To tylko chwilowy kryzys ,wszystko się pomału wyjaśni ....
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Wygląda na to, że to co napiszę, to tylko potwierdzenie stanu faktycznego..
Puchatkowa już nie ma..
Dziękuję wszystkim członkom Puchatkowa za pomoc, za wspólne działania, za ratowanie kotów..
Bez Was nie dało by się zrobić niczego..
A tak te kilkadziesiąt uratowanych kotów ma domy, są szczęśliwe i bezpieczne..
aamms
Avian pisze:aamms pisze:Wygląda na to, że to co napiszę, to tylko potwierdzenie stanu faktycznego..
Puchatkowa już nie ma..
Dziękuję wszystkim członkom Puchatkowa za pomoc, za wspólne działania, za ratowanie kotów..
Bez Was nie dało by się zrobić niczego..
A tak te kilkadziesiąt uratowanych kotów ma domy, są szczęśliwe i bezpieczne..
aamms
Już o tym pisałam - napiszę jeszcze raz.
Puchatkowo to nie żadna instytucja, fundacja, organizacja.
To idea. Mówiąc - "działam w Puchatkowie" znaczy pomagam puchatym, rasopodobnym
Ten wątek to dla mnie przynajmniej nie kasa, ale informacja gdzie jaki kot potrzebuje pomocy. Jeśli z mojego terenu - rozglądam sie, co mogę zrobić, a nie czekam na pomoc z kasy, bo inaczej nie pomogę ... to nie tak.
Proszę, niech wątek zostanie - proszę, wklejajcie linki i info o kotach "puchatych" potrzebujących pomocy. Na pewno jest ktoś kto myśli podobnie do mnie - dle niego będzie to wątek informacyjny.
Nasza sieciomafia mimo wszystko działa, może teraz bardziej poza forum, ale jednak.
Pozdrawiam wszystkich puchatkowiczy
Serniczek pisze:upierdliwie(a jakże!!!) powtarzam-weżcie z naszych rąk prowadzenie.Puchatkowo może dalej działac -tylko zmiana potrzebna. No naprawdę dajcie odsapnąć,chociaz i tak nie odsapniemy bo koty są i czekają.Skarbnik Estre trwa...chetni Darczyńcy są(dziękujemy)-kto poprowadzi????Kto ma trochę czasu?
IKA 6 pisze:Wróciłam z wyziebionym maluchem i podsumowałam. Aamms popatrz:
To deklaracje miesieczne na teraz: 10,- Jerzykowa
10,- IKA 6
Molly 88
10,- Sis
50,- Siean
10,- Alix 76
bazarek xandra
To daje stałego dochody około 100,- Potem bedzie lepiej![]()
![]()
![]()
aamms pisze:Serniczek pisze:upierdliwie(a jakże!!!) powtarzam-weżcie z naszych rąk prowadzenie.Puchatkowo może dalej działac -tylko zmiana potrzebna. No naprawdę dajcie odsapnąć,chociaz i tak nie odsapniemy bo koty są i czekają.Skarbnik Estre trwa...chetni Darczyńcy są(dziękujemy)-kto poprowadzi????Kto ma trochę czasu?
Podpisuję się pod Serniczkiem..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 66 gości