Furminator to jest to!Ja wczoraj wyczesałam z Pumka tyle, że niezła kula się zrobiła - wielkości grejpfruta
Moderator: Estraven
Furminator to jest to!Bianka 4 pisze:Noooo, jestem, wreszcie można tu odetchnąć. Całusy w noski wszystkich tymczasów i rezydentów, nie zapominając o opiekunach
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" 

..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału"
..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" Szalony Kot pisze:Wzajemnie, chociaż futro mam tylko sztuczne niestety i w szafie...

Marzenia11 pisze:Szalony Kot pisze:Wzajemnie, chociaż futro mam tylko sztuczne niestety i w szafie...
błąd że sztuczne... ale dlaczego "niestety w szafie"? Ja zazwyczaj mam min 2 żywe futra w szafie a i zdarzy się, że i trzecie się wdrapie wszystko wywalajac po drodze![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot] i 43 gości