Rzeczywiście będzie szybciej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PUCIA pisze:A ja oszalałam i kupiłam LIONA!
NA RAZIE TYLKO BATONIK, ALE KIEDYŚ SOBIE KUPIĘ
Roomba sama sprząta- jeździ po pokoju i odkurza sama, a Lion to odkurzacz z filtrem w postaci czystej wody bez worków. Całe powietrze jakie się z niego wydostaje po odkurzaniu jest czystsze niż to w domu, więc można np. go wykorzystać jako odsmradzacz, nawilżacz bo reguluje poziom wilgoci- pochłnia lub dodaje,ochładzacz jak się doda kostki lodu, można dodać do wody olejki i jest aromoterapia, piesze i trzepie dywany, kurze dobrze sciąga specjalną szczoteczką i nie kurzy ponownie, jak tradycyjne odkurzacze.
jozefina1970 pisze:Ponieważ nie cierpię odkurzać bardzo by mi się takie coś przydało, widziałam kiedyś takie okrągłe, samo odkurzało, może kiedyś sobie kupię, nie mam dywanów to może by się sprawdziło
villemo5 pisze: Dlaczego tego nie można kupić w zwykłym sklepie, skoro to takie wow?
pomponmama pisze:i powiem wam miłe siostry, że poznałam osobiście CharmNajpierw z nią gadałam dłuższą chwilę, nie wiedząc zupełnie kto zacz, a potem wyszło szydło z worka
I ona wygląda całkiem inaczej niż sobie wyobrażałam
Jak na mój gust; za młodo i zbyt zgrabnie.
![]()
Ale chyba jej wybaczę ten niestosowny młodzieńczy wdzięk, bo jest tak bardzo sympatyczna, że nie wypada być zazdrosną
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 84 gości