DT u J.D.<Ciężkie czasy-40KOTÓW PROSI O GŁOSY !!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 31, 2011 7:11 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Nero i koteczki wyglądają ok;Nero to fajny i przyjazny chłopak i do kotów i do psów -jak na razie :D Mam dziś sporo na głowie więc zajrzę pewnie dopiero po południu;w razie pilnej potrzeby proszę o sms-a

J.D.

Od: Nie maja 23, 2010 13:24

Post » Czw mar 31, 2011 8:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Ja teraz też wychodzę - jakby co skontaktujeęsię z Tobą po południu.
Ale sobota - rozumiem - OK?
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Czw mar 31, 2011 14:28 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Przepraszam odezwę się jeszcze po 19.00 jeśli można to może już coś wreszcie się da ustalić w sprawie wiadomej.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Czw mar 31, 2011 15:19 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

sorki,ale mam dziś urwanie łba :mrgreen: sobota jak najbardziej pasuje :ok:

J.D.

Post » Czw mar 31, 2011 20:37 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

J.D. wybacz - muszę zmienić na niedzielę.
Napisałam PW - zobowiązałam się do ewakuacji kotów - (bardzo pilne).
TŻ jeszcze nic nie wie (że ma dodatkowe zadanie) - zabije mnie niechybnie.

Ale cóż, chociaż zginę w słusznej sprawie :wink:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Pt kwi 01, 2011 15:04 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Nero to mądry psiak :ok: Mimo tylu różnych zmian w życiu w ostatnich dniach szybko "łapie" o co biega" :D Już wie,że idzie na spacer jak biorę smycz i podstawiam mu pod nochalka,szuka wyjścia i trafia do niego;nie boi się przejść kawałek chodnikiem do "swojej trawki" i co najważniejsze-potrafi już dłużej "wytrzymać";co prawda na noc zamykam go do klatki bo pomieszkuje razem z kotami od p.Ireny ale nawet przy zamianie-koty do klatki a Nero na pokoje obyło się "bez wpadki" :ok: :1luvu: To naprawdę świetny chłopiec i zasługuje na super domek :ok:
A'propo kotów-to stosuję "rozdzielczość klatkową" bo Nero obrywa " z pazura" od mamuśki-tri :mrgreen:

J.D.

Post » Sob kwi 02, 2011 10:13 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Zoha-widzę,że żyjesz;TŻ darował ci życie :mrgreen:
A tak w ogóle to przypominam,że Nero NADAL SZUKA DOMKU-może być DT -płatny-tylko tańszy a najlepiej DS;oczywiście najpierw musi zostać zbadany,zdiagnozowany,ustalone leczenie itp....
A Nero coraz bardziej odważny;lubi spacery i pędzi do wyjścia,chodzi po chodniku bez trzęsących się nóg i wie do której bramy wrócić; a tu znów zmiany :( ale to dla jego zdrowia.....

J.D.

Post » Sob kwi 02, 2011 23:35 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Mnie też smutno, że mu stres przyniosę, ale chcemy mu pomóc.

No, nie mogę sie jeszcze dać zamordować, trzeba się najpierw wywiązać z kilku obietnic.
Jutro a właściwie już dziś Nerunio jedzie w świat.
Prosimy o :ok:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie kwi 03, 2011 4:54 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

są nieustanne :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 03, 2011 5:51 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Dziękuję, bo ja w takich nerwach, że w ogóle nie śpię tej nocy. :(
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie kwi 03, 2011 6:33 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

meksykanka pisze:Dziękuję, bo ja w takich nerwach, że w ogóle nie śpię tej nocy. :(

to stan normalny powiedziałabym :mrgreen:
:ok: będzie dobrze
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 03, 2011 6:37 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

No jak normalny to wytrzymam :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie kwi 03, 2011 6:58 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Wszystko nakarmione oprócz Nerusia,który dostał tylko "do polizania" aby żołądek miał co trawić;teraz idę sprzątać kocie salony bo wczoraj narozrabiały na wieczór a ja już nie miałam siły jak wróciłam do domu.Chodzę przynajmniej raz dziennie do moich koteczków,które są na "lokatorskim" płatnym DT;no i teraz juz wiem kto nie zamykał albo raczej kto wiecznie otwierał drzwi do małej kociarni- to DUŻA; tam też wykombinowała i skacze na klamkę aż otworzy,spryciula;muszę wstawić zamek to będę spokojniejsza

J.D.

Post » Nie kwi 03, 2011 7:09 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

A ja odkłądam moje prace komputerowe (tłumaczenia) i lecę szykować wyjazd bo TŻ wstał.
Sztres :oops:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Post » Nie kwi 03, 2011 7:15 Re: DT u J.D....Ślepy NERO-wyrok odwołany;jest DT !!!!!!

Spoko,nie będzie tak żle mam nadzieję trzeba tylko uważać żeby Nero nie uraził się w "pocięte torebeczki" :( ....dam mu malutką hydroxizinkę żeby zmniejszyc stres biedaczkowi

J.D.

[poprzednia][następna]