie chcę rozwijać dyskusji nt wczesnej sterylki i kastracji. Choć widziałam kilka kotów z hodowli po zabiegach w wieku 3miesięcy i uwierz, żałosny to był widok.
Co do ostatniego zdania - rozumiem, że nie popierasz wydawania z hodowli wykastrowanych kociąt? Jeśli tak, to czy mogłabyś to umotywować?
prawdopodobnie nie bedzie jej w ogóle potrzebny opatrunek z trzeciej powieki aby oczko mogło wrócić do zdrowia

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
a Śnieżkę interesuje wyłącznie Zozi2

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" smarti pisze:ale Ona też dostała więc tyle by nie dała rady wypić![]()
![]()
juz ja Ją prześwietlę![]()
![]()
Marzenia11 pisze:A mogłabyś zrobić jakieś nie-w-klatce fotki dla Coffiowych? Bo na razie mam jedynie klatkowe i takie są w ogloszeniach.... wiesz, czarne,barczyste koty za kratami... skojarzenie moze być tylko jednobrakuje ciemnych okularów i peta w pyszczku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Miltondum, puszatek, Szymkowa, Tundra i 49 gości