paula_t pisze:Znalazłam Was:) To jest moje ogłoszenie, tylko nie dostałam wiadomości, bo zaangażowanych jest w to parę osób i na tych parę osób założone są konta, dlatego wiadomości docierają do mnie z opóźnieniem. Ja jestem bardzo chętna na sterylizację, po prostu nie jestem w stanie ich wyłapać, jak będzie potrzeba to dołożę się finansowo (mam też zgodę z KTOZ-u na darmową, ale raczej już nieaktualna)!Już wszędzie szukam pomocy! Znalazłam domki dla 3 kociaków i jednego dużego, ale to wciąż mało...
viewtopic.php?f=1&t=131973&p=7856621#p7856621
super - to ja Cię zapraszałam na forum, nie piszę, że zaprosiłam, bo nie wiem, jak to się czasowo poukładało

cieszę się, że do nas zawitałaś i chcesz w mądry sposób pomóc tym kotom, trzymam mocno kciuki!
kolejna sprawa- mam nadzieję, że i tę panią uda się namówić do MĄDREJ pomocy kotom sąsiada:
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-ko ... Z307345302 "Witam serdecznie. Mieszkam na wsi i ludzie mają wiele zwierząt ,jednemu z sąsiadów okociła się kotka i właściciel postanowił utopić młode. Nie zgodziłam się na to i przygarnęłam całą trójkę,niestety jeden z maluchów zmarł niedługo po urodzeniu. Na szczęście dwa pozostałe kotki a mianowicie Łacio(kotek z łatkami) i Klara(Biała kotka z czarnym ogonem i plamką na główce) zostały i teraz szukają dobrych ludzi i przytulnego domku . Kotka i Kotek mają już 3 miesiące, piją mleczko i jedzą normalną karmę zarówno mokrą jak i suchą. Są nauczone załatwiania się do kuwety. Ja niestety nie mogę zając się kotkami gdyż mam już sporo zwierząt a mianowicie 3 pieski i dwa koty. Proszę o kontakt ludzi z dobrymi sercami . Telefon kontaktowy 511 383 709. Pozdrawiam Katarzyna."
z góry wielkie dzięki

edit: usunęłam swój znacznik ogłoszenia