TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob gru 25, 2010 13:08 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Przespałam Wigilię. Padłam o godz. 16, obudziłam się przed północą. I dalej spałam.
Dorotko - wszystkiego dobrego, bądź zdrowa, niech opieka Nowonarodzonego Dzieciątka niech ma Ciebie cały czas "na oku" :D .
Dobrych Świąt, Dobrego Czasu.
Obrazek

(Dorotko, ja nie przyjadę : ,mam okropną infekcję, która mi się ciągnie od tygodnia, głowa mi pęka, zatoki bolą, chora jest też moja matka i Marcelina, na Wigilię zostałyśmy w domu... przepraszam, ale nie dam rady).
Ostatnio edytowano Sob gru 25, 2010 13:28 przez Marcelibu, łącznie edytowano 1 raz
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Sob gru 25, 2010 13:20 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

U mnie tez Wigilia niezbyt udana z powodu grypy zołądkowej :( Najpierw padłam ja a wczoraj mój Tz ,wiec impreza rodzinna została odwołana ,bo by sie wszyscy tym cholerstwem pozarażali :evil:
Wszystkiego dobrego Wam życze a przede wszystkim zdrowia :)

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Sob gru 25, 2010 20:00 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Dzięki wam dziewczyny .
Wy nie wiecie że to nie czas na chorowanie :twisted:

Monia szkoda że cię nie było ,ale jak ktoś jeszcze ma ochotę to zapraszam :piwa:

Dagmara ,Przemku,sherina z tż. dziekuję że przyjechaliście ,że wam się chciało :1luvu:

Gadzina pojechał do swojego chrześniaka .

dorobella ,wiedziałam ,czułam to w kościach ,trzymałam się na tyle mocno ze się nie poryczałam ,a teraz patrzę na portret Grześka i jestem ci niewymownie wdzięczna ,aż ciarki po mnie chodzą. :1luvu:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob gru 25, 2010 20:43 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Obrazek
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Nie gru 26, 2010 9:10 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

uffffffff, w tym całym świątecznym zamieszaniu nie złozyłam Wam i Tobie Dorotko zyczeń :roll:
Wszystkiego Najlepszego ,duzo zdrowia i miłości i oby ten rok następny nie był gorszy od kończącego się. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
wszystkiego dobrego dla Was :1luvu:
Obrazek

bibuś

Od: Nie sty 03, 2010 18:49

Post » Nie gru 26, 2010 12:34 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

bibuś wielkie dzięki :D

śnieg sypie ,mróz wrócił ,a ja znów mam nastrój płaczliwy ,tak bym chciała żeby te wszystkie smutki odpuściły ,żebym mogła normalnie żyć.
ale tak bardzo mi ich brakuje ,wiecie teraz wiem jaka byłam szczęściara że na mojej drodze stanął Grzegorz .
Jaki bez niego świat stał się pusty i mało wartościowy ..dla mnie. :cry:
Jedzenie nie idzie .
Zabrałam się za kąpiel Pyzy ,teraz czas na Yoko ,jednak jak pracuje nie mam czasu na głupie myśli :cry:
Głowa aż mi paruje. :cry:

mam nadzieje że u was radość ,szczęście i miłość gości :ok: ,po to mamy te piękne święta.
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 26, 2010 17:15 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Zdrowych, spokojnych i Wesołych Świąt (jeszcze na szczęście się nie skończyły :wink: ) przepraszam, że tak późno :oops: , ale nie miałam dostępu do kompa, a dopiero weszłam do domu.

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Nie gru 26, 2010 18:54 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Elu dziękuje i nawzajem :D
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 27, 2010 10:19 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Najważniejsze, że się cieszysz :lol:

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

Post » Pon gru 27, 2010 10:50 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

witam po świątecznie .

jak tam po wielkim żarciu :wink: ? fałdki nowe są ? u mnie nowych niet ,stare się powiększyły :mrgreen:

dostałam dużo dobrych ,smacznych rzeczy nawet kawałek pasztetu własnej roboty.,lodówka pełna ,chyba pomrożę ..nie nie pomrożę bo tam zachomikowane mięsko :oops:

Czuje jak zbliża się N.R. co nam przyniesie ? co mi przyniesie ? czy będzie spokojniejszy ,bardziej wyciszony ,czy burzliwy i pełen łez .a może pozwoli troszkę mi odsapnąć ,czy uda mi się związać koniec z końcem ? być na bieżąco z rachunkami ?czy będzie w nim więcej uśmiechu ?
chciała bym ,chciała bym aby tak było. tego i wam życzę.
ale na zyczenia jeszcze przyjdzie czas.
teraz się cieszę że nie musiałam rano wstawać i gnać do pracy ,cały tydzień mam wolny ,słono mnie to kosztowało ale my robaczki nie mamy nic do powiedzenia ,wieczorem idę normalnie.
Jutro z Tytusiem ,przyuważyłam że ma brzydką kupę..Dżaga gubi zęby .
koty drapią się okropnie ,Niebieściucha wręcz szaleje ,ale nie ma pcheł ,za to ma dziwny łupież :roll: czy łupież może swędzieć :?:

Miłego tygodnia. :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 27, 2010 10:52 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Też witam poświątecznie.
Ja po nowym roku koniecznie odchudzanie, bo mi się spodnie ledwo dopinają :roll: masakra.

spokojnego tygodnia Dorciu :ok:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon gru 27, 2010 10:56 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

magdaradek pisze:Też witam poświątecznie.
Ja po nowym roku koniecznie odchudzanie, bo mi się spodnie ledwo dopinają :roll: masakra.

spokojnego tygodnia Dorciu :ok:

to wina materiału ,skulił się pewnie :smokin:
ja co by nie odczuwać tych wstrętnych słodyczy co mi w paszcze lezą :twisted: w dresowych chodzę :lol:

ale ja generalnie mało pojemna jestem ,pewnie za dużo też nie wcisnęłam w siebie ,zobaczymy jak się będę do pracy ubierała :spin2:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 27, 2010 11:02 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Cieszę się, że chociaż troszkę odpoczniesz bez rannego wstawania. A i mróz większy. Tylko, rozumiem, kasy nie będzie?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon gru 27, 2010 11:24 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Marcelibu pisze:Cieszę się, że chociaż troszkę odpoczniesz bez rannego wstawania. A i mróz większy. Tylko, rozumiem, kasy nie będzie?

nie ,nie będzie :cry: czego nie rozumiem ,bo co roku jest płatne ,a w tym roku nie ,dziewczyny pytały się kierowniczki dlaczego ,bo tak i już :?
Obrazek

dorcia44

Post » Pon gru 27, 2010 14:07 Re: Tytek ŻYCZYMY WSZYSTKIM WESOŁYCH ŚWIĄT

Łupię niestety może swędzieć :evil: i wcale nie tak prosto pozbyć się tego paskudztwa. Ja kąpałam Bazyla w nizoralu, chyba z pięć razy. Mało tego, on nienawidzi suszarki i siedzieliśmy sobie razem w łazience, żeby go jakiś przeciąg nie załatwił, kot poowijany czym się dało. Przed kąpielą czesanie, po kąpieli czesanie, najlepiej grzebieniem dla ludzi (takim "na wszy"). I gdzieś czytałam, że zwierzak z łupieżem powinien mieć zbadane nerki, czyli najpierw badanie moczu. Ja podawałam Omega 3. Zresztą teraz też dostają.

dorobella

Od: Wto sty 06, 2009 19:52

[poprzednia][następna]