Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iwcia pisze:Dziewczyny mam pytanie, Tatko Piorun mał wylew jest sparaliżowany i robi pod siebie.
Musze go czesto prać polećcie mi jakiś dobry szampon dla niego, nie znam się na kosmetykach dla persów, a potrzebuję czegoś do bardzo częstego stosowania
iwcia pisze:iwcia pisze:Dziewczyny mam pytanie, Tatko Piorun mał wylew jest sparaliżowany i robi pod siebie.
Musze go czesto prać polećcie mi jakiś dobry szampon dla niego, nie znam się na kosmetykach dla persów, a potrzebuję czegoś do bardzo częstego stosowania
Ponawiam pytanie, bo mój post jest niewidzialny a dla mnie to ważne
estre pisze:Znowu allegro.
Młoda kotka oczywiście niesterylizowana, będę jeszcze uświadamiać, ale wieczorem dopiero jak wrócę z pracy.
Szkoda kotki bo jeszcze nie ma roku :/
iwcia pisze:iwcia pisze:Dziewczyny mam pytanie, Tatko Piorun mał wylew jest sparaliżowany i robi pod siebie.
Ponawiam pytanie, bo mój post jest niewidzialny a dla mnie to ważne
estre pisze:estre pisze:Znowu allegro.
Młoda kotka oczywiście niesterylizowana, będę jeszcze uświadamiać, ale wieczorem dopiero jak wrócę z pracy.
Odpowiem sama sobie.
Uświadomiłam właścicieli kotki.
Ale co z tym zrobią...
Mam jeszcze jedno ogłoszenie, kotka brytyjska szuka domu w dolnośląskim.
Ale na razie więcej szczegółów nie mam :/
Legnica pisze:estre pisze:estre pisze:Znowu allegro.
Odpowiem sama sobie.
Uświadomiłam właścicieli kotki.
Ale co z tym zrobią...
Mam jeszcze jedno ogłoszenie, kotka brytyjska szuka domu w dolnośląskim.
Ale na razie więcej szczegółów nie mam :/
Jeśli masz jakieś namiary,linka wyślij mi na pw.
estre pisze:Znowu allegro./
zorba pisze:estre pisze:Znowu allegro./
Gdzie jest ta kotka na Allegro? Troszkę nie rozumiemPo śmierci mojej kotki szukam dokocenia ... Jeżeli bym mogła pomóc to chętnie ... Ale tylko DS. Chyba macie na tyle do mnie zaufanie, że wiecie że w grę nie wchodzi żadne rozmnażanie??????
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 41 gości