iza71koty pisze:Ciebie Aniaz otwartymi ramionami.
![]()
jedź skarbonka - przekonaj się i napisz na forum
wykorzystaj szansę na poznanie tej wspaniałej osoby...
Moderator: Estraven
![]()
sennaewa pisze:agiis-s pisze:iza71koty pisze:Sennaewa masz do czynienia zpedagogiem. Uważaj.
![]()
lepiej być kimkolwiek niż nie pracować i żyć za cudze ....nie iza71 ?
Wiesz, że to już bardzo poważny zarzut, wręcz pomówienie, a to jest karalne. Mam nadzieję, że zdajesz sobie z tego sprawę po tych swoich studiach pedagogicznych Pani pedagog o dwóch twarzach?
agiis-s pisze:Afatima pisze:Ziew. To już jest nudne. E-dita, powtarzam pytanie: byłaś u Izy w domu?
a ty byłaś![]()
- co za bezczelność, zapraszać kogos do cudzego domu, może Policje jeszcze naślijcie bo tego chyba jeszcze nie przerobiłyscieagiis-s pisze:kotx2 moja oferta jest aktualna
kya pisze: Kotki sie znudziłly bo chore i zestarzaly sie,no i wiekszosc z czego mialam okazje poznac to dzikawe wiec piedutnac je na dzialke zeby w domu nie smrodzily.
Pixia pisze:Wszystkie koty przynajmniej do roku zostały wydane do adopcji. Żadnych kociąt nie zostawiłyśmy. Chyba, że mówi Pani o tych co urodziły się bezpośrednio u Pani.
e-dita pisze:Do tej pory nie odpowiedziała na pytanie co się stało z kociakami urodzonymi w zeszłym roku u niej w mieszkaniu - to tez pomijacie. Nikt z Was się nawet tym nie zainteresował.
misiekzżoną pisze:Witam
Przykro mi, że nie mogłam być w sobotę, ale dzielnie reprezentowali mnie Misiek z Juniorem. Mimo, iż tak krótko jestem na Miau to muszę zrezygnować z udziału na forum. Przyczyną jest niepoprawne zachowanie jednej z uczestniczek imprezy w stosunku do mojego jedenastoletniego syna (przede wszystkim człowieka).
W wolontariacie pracuje od paru lat i pierwszy raz spotkałam się z taką sytuacją, dlatego relację umieszczam na forum by uciąć jakiekolwiek komentarze.
Praca, którą wykonuję na rzecz osób trzecich czy zwierząt sprawia mi ogromną radość. W ten sposób jako rodzina przekonujemy się o prawdziwości słów, że „więcej szczęścia wynika z dawania…”. W taki sposób staramy się wychowywać nasze dziecko, aby nie wyrosło na samolubnego, nie wrażliwego, materialistycznie nastawionego do życia mężczyznę. I WYDAJE MI SIĘ, ŻE NIE TYLKO SŁOWEM, ALE I CZYNEM trzeba wpajać dzieciom pewne zasady. A czemu o tym wspominam? Ponieważ pewna osoba będąca NAJPRAWDOPODOBNIEJ pracownikiem oświaty (CHOĆ JĘZYK JAKIEGO UŻYWA WYKLUCZA TAKIE „POKREWIEŃSTWO") powiedziała, „że nawet dzieciaka zaprzęgliśmy do pracy.. . „ Miła Pani chciałabym tu nadmienić, że nawet program nauki w szkolnictwie przewiduje takie akcje jak: ‘sprzątanie świata”, „zbiórka karmy dla schronisk” po to by od najmłodszych lat wszczepić dzieciom takie przymioty jak odpowiedzialność, miłość i szacunek dla życia. Ponadto mojemu synowi została zwrócona uwaga że „ jak będzie stał blisko ogniska to się ZESZCZA W NOCY”…(przepraszam ale to był cytat). Proszę wybaczyć ale sam charakter pracy osoby zatrudnionej w szkolnictwie wymaga wysokiej kultury osobistej. W ogóle osoby pełniące jakiekolwiek funkcje społeczne (w tym również wolontariat) powinny odznaczać się empatią, taktem i taktem…….. (a tak w ogóle to podobne zasady powinny obowiązywać wszystkich ludzi)
W związku z powyższym wracam do szeregu i nadal będę pomagać zwierzakom lecz w wersji „utajonej”(bo przecież O POMOC DLA ZWIERZĄT TUTAJ CHODZI. PRAWDA?)
Pozdrawiam cieplutko wszystkich miłośników zwierząt
![]()

taizu pisze:Afatima pisze:
A dziewczyny, wczoraj wygrałam swój pierwszy puchar za 3 miejscekonkurencja Psp-10
Gratulacje (cokolwiek by to Psp znaczyło)
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Ciebie Aniaz otwartymi ramionami.
![]()
Bardzo mi miło Kochana![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: koszka i 45 gości