Może bazarkowo spróbuję pomóc, ale nie obiecuję....
Moderator: Estraven
_ogonek_ pisze:Słuchajcie, trzeba będzie deklaracje zebrać na Asystenta, na BDT nie ma szans
Magis pisze:_ogonek_ pisze:Słuchajcie, trzeba będzie deklaracje zebrać na Asystenta, na BDT nie ma szans
jakie deklaracje?
Szalony Kot pisze:W takie deklaracje to nie ma co zbytnio wierzyć, ludzie prędzej czy później zawsze się wykruszają :/
Także raczej na to nie nastawiałabym się zbyt silnie :/
Kolejna partia ogłoszeń powrzucana w skrzynki.Carmen201 pisze:Rysiu............
Tak bardzo, bardzo się martwię........................
Kotku, pokaż się, proszę.
Proszę.............
I nic nie mogę zrobić........... Tylko prosić o pomoc.
mnie kiedyś pani z okienka robiła problem z wysyłką książek, bo "poleconymi wysyła się tylko listy". zapytałam się jej, skąd wie, że to nie jest taki gruby list. powiedziała, że pracownicy PP mają rentgeny w oczach i wiedzą, że to nie list, zresztą nikt tak grubych nie pisze i nie wysyła. zapytałam wtedy, w takim razie po co jest możliwość wysyłki listu poleconego do 1,5 czy tam 2 kg. pani zmieszała się i najwyraźniej straciła ochotę do dalszej dyskusjiMagis pisze:Szalony Kot pisze:W takie deklaracje to nie ma co zbytnio wierzyć, ludzie prędzej czy później zawsze się wykruszają :/
Także raczej na to nie nastawiałabym się zbyt silnie :/
ale zanim się wykruszą coś spłynąć możea każda złotówka która oddala ode mnie widmo poczty jest cenna!
![]()
Na marginesie - wczoraj pani z poczty strzeliła focha i usiłowała mi nie przyjąć poduchy Zabersowej z ostatniego bazarku spakowanej do koperty twierdząc, że w liście wysyła się dokumenty, czasopisma i książki... Kończmy dziewczyny, kończmy bo jak nie to ja wykończę panie pocztowe
Szalony Kot pisze:Hardcorowe te wyróżnienia na tablicy![]()
- Psy/ pies do pilnowania posesji: 4 192 wyświetleń (przy czym to pokazuje wyświetlenia także na liście ogłoszeń, ilu ludzi to zobaczyło, niekoniecznie weszło w link) i do tego 21 próśb o telefon![]()
- Klusek: 611 wyświetleń, 6 próśb o telefon
- Asystent: 944 wyświetleń, i uwaga - 15 próśb o telefon![]()
Nieźle, ciekawe, czy faktycznie dzwonią, czy tak tylko zbierają...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 205 gości